Локомотив Пловдив разочарова с представянето си в първия си мач от първата шестица. Смърфовете загубиха много тежко на Герена от Левски с 5:0. Още на полувремето Едуард Ераносян показа, че не му харесва, какво се случва в защитния вал на черно-белите и замени лидера в отбраната Котев с Виданов, който пък бе оставен на резервната скамейка. Сините пък от своя страна не показаха никаква милост към неубедителния си съперник и не спряха да атакуват яростно през целия двубой. До почивката пловдивчани допуснаха 3 безответни гола, а единствената опасност пред вратата на софиянци бе един неточен, но много силен удар на Марчев.

Аниете и Божидар Краев на два пъти промушиха топката зад гърба на Ел Харуби през първите 45 минути. Второто полувреме започна с нов гол на 19-годишният Краев, който по този начин оформи своя хеттрик. В 65-ата минути Ераносян се опита да промени по някакъв начин развоя на събитията, като направи двойна смяна. Кики и Велковски замениха Йефтовски и Марчев. Божидар Краев обаче показа, че въобще не възнамерява да спира и малко след промените в състава на черно-белите отбеляза нов гол, покачвайки на 5:0.

Старши-треньорът на Локо Пд Едуард Ераносян ще трябва да измисли, как да измъкне своите от кризата, в който са попаднали, тъй като още следващия кръг на Лаута пристига ЦСКА за поредното дерби от първата шестица.

25 КОМЕНТАРИ

  1. Нямам коментар,за това-мухахахахаха.Нема такава веселба!!!

  2. 22
    1

    Парите за Локото свършиха днес!
    Оправяйте се, дейба вашта мама циганска.

  3. 26
    2

    Добре, че избягахме от жълтите, щото щеше да ни пори 15-годишен…

  4. 20
    3

    дейбъ жалтурити дейбъ кък тъка купихти и тоа садиа бе та така да ни гу забийе па тиа синити нъли с тех си бърками пу дупкити и заидну пейми прутиф жалтурити къ ни гу наденухъ пет пъти ама жалтити съ виновни саде лукомутиф и вотка ду гроп

  5. 42
    2

    При 5:0 да пееш песни срещу жълтите си е истински комплекс и падение.Отбора им който го барне го разгромява,играта трагична,на всичкото отгоре и Ботев жъне победи, и най вероятно ще играе финал.Много им се събра на буферските душички.Злорадствахте за проблемите на Ботев,предричахте фалит и разпадане, сега май вие сте по близо до това.Но пейте си песента за жълтите,малко да ви олекне.

  6. 27
    1

    Нацепиха ни 5 шпека в анала и още можеха, ама нали сме им любовници – се смилиха.. Благодаря, приятели от Герена. Винаги ваши!

  7. 30
    1

    Лошото е, че не остана отбор. Две трети от настощия трябва спешно да се пенсионира. Това е грозната истина. А Едо изгони перспективни млади футболисти.

    • 23
      1

      Ще ги изгоня некадърниците, ама за нови нямам пари.
      Да взема да си ходя ли вече…

  8. 20
    3

    Локото и Ераносян дълговреме се мъчиха заедно

  9. 18
    7

    Арменецът го даваше ербап но се одриска накрая Аз мисля Крушарски да вземе мерки и накаже некадърните и симулативни футболисти ТЕ СА СРАМ ЗА ЛОКОТО

  10. 33
    2

    5 бахура ми идват мнооого – даже и на мен.

  11. 35
    3

    Курвите на Левски сме! А курвите никой не ги обича и ги лашка като трудовашка количка.

  12. 28
    2

    Ха-Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха…
    Предстои разпад и ЗАКРИВАНЕ на циганския отбор….

  13. 40
    2

    Еду хвърли кърпата. Объркал бил хаповете – вместо стимуланти за физическа издържливост, дал анални лубриканти и женска виагра на отбора си. Резултат: грозно ебане с мучене и кръв.

  14. 35
    4

    Камбуров трябва да прави бенефис,Котев и той,Харуби да си ходи!

  15. 42
    2

    Ах, ах, грозно ви разцепиха котелното отделение отзад вашите любовници. Че ви накараха чак да мучите. Ха.ха. Айде, пак елате да серете в темите за Ботев Пд, гнусни мингяни.

  16. 36
    3

    Абе и аз играех тото но това вече е прекалено! Ако Хасан Клошарски няма финанс да издържа отбора да върне акциите на Нежния и адвоката, те са готови да измъкнат Локо от кризата!

  17. 41
    2

    С всеки изминал мач все повече се гордея
    с моя отбор
    саде локо

Коментарите са затворени