Община Пловдив е запорирала сметките на двата пловдивски елитни клуба Ботев и Локомотив, научи от сигурни източници и от двата клуба PlovdivDerby.com. Причината за крайните действия на общината е една и съща – задължения по концесии! Локомотив Пловдив има задължение към общината по развалената вече концесия за подлеза на Централна гара. Ботев Пловдив пък имат натрупани такива по концесията за стадион Христо Ботев. Задължението на Локо Пд възлиза на 90 000 лева плюс лихви, а на Ботев Пловдив на 103 000 лева, научи още PlovdivDerby.com.

Миналата седмица президентът на канарчетата Ангел Палийски и бе имал среща в Община Пловдив именно по този въпрос. Днес такава среща имат и от Локомотив Пловдив.

PlovdivDerby.com, след като първи ви разкрихме за запора на сметките на Локо и Ботев, потърсихме коментар от директорът на Дирекция “Правно-нормативно обслужване” към община Пловдив!

Ето, какво заяви Илиан Иванов, специално за читателите на PlovdivDerby.com>>>

 

15 КОМЕНТАРИ

  1. Понеже сме прост народ пак ще гласуваме за Герб.Нали-важното е на власт да не са комунистите.

    • от герб по -червени комунисти няма – виж в гугъл малко инфо за биографиите на “елита

  2. ГЕРБ опускат за Лагерът с Талибани в Харманли повече от 20милиона !!!
    А за спорта в Пловдив ? На талибаните ще им правят лятно кино и басеин в Харманли !!!
    Май бъдещото на талибаните е по важно,отколкото българските деца и спорта в Пловдив.
    Тотев е най-лошият кмет които Пловдив е имал.

  3. Този кмет е най-лошия сигурно в цяла България

  4. На циганите разбирам, сроковете за плащане отдавна им минаха. На Ботев пък защо? Сроковете са до 2018 г.

  5. ТОТЕВ , НАЛИ СЛЕД КОЛОДРУМА ЗАПОЧВАХТЕ ВЕДНАГА И СТАДИОН ,,ПЛОВДИВ,, ? ИЛИ ОТ ДАЛАВЕРИ И ПРИСВОЯВАНЕ НЕ ОСТАНАХА ПАРИ И ВРЕМЕ ДА СЕ СПАЗИ ОБЕЩАНИЕТО ?

  6. А като гласувахте за него не мислехте . Защо ,,Господари на ефира ,, спряха разследването за измамните фирми на майка му и цялата му фамилия с които са придобили хотел ..Империал .. .За двата му кметски мандата също има големи съмнения с преброяването на бюлетините , като до последните часове Славчо Атанасов водеше . Е бати и кмета , с такъв фалш да е избра , Ако имаше съвест и чест сам щеше да поиска касиране на резултатите . Най – смешният и корумпиран кмет в историята на Пловдив , доказателство е като се разплака , че шефа на онкото си подаде оставката , с който явно са били в комбина със злоупотребите в диспансера . Всички футболни фенове масово да поискаме оставката му веднага .

    • Много хора не мислеха тогава ,а по-лошото е и че сега не мислят.Мамка му и прасе как един път не случихме на кмет а все на разни крадливи уроди.Явно усетиха ,че настъпиха котето и изкочи Розалин да каже че могат и да се опростят тия пари.

  7. ПРОКУРАТУРАТА ДА ПРОВЕРИ ЗАЛАТА УНИКАТ ОТ 40СКОЧИ НА 60 МИЛИОНА И УНИКАЛНИТЕ СПИРКИ ЗА 20 МИЛИОНА ДЕТО 4 ГОДИНИ СЕ ПРАВЯТ И ТОТЬО ПРИ БАЙ СТАВРИ …..ПАНДЕЛА
    ВЪПРОСА Е КОЛКО СА ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ?????

  8. Прокуратурата скоро се заема с най-големия крадец-кмет в историята на Пловдив, не ами на България. И мама Роза и тя ще е с пижамка в Сливенския..

  9. Последния мандат на маминия.Не стига,че се говори че е. изпадал в немилост пред господаря си ами на всичкото от горе се хванал да се закача два от най-големите клубове в България.

  10. Тотев със сигурност няма как да спечели следващите избори с безумното си управление, а с тези действия може дори и да не изкара пълен мандат. Малко ли са ти откраднатите пари до момента, че и още искаш? Крайно време е обединение на двете агитки и публичен линч на маминото синче.

Коментарите са затворени