Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, изрази мнение след победата над Черно море, че шанс на младите футболисти не трябва да се дава даром, защото те понякога отиват в друата крайност и играят за своя Инстаграм. Специалистът сподели също, че не иска да коментира темата с Петър Витанов, за когото стана ясно, че напуска „смърфовете“.

„Благодарение на футболистите спечелихме. Доближаваме се до това, което тренираме. Не успяваме да реализираме това, което искаме. Виновникът съм аз за това. Влезнахме трудно в мача, променихме в началото начина, по който искахме да играем. Играхме срещу добър отбор с добър треньор. Не знам откога са заедно. Зарадвахме привържениците – те го заслужават“.

„Аз съм голям привърженик младите футболисти да играят, но трябва да си го заслужат. Моментът, в който дадеш даром, отиват от едната крайност в другата. Трябва да ги развиваме, не само да гледат в Инстаграм, да носят обувки като някои играчи и да си мислят, че ще играят като тях”.

На въпрос за бъдещето на Петър Витанов, Томаш заяви: „Аз съм си казал мнението, получават се такива неща в живота. Пепи е дал много на Локомотив, има нужните качества и потенциал. Не ми е работа да коментирам, питайте ръководството“.

“Последен мач навън (б.р. – с ЦСКА 1948 в Бистрица) може би ще дадем повече игрово време на млади момчета. Независимо кой излезе на терена, е важно да играе за емблемата и феновете“.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    1

    Някои локомотивци оттук пишещите много умело насочват вниманието само към Томаш вместо да критикуват ръководството за порното срещу Левски и Лудогорец,за забавените заплати (иначе за на Левски дълга няма проблем пари има)и не на последно място базата в Тракия по която няма абсолютно никакво движение и скоро този парцел ще го застроят с блокове и после ще питаме защо децата ни няма къде да тренират!

  2. 4
    1

    Когато искаш да защитиш професионалната си грамотност,ти казваш как се прави качествена продукция!Това се поставя пред работодателя КАТЕГОРИЧНО,а не да мрънкаш пред медиите и да търсиш оправдание и съжаление!Томаш,говориш измишльотини,за да оправдаеш не моженето си!Още когато дойде в Пловдив,имайки в предвид неграмотното ти треньорското поведение в предишните ти отбори,писах в този сайт и те помолих да си вземеш багажа и да се махнеш от Лаута !Моля те ,Локомотив не е лъжица за твоята уста!

  3. 12
    2

    Александър Пусев,известен още,като Сашо Путака!
    Уникален тренер за безмислени мачове без напрежение!
    Треньор без топки,който си трепери за мястото и кинтите,а не за чест и резултати!
    Не му трябваше Боруков,нали,не ставал за отбора.Боруков го изнасили във всяко едно отверстие!
    Айде,знаем,че си пази заплатката некадърника Пусев/Томаш/,ама е и тъп и поема негативите от решенията на помака Сотков,за който минуса е смъртен грях!Това Карагерен,Малембана,Боруков и т.н. и т.н. топ футболистите на отбора ни!Ами не става да имаш конкурентен отбор с играчи от снакс бе плешив кавал!Не става!За тройка кебапчета отдавна не се намират играчи.Годините са други.
    Хващайте се със Сашката Путака за клиторините и кой от къде е,но не и на Лаута!Мазни изпедерастени тарикати,като вас тук не виреят!Киселинноста на почвата тук,не понася на путьовци,като вас и платените ви подлоги!

      • 1
        4

        Жълта мастийо,иди на Скобата да преброиш печалбата на сестрите и майка ти!Акъл от курви не искаме!

      • пиши за кое не е прав? 2 сезона ей така преминаха без нищо и никаква борба, футболистите играят колкото да не заспят! не вярвам да има фен на Локомотив, който да си мисли, че тимът заслужено се включи в топ 6

Коментарите са затворени