Бившият футболист на Ботев Пловдив и собственик на частната школа “Кронос” отново публикува критичен пост във facebook. Този път бившият голмайстор, донесъл не веднъж радост на жълто-черните привърженици и то в един от най-трудните моменти от историята на канарчетата, се занима с управляващите школата на най-стария клуб у нас.

“Положението във школата на Ботев е по-трагично и от това във първия отбор. Методист и треньор на дубъла с фалшива биография и пълен анонимник, шеф на школата с единствен работодател през целия си живот Ботев( пом-треньор, старши треньор, директор, скаут, шеф на ДЮШ, скаут, шеф на ДЮШ), скаута на клуба до обяд работи в Чистота, а след обяд основно е на софра. Само в България като искаме да намерим работа на клубна легенда и го назначаваме за шеф на ДЮШ, скаут или треньор на деца.Затова и футбола ни си живее във времето на осемдесете години на миналия век.”

За дупката в поколението юноши на Ботев и похарчените 2 милиона евро

19 КОМЕНТАРИ

  1. Няма школи ,няма кадърни треньори!? Интригите са повече като навсякъде в жалката ни държава,тези подрастващи футболисти от къде ще дойдат?

  2. Алоо ботевистите, оправете си нещата в школата! Проблема не е Боби Димитров, той ви казва истината и трябва да му благодарите и вземете мерки вместо да го плюете. С тези декларации ръководителите на клуба се излагат страшно. Никой не ви говори за бившите двама футболисти, а за настоящите бездарни фактори в школата и измисления методист пред който някои от треньорчетата си свалят гащите. Първи е Дънди – вашата гордост, ама за него никой не се изненадва, защото си има такива наклонности. Слаби и мързеливи ръководители и измислени треньорчета, попаднали с връзки в Ботев. Това е проблема на школата на този велик клуб.

  3. Боби , школата ти функционира 10 години и никой не е чул нещо за някое дете да е просперираща.Събрани са голям брой деца от набор заради заради таксите.

  4. Гн Димитров е прав за абсолютно всичко ясно е като бял ден за какво иде реч…но и феновете са виновни , защото нямат търпение за нищо , защото трябва интеграция и преболедуване за известен период от време , а време никой не дава и т.н.
    От друга страна пък ако погледнеш кой стана нещо по така от Ботев
    Серкан ли , Лазар Марин ли , Терзиев ли , Чунчука ли , Щайгата ли и тн …и тн…
    Сега Тонев, Работов , Слави кой …кой може да посочи някой с пръст като ТОДОР НЕДЕЛЕВ и да каже -евала има поглед , има данни, качества и тн…
    Никой , дори Кр Димитров , който го протектираха толкова и той нищо …
    Божидар Васев го взехме малък и той нищо …ЕДИН Е ТОШКО НЕДЕЛЕВ….
    Най добрите ни нападатели от ерата Цв Василев не са наши -Виана , Косоко , Наско Илиев, Стивън Петков , Паоло, Големия вуйчо Иван Цветков….
    Трябва да се намери баланс , но трябва и на някой да му се занимава и да финансира ….Инак е ясно и видно за какво иде реч….

  5. 15
    1

    Хайде преди да плюете по Боби да си сложите ръка на сърцето и да кажете, че сте доволни от продукцията на школата. Цели набори нямат нормални отбори и то от тези след 2009та, когато имаше рекордна раждаемост. Нямате ли поне някой познат с дете в Ботев да разберете за каква шуробаджанащина става въпрос, даже и за майки, предлагащи се на треньори със синчета титулярчета. Дани Серехидо си го каза в прав текст за каква организационна аматьорщина става въпрос. И не казвайте ами то си е така навсякъде – и в Локото, и в Марица, и изобщо в България. Всеки клуб си гледа своята паница и база, а в нашата се наля доста.

  6. 9
    12

    Боби ти като голям специалист корифей във футбола кажи колко футболисти си изкарал от твойта футболна школа Кронос известна в целия футболен свят ? И колко от тези футболисти играят професионален футбол както в България така и в Европа или на друг Континент?

  7. 7
    9

    Лесно е да се коментира от страни……грешките винаги ги има…..Боби можеш ли да се нагърбиш и да изградиш детска школа която да дава футболисти готови да играят за А ПФЛ……от твоята школа колко деца могат……или ……

  8. 14

    Тук бобито за разлика от друг път донякъде е прав !
    Странно как изведнъж взе да “плюе” !
    Едва ли е случайно…
    А школата наистина взе да се разпада при Палийски !
    Там и тогава близо до Палийски(и с неговият “чадър” ) имаше една мръсна и долна гад която маскиран като “голям привърженик ” прогони няколко треньори (и талантливи юноши) , защото не одобряваха неговият син (всъщност никой не го одобряваше) и не го пускаха да играе. Ето класически пример как един страничен елемент влияе и нанася вреди на школата!
    Оттам и тръгна разпада…
    Всичко се връща на този свят!
    А относно бобито историята прилича на вица за блондинката и как е правилно: Иран или Ирак ? Отговор: и двете .
    А тук въпросът е : Кой от двамата с бездействието си и “нищо неправенето” години наред е нанесъл повече вреди на школата?
    Пачев или Пашев ?

    • 16
      1

      Големия привърженик в кавички се казва рашко стоянов и е супер вреден за клуба.

    • И Лилчо тогава излизаше с коментари, че в неговата школа имало по-добри деца и нямало да се отрази като си тръгнат няколко треньора и 10на деца… ето няколко години по-късно всичко е на път да се срине.. Боби е прав за повечето неща.

  9. 20

    Добре де ами ако е прав? Защо го плюем? Някой, който работи в клуба да излезе и да каже, ама всички мълчат.

  10. 8
    16

    Боби , Боби ти си едно просто говедо . Винаги ще си останеш синьо говедо .

  11. 10
    13

    Боби ,продължаваш да разочароваш.Жалко радваше се на уважение от феновете…

  12. 3
    11

    Разказвай Боби разказвай……хахахахахаха

Коментарите са затворени