В днешния си брой спортният ежедневник Тема Спорт предлага на своите читатели мнението на трима треньори, които се спрягат за поста нов наставник на Локо Пд. Ето какво заявяват те:
Сашо Станков: Никой от ръководството на Локо Пд не ме е търсил. Аз очаквам оферта от Китай. Информациите, които излязоха в медийното пространство, че вече съм поел Локо, не отговарят на истината. Ако някой от ръководството на Локо Пд се свърже с мен с удоволствие бих приел офертата. Знаете, че съм водил Локо Пд вече в кариерата си. Имам сантименти към този тим.

Нешко Милованович: Говорих сутринта с ръководството на Локо Пд. Трябва да се чуя и със собственика. Попитаха ме, дали е възможно да поема отбора. Казах им че имам лиценз Про. Бех вариант да водя отбора преди Едо, но тогава избраха него. Моето желание е да стана треньор на Локо или Левски в България. Обичам вашата страна и искам да съм треньор там.

Емил Велев: Аз да стана старши-треньор на Локо Пд? Това са измислици. Няма такова нещо. Имам си отбор и нито някой от Пловдив ме е търсил, нито нищо.

 

 

 

10 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    8

    МНОГО ИСКАМ В ТОТО !!!!!
    МНОГО ИСКАМ В ТОТО !!!!
    МНОГО ИСКАМ В ТОТОООООО

    • 1
      3

      ами там Белия се справя засега. ще трябва да почакаш

  2. 7
    6

    Странна работа – да изгонят толкова бързо Ераносян след в общи линии очаквани загуби от 1-вия и 2-рия в Първа лига и сега да се чудят с кой да го сменят. Много бързо забравиха, че Ераносян ги направи шампиони преди десетина години, а сега вдигна отбора им и го вкара в първата шестица. Чудя се какво толкова очакват? Все пак имат застаряващи звезди и посредствени играчи, но в България е най-евтино и лесно да се сменят треньорите.

  3. 7
    6

    Аз чакам ЛИГЕНДАТА да каже кой е правилният избор за ЛЬОКОТО

  4. 7
    11

    За жалост пак познатия сценарий,гръмки обещания ,и накрая НИЩО…
    Крушарски ще се отказва от футбола след края на сезона,Локомотив ще обявява фалит,Бащата и Тунчев най-добре да доиграят шампионата.Няма нужда от още дългове за треньорски заплати от нов договор…
    Локо ще сформира нов отбор с юноши и ще се опита да остане в елита.

  5. 7
    7

    Искам Сашо Станков С него ще бъдем велик отбор с велик треньор

  6. 11
    2

    За да се назначи тренер, трябва да е някой с опит, който знае какво да прави.Няма нужда от някакви, които сега прохождат в професията и тепърва ще се учат.Прост пример беше онзи словенският тренер в Ботев.

  7. 9
    3

    Мисля че който и да е треньор трябва да си донесе негов щаб с него. Сашо Тунчев и Бащата да стоят далеч от отбора и да има помощник треньори близки до треньора, които могат да работят най добре с него

  8. 9
    5

    Абсолютно същия хуй са и тримата, ако искаме да играем добре – Стойчо Стоев/ Ясен Петров. Няма какво да ги карате тея цървули тука да берем още резил с тях

Коментарите са затворени