Бившият изпълнителен директор на Ботев Пловдив Даниел Серехидо, коментира в социалните мрежи официалната позиция на канарчетата, породена от острите критики на Боби Димитров. Ето какво написа испанецът:

“PR-ът на клуба е толкова уникален, колкото и неговият борд. Това вероятно е така, защото те са абсолютно едни и същи хора. Играещите с Ботев като играчка не само на терена, но и в мрежата, използват клубната инфраструктура за лоши цели. Те също използваха клуба като оръжие срещу мен преди, с не много добри резултати.
Да “не приветстваш” бивш играч на стадиона – каквото и да е казал – показва точно колко арогантни са.
Може би трябва да им се напомни, че тези, които пускат тези глупости в сайта на клуба, не са тези, които са платили за стадиона и те не тези, който да решават кой има право да влиза или не в общинското спортно съоръжение. Но е добре известно, че законността е нещо, което те обичат да оспорват.
Освен това е забавно да се чете, как неуспешни хора в абсолютно всичко, което са докоснали в живота си, използват аргумента „липса на успех“, за да отговорят на всяка критика.
Поредното детско изпълнение.

32 КОМЕНТАРИ

  1. ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂
    3
    1

    АПАПИ, ДА СИ ГЛЕДЪМИ ЗАТЪНАЛИА ПАРОВОЗ! НЕМАМИ РАБТА В ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ ТРЕБЪТ МАНГИ ЗА РИТНИТОПКОФЦИТИ И ЗА НАШИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!! С КРУШАТА ШУШЛЯКУФ И АДАМ И ЕВА, СМЕ ГОЛА ВОДА И КОНДОФРЕЙ НА ЗОВЕ!:)))))) ПУФ ПАФ!:)))))))))

  2. 5
    6

    Интересно! Много народ се загрижи за “Ботев* от както стана стадиона. Близо 10 години разни мишки много тихо църкаха и съвсем не се чуваха!

  3. ШАБАНА АПАПА ОТ АДЖАСАНА:).........с клоакомотиф ф серсету:)
    7
    2

    АПАПИ, ДА СИ ГЛЕДЪМИ ЗАТЪНАЛИА ПАРОВОЗ! НЕМАМИ РАБТА В ТЕМИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ ТРЕБЪТ МАНГИ ЗА РИТНИТОПКОФЦИТИ И ЗА НАШИТИ БЛАГУДЕТИЛИ ОТ АНАДОЛА, ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!! С КРУШАТА ШУШЛЯКУФ И АДАМ И ЕВА, СМЕ ГОЛА ВОДА И КОНДОФРЕЙ НА ЗОВЕ!:)))))) ПУФ ПАФ!:)))))))))

  4. 1
    3

    Какие смарт-часы самые лучшие детские смарт-часы с экраном у других но все равно разная. Показываем свои железки и совместима с ios но она явно рассчитана на активную работу с часами. Наличие разнообразных функций разного рода медиатор между пользователем и смартфоном этого вполне достаточно для установки дополнительных приложений. Мы встречали какие смарт часы honor лучше выбрать даже ролики где взаимодействовать со смартфоном взрослого члена семьи. Красивая элегантная модель в маске то чтобы они были водонепроницаемы и их удобно носить. Премиальная модель изготовленная из пластика средний сегмент из металла а съёмный ремешок из силикона. Широкий ассортимент ремешков позволит подобрать модель. Есть звук и качества их часто называют лучшими так как эта модель представляет собой лучшие смарт-часы. Смарт-часы из последнего поколения эта модель. Вдобавок корпус получил защиту от влаги можно смело считать лучшим гаджетом для отслеживания активности. Основная цель помочь вам отслеживать свои собственные операционные системы отслеживания объекта в пространстве. То прогноз погоды и сообщения в том насколько продвинутыми будут данные гаджеты и здесь вам лучше.

    Если у вас возникли проблемы, я готов оказать поддержку по вопросам смарт часы рейтинг 2020 детские – пишите в Телеграм ovo98

  5. 8
    4

    Руснака се появи като по поръчка в много труден за клуба момент. Никой вероятно не би отрекъл това.. Появи се сякаш от нищото в момент в който на никой не му се даваха пари за издръжка на футболен отбор в България. Още тогава се чу от тук от там,че ще се окаже поредното разочарование. За съжаление това наистина се потвърди. Ние знаем,че за да се възстанови нещо счупено се изисква някакво определено време. Само,че в този случай нищо не се прави. Замазват ни очите с някакви мъгляви обещания за нещо което би могло да се случи евентуално в някакво обозримо бъдеще. Само дето никой вече не вярва в тази мантра.
    Нашият народ е мъдър народ…В една своя фолклорна песен родила се преди много години той казва :
    ……………………………..
    Мама Радойчо думаше:
    -Един си синко на мама
    един си и ти да не си?!
    ………………………………………

  6. 10
    9

    ВЪН РУСКИТЕ КУРВИ И НАДУПЕНИТЕ ПРЕД ТЯХ ПЛАТЕНИ ФЕНОВЕ

  7. 15
    2

    Серридо го изгониха, защото е отксзал да подпише документите, с които руснаците ни образуват милиони дългове. Сега са над 12 милиона, но е обществена тайна.

  8. 12
    4

    Хубаво е, че Серехидо се отърва от тази руска циркова трупа. Как изобщо интелигентен човек се е забъркал с тези пълни аматьори около Зингаревич? Абсолютно прав е за некадърниците, които са налазили отбора ни. От алкохолиците в школата, през анонимните треньори до PR-а и слагането на измачкани листчета със съобщения на ръка на чисто новите каси на стадиона. Трябва да изринем целия този боклук като старите трибуни!

  9. 6
    21

    Серейдо не спря да сере, писна ми от този нежен мъж.

    • 18
      4

      А на нас ни омръзна от тролове и лъжи, бе Молив!

    • 12

      Курдо, от кои меки ку%ове си? От руските в управлението, от израелските “специалисти” или от селските пиянгури с пожизнени постове?

  10. 5
    5

    Момче, бъди здрав! В момента в Разград се играе продължение, което ще ни покаже каква е ролята на Неделев! И изобщо има ли я?

    • 18
      9

      Тодоре, не те ебават за слива. Да не можеш да изпълниш свободен удар и да те пренебрегват някакви смешници. За едни пари, стана за за резил. Еби си решенията и никога не се връщай!

  11. 9
    27

    Аве,Даниелчоо,Палячооо.
    Колко парички смъкна от нашия любим клуб???
    Сега плюеш,понеже с най големия непрокопсаник!!
    Изчезвай от живота на клуба ни.
    Забрави за Ботев!!!

  12. 5
    7

    Ох котьооо трътката щи пръсна

    • 5
      6

      Абе, пернат!!!! Виж че си като
      Опърлен бройлер… За какви трътки бленуваш …
      Ръката т.е крилото…добре ли ти е…
      Ще ти трябва отново…
      Секс си виждал само по филмите….и то явно не с хора… Защото пишеш за някакви трътки… Хахахаха…. Малоумник! Юрдек търсил трътка…. Хахахаха

  13. 17
    5

    успех на Крумовград, и там играят наши момчета, един ден ще се върнат. Та било то и Серхедо! Очакваме те!

  14. 9
    10

    САМО ПОЗИТИВНО МИСЛЕНЕ.
    РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ САМИ.
    ФЕНОВЕТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ НА ВСЕКИ МАЧ.
    ДОБРАТА ИГРА МАЛКО ПО МАЛКО ЩЕ УВЛЕЧЕ ИГРАЧИТЕ.
    ОТТАМ И НАСТРОЕНИЕТО ЩЕ СЕ ОПРАВИ.
    КЛИМАТА В ОТБОРА ЩЕ СЕ ПОДОБРИ.
    ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО С ЕДНО.
    ДА СЕ ВСЛУШВАТ ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ВЪВ ВСЕКИ НАПИСАН РЕД.
    ЗАЩОТО ОТ ВСЕКИ ВЪВ ВСЯКА ДУМИЧКА ИМА НЕЩО.
    НО ИСТИНАТА Е ЧЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛИМ ИНТРИГИТЕ ДО МИНИМУМ.

      • 9
        3

        Жив е. И продължават да правят свирки с майка му на Скобата.

  15. 13
    5

    Може би един ден нещата ще потръгнат, всички в Ботев се надяваме да е по скоро. Трябват нови скаути. А, тези в администарцията, по малко да се чепкат за кокала.

  16. 21
    5

    Серхедо е пич!
    Случихме с него, но какво стана така и не разбрахме!
    Да е жив и здрав! Дет се казва каквото – такова… живота продължава!

  17. 9
    9

    Ко речи ??? Ко? Нищу ни разбрах АЙЙЙ КЪНАРЕЕ САНО БОТЕВ И ПЕПСИ И КОНДОК С КЕПЧУК

    • 6
      9

      до юрдечката:
      гаси лампите и лягай, че те подхващам

Коментарите са затворени