Вчера под светлените на прожекторите по време и след мача Ботев – Монтана попаднаха, със сигурност заслужено, Крум Стоянов, Антонио Вутов и Крис Добрев. Един футболист на канарчетата обаче направи повече от всички останали. Капитанът на жълто-черните Лъчезар Балтанов вкара едно попадение и подаде за други 3. Така Балтанов участва в 4 от седемте гола на канарчетата.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 36
    1

    Браво,Лъчо!!! С много труд си стигнал до сърцата ни.ПОжелавам ти много да ни радваш и дано стигнеш до някой голям европейски отбор.Ти го заслужаваш.Благодарим!

  2. 42
    1

    Това с моленето вие го правите ….Пиян Наско/Узун ходжа/ всяка седмица е при Бойко Баба да му врътне свирка и да измоли за някой лев и друга услуга, че сега нали пак той ще е на васт.

  3. 1
    51

    Ето как ще се отделят средства за Колежа, отивате и се молите на ГЕРБ да ореже парите за закуски на талибаните,със спестените от закуски пари за няколко години ще има стадион.

    Както и да го пресмятате ситуацията излиза че талибаните в България за няколко години са изяли и изсрали парите необходими за Колежа, а феновете ще чоплят семки на Коматево и гласуват за ГЕРБ
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    Близо 3,1 млн. лв. струва на държавата издръжката на бежанците у нас всеки месец. Това заяви председателят на Държавната агенция за бежанците (ДАБ) Никола Казаков пред Нова ТВ.

    Това заяви на брифинг в централата на ГЕРБ бившият вицепремиер и вътрешен министър Румяна Бъчварова с ключов коментар за новата наредба за бежанците:
    “По своята същност новата наредба за интеграция на бежанците не се различава от тази, която ние предложихме през август 2016 година. Удовлетворени сме от съдържанието й, тя запазва духа и философията на разбирането за интеграционната политика.”

    „Общините са този субект, който ще поеме основната отговорност за осъществяване на процеса за интеграция. Доброволният принцип, по който общините могат да приемат бежанци и да се занимават с тяхната интеграция, а не това да им бъде налагано. Това означава, че всяка една от общините може да реши дали може да приеме определен брой бежанци, които да интегрира. Този доброволен принцип беше основен принцип на нашата наредба, но беше оспорен и неглижиран по време на кампанията от основните ни опоненти”, посочи тя. Бъчварова добави, че валидността на споразуменията за интеграция остава същият – една година.”

Коментарите са затворени