Ботев (Пловдив) стартира кампания “От класната стая на Колежа”. От “жълто-черния” клуб ще поканят училища в Пловдив и областта да посетят мачове на стадион “Христо Ботев”.

Ботев и град Пловдив са неизменно свързани през всичките 111 години от съществуването на най-стария футболен клуб. Любовта, предавана от поколение на поколение, кара млади и стари да се стичат към Източен 10 в продължение на десетилетия, похвалиха се от клуба.

Ето какво още съобщиха от ПФК Ботев:

Кампанията, насочена към учениците и техните учители в града на седемте тепета, цели да засили интереса на подрастващите към любимата игра и любимия отбор на пловдивчани.

В предстоящия мач срещу Локомотив (София), от Ботев (Пловдив) се обърнаха с покана към три училища – СУ Св. Паисий Хилендарски, ОУ Алеко Константинов и ОУ Васил Левски.

Интересът към “От класната стая на Колежа” е огромен – над 1000 ученици и родители, както и техните учители, заявиха желание да посетят мача на стадион “Христо Ботев”.

Във вторник, малчуганите и техните учители получиха билетите за срещата със столичните “железничари”. Лично Хидайет Ханкич и Атанас Чернев посетиха трите училища, носейки “жълто-черна” радост за малките пловдивчани.

Двамата футболисти бяха посрещнати с огромна еуфория от малките ученици и техните учители. Стотици автографи и снимки, много усмивки и пожелания за победи и успехи съпътстваха срещите на футболистите с малчуганите.

Кампанията ще продължи и в предстоящите домакински срещи на Ботев (Пловдив). Вратите на стадион “Христо Ботев” са отворени за всеки, а завръщането в “жълто-черния” дом е сбъдната мечта за всички ботевисти и пловдивчани.

15 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    2

    САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН МЮНХЕН И БАРСЕЛОНА ЗА ЧЕСТА НА ПЛОВДИВ…

  2. 6
    8

    БРАТЯ КЪНАРЙЕЙ ЖЪ ИМА И ПЕПСИ И КИФТАЦИ И ХОНДОК С КЕПЧУК И МАЛЮНЕЗА ЗИКО ДАЙ ПАРАТАУА

  3. 3
    4

    А бе вие още ли не сте разбрали,че за Локото може но за Ботев не може. Защо?
    Ами защото те били от малцинството.
    Ползват привилегии хората…Пардон мингяните.

    • 5
      3

      Изгрев бойски мингянин!Защото сте от Столипиново,много крадохте и свършиха бюджетните пари и за фк Изгрев бойс вече няма мангизи!

  4. 5
    2

    ЛОКОМОТИВ ПОДАРИ НАД 200 БИЛЕТА НА УЧИЛИЩА И ШКОЛИ ЗА МАЧА С ЛУДОГОРЕЦ 07.11.2022 ПФК Локомотив осигури над 200 билета за предстоящата среща с Лудогорец на училищата. Клубът за пореден път обърна внимание на подрастващите, които ще имат възможност да усетят невероятната атмосфера и магия по трибуните на стадион “Локомотив” на предстоящия мач. Директорът на “черно-бялата” академия Димитър Палазов лично раздаде пропуските за утрешната среща срещу “орлите”. Билети получиха училищата СУ “Св. Седмочисленици”, СУ “Константин Величков”, СУ “Васил Левски”, НУ “Васил Петлешков”, ОУ “Княз Александър I”. Всички на стадиона!

  5. 5
    2

    Ето защо са българчетата в отбора – да раздават безплатните билети.

    Ало Аче,
    защо не пратите някой цветнокож да му помага на хайвана?

  6. 4
    3

    Ставаме за смях, другари!
    Само затворници под строй не сте довели още.

    Другаря Тиква разбра че е излъган и че работата е УМРЯЛА

Коментарите са затворени