Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, отново каза, че той и тимът са били поставени в „кофти ситуация“ в двубоя срещу ЦСКА, загубен с 0:1. Специалистът сподели, че е лесно да се напусне в подобна ситуация, но той дава всичко в работата си.

„Естествено, че не съм доволен. Вижда се липсата на класа и скамейка. Не успяхме в селекцията да направим това, което направихме през лятото. Разочаровани сме естествено, продължаваме напред“.

„Има субективни и обективни фактори. Има с кой да ги коментирам тези неща, казал съм моето мнение. Нямаме дълга скамейка, имаме и неоправени футболисти. Трябва да се справим с това нещо“.

„Също бяхме поставени в кофти ситуация. Трябва да се справим, това е моята задача. Мисля, че ме разбирате добре за кофти ситуацията. Не коментирам фактори, които не зависят от мен. Ако трябва да коментирам – днес всички видяхте“.

„Много е лесно да се напусне. Вие това ли искате (б.р. към репортер). Аз си върша работата със сърце и душа. Давам всичко от себе си. Трети мач сме в кофти ситуация, това е истината. Сами се поставяме в тази кофти ситуация. Не мисля, че трябва да коментирам други фактори“.

„Аз си върша работата, не съм доволен, можем по-добре. Надявам се да надграждаме. Локомотив излиза, за да се опита да се надиграва. Последния мач играем с Черно море пред нашата публика, надявам се да направим празник.“

15 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    Още ли седиш, махай се, не си за ЛОКО, не можеш, не ставаш

  2. 6
    2

    НЯМА ДА НАПУСКАШ САШЕ. ИМА ОЩЕ НАКЪДЕ. ДОГОДИНА ЩЕ ИГРАЕТЕ С ЮНОШКИТЕ. КРУШО ТАКА ИСКА.

  3. 4
    2

    Аре пак сърцето и душата !
    И така наречените патрони в Локото заприличват на Цингата в Ботев в общи линии празни сезони и да си въртим далаверите ! Нови стадиони ама ще стоят празни с такова ниво на отборите !

  4. 5
    5

    Саше напусни, не стеваш, не може да говориш дори….. Кофти ситуация . Махай се

  5. 7
    5

    Не харесвам Томаш като треньор, но да само той е виновен за ситуацията?
    А кой му разпродаде играчите? Кой не може да уреди един футболист вече 3 месеца?
    А дали всичко в отбора е платено?

  6. 13
    4

    Саше продължавай така ние от лаута и столипиново те подкрепяме

    • АСАНЕ ПУД МЕНЯ, ТУК ТИ Е МЯСТУТУ!!!….В ТЕМИТЕ НА ЛЮБИМИА НАШ СТОЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФФ!!! ТУК ТИ ТЕЖИ СЛОВУТУ!!! …НЕМА НУЖДА ДА СЪ НАПЪВАШ Ф НУВИНИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!😂😂…. АМА УМЕРИНУ, ШТОТ ОГОЛВАШ ФРОНТА ОКУЛУ КОФИТИ ЗА БУКЛУК И НЕМА МАНГИ!
      ПУФ, ПАФ!😂😂😂

  7. 11
    4

    А БЕ САШКО А БЕ РАЗБИРАЧО ТИ НАС ЗА СЛЕПИ ЛИ НИ ВЗИМАШ БИЛО НАЙ ЛЕСНО ДА СЕ НАУСНЕ КОЕ ДА НАПУСНЕШ БЕ САШКО ТОВА КОЕТО НЕ СИ БИЛ НИКОГА А ИМЕННО ТРЕНЕР САШКО ТИ СИ ПОРЕДНИЯТ ОТ ТИЯ ДЕТО СЕ РАДВАТ ЧЕ БГ ФУТБОЛА КОПАЕ ДЪНОТО И КАК НЯМА ТОВА Е ВАШАТА ЗАДАЧА КОЛКОТО ПО ДЪЛГО ВРЕМЕ ГО ПРАВИ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЗА ВАС И ВАШИТЕ ПОКРОВИТЕЛИ ТИ СИ ПОРЕДНИЯ ХИТЪР ПЕТЪР ЕТО ЗАТОВА НОВИ СТАДИОНИ ЩЕ ИМА НО ФУТБОЛ НЯМА ДА ИМА

  8. 11
    4

    Сашко -тъпото , отново доказа ,че е пълен некъдърник.

  9. 8
    11

    Има други виновни,че този некадърник е начело на отбора!Доказал себе си ,че определено треньорската професия му бяга и то много надалеч,фактите са повече от ясни от престоите в предишните му отбори!Защо го докарахте!?Говори се ,че имал сериозни връзки и какво от това!?Когато си некадърник,връзките няма да ти свършат работата !Томаш,още когато те доведоха ,ти писах ,да си събираш багажа !Не съм имал съмнение ,че не ставаш,а и с времето го доказа категорично!Края на първенството идва и без да се замисляш ,тръгвай си с добро!С не уважение към професионалните ти възможности!

    • Ти мразиш. В теб няма обич. Няма ли обич страда сърцето. Сега си млад, но запомни ти ще умреш от проблеми със сърцето.Дано го проумееш простако и се спасиш.

  10. 9
    6

    Нагло,по-нагло,най-нагло,Томаш!
    Цар си на извиненията и празните приказки,това може да ти се признае.Може и да ти се признае,че с тази си визитка и свършеното от теб в Локото,трудно ще си намериш работа по специалността!

Коментарите са затворени