Ботев Пловдив успя кръг преди края да си осигури 10-тото мястото след победа срещу Пирин като гост. Така канарчетата се отърваха от възможността да попаднат в плейофите за оставане в групата след серията от лошо резултати.

Двубоят започна двуостро, като още след няколко секунди игра Самюел Акере отправи опасно центриране отляво, което наложи намесата на Янко Георгиев. В 5-ата минута Пирин организира първата си по-сериозна атака, след като Андрей Йорданов проби отляво и пусна пас по земя към Кондраков. Халфът стреля по земя от движение, но Виктор генев изби малко пред голлинията. Последваха силни минути за Ботев, в които “канарчетата” бяха на няколко пъти близо до повеждане. Първо Виктор Генев имаше шанс след корнер, а малко по-късно в 11-ата минута Бароан стреля добре от дистанция, но в аут. Най-чистото положение дойде в 16-ата минута, когато при една от атаките на Ботев Антоан Бароан стреля директно от воле от границата на наказателното поле, но топката се отклони в страничния стълб. В 23-ата минута гостите организираха бърза контраатака, след която Акере напредна отляво и пусна подаване към Бароан. Нападателят остана сам срещу Георгиев, но и този път мерникът му изневери и кълбото пофуча покрай страничния стълб. Няколко секунди по-късно Акере се размина на сантиметри от топката след остро подаване, успоредно на голлинията. 4 минути по-късно обаче натискът на гостите даде разултат и те заслужено поведоха. След центриране отдясно Янко Георгиев скочи и изби, но за негово нещастие топката попадна право в краката на Бароан. Този път острието на “канарчетата” не сбърка и вкара в опразнената врата – 0:1.

@plovdivderby

#botevplovdiv

♬ original sound – ⚽XoXo__GAME⚽

В 32-ата минута положението за домакините стана още по-лошо, след като Макрецкис спъна Акере в наказателното си поле. Това логично накара главния съдия Драгомир Драганов да отсъди дузпа, а с изпълнението се нагърби Антоан Бароан. Французинът прати вратаря в грешния ъгъл и с мощен шут направи 0:2. След двата гола, които получи в своята врата, Пирин взе инициативата и започна все повече да атакува и да търси връщане в мача. Така се стигна до 44-ата минута, когато Вячеслав Велев поде атака отдясно и центрира по земя. Николай Генов протегна крак с надеждата да избие топката, но за негово нещастие я прати в собствената си врата – 1:2. Само няколко секунди по-късно резултатът вече бе равен. Много добра комбинация между футболистите на благоевградчани доведе до това Смоленски да поеме на гърди с гръб към вратата и с едно чукване на кълбото да го подаде към Макрецкис. Халфът на “зелените” пое направи няколко лъжливи движения и с мощен изстрел от границата на наказателното поле вкара за 2:2.

Още в първите секунди на второто полувреме Ботев стигна до трети гол. След атака отдясно Бароан получи в наказателното поле и стреля добре, с което матира Георгиев – 2:3. Веднага след попадението обаче бе свирена засада на Минков, който отправи подаването, и така резултатът остана 2:2. Веднага след тази ситуация обаче домакините организираха атака, след която получиха корнер. След изпълнението му се получи разбъркване в наказателното поле на “орлетата” и Дилан Мертенс отправи удар. Топката се отклони в капитана Дюлгеров и попадна в мрежата на Пирин – 2:3.
След гола Пирин се втурна в атака и веднага организира нещо опасно. Данило Кондраков центрира отдясно и намери Мартин Смоленски, а нападателят стреля. Ударът му обаче бе блокиран от Самюел Супрайен, а домакините веднага поискаха дузпа за игра с ръка. Докато спорят обаче играта продължи и Андрей Йорданов стреля от дистанция, Ханкич изби, а Тютюков се опита да направи добавка с глава, но отново вратарят на пловдивчани улови.

След това играта бе спряна за около 5-6 минути, защото главният съдия проверяваше на ВАР първо за червен картон за опасна игра на Кондраков срещу Ханкич, а след това и за дузпа на Пирин. И в двата случая обаче не отсъди нищо. Така “орлетата” останаха с 11 души на терена, но без дузпа. В 74-ата минута сякаш Ботев сложи точка на спора. След центриране от ъглов удар Андрей Йорданов не успя да избие и така топката стигна до Бароан. Голмайсторът на “канарчетата” пое добре и с хубав удар с външен фалц вкара третия си гол в двубоя – 2:4.

96 КОМЕНТАРИ

  1. ШАБАНА АПАПА ОТ АДЖАСАНА:).........с клоакомотиф ф серсету:)

    АПАПИ, БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ!!!! АРТЪКПЪРТЪЦИ!!! БИГОМ ЗА БАКЪР И ВЕЛПАПЕ!!!:)))))))))))))))))))

  2. Боже.., Боже! Каква измет се е навъдила? Главата не ги слуша. Дюшемето им хлопа! То тъпотии, то простотии, то циганки!?

  3. 4
    0

    Аз съм циганин фен на локо и многократно изнасилван аз и Стикса ни мъндръсат яко в дивия

    • 1
      4

      Аз пък съм стрямалийче с епилирани крачета изчукано за купата и разчекнато с 6-те бахура.

  4. 2
    4

    Сандокане, ти не умря ли като фен на АФД-то?

    • Умря докато се празнеше в гъза на майка ти

  5. 7
    1

    Кънчо как е понятие ли ти мангалската тръпка а за цигани по добре питай вашата легенда Бонев та еба в мръшляка а за головете ги вкараха на майка ти в циганската путка

    • 2
      5

      Сандокане, защо спря да бие тъпана в агитката на Ботев6, бе малго?

  6. 19
    1

    Черно бяла измет пак се активирала тези деца плод на пиянска чикия и майки пруститутки са срам за градът ни ония алкохолик Крушо да ги мести в Кюстендил та да изчисти градът ни от цигани и индивиди който ги клатят яко в дивия

    • 2
      6

      Абе ей палк компелсиран когато си отидеш в Сопот тогава може да кажеш кой къде да се мести !!! Слагали ни го в дивия? Не нас си убиват из Гърция , гонят ни кипърски рахиди и не ние вдигаме ръце на магистралата и бягаме из Капана

    • 1
      1

      Андрей, много плюсове си си сложил, ма!
      Вече в тях ли ти остана единствената подкрепа?!

  7. 9
    3

    ПОБЕДАТА СИ Е ПОБЕДА. ДОРИ СРЕЩУ НАЙ СЛАБИЯ ОТБОР В А ГРУПА. ВИДЯ СЕ МАЛКО ПО ДОБРО РАЗИГРАВАНЕ НА ТОПКАТА, СТАРАНИЕ ЗА ЗАДЪРЖАНЕТО И, ТЪРСЕНЕ НА ПРАЗНИ ПРОСТРАНСТВА. НАРЕД С ДОБРОТО, ИМАШЕ И СТАРИ ГРЕШКИ. В ОТБРАНА ДЕЙСТВАХА НЕСЪГЛАСУВАНО, БАВНО, МУДНО. НЕ СЕ ПОКРИВАХА ЗОНИТЕ НА ХАЛФ БЕКОВЕТЕ, ОТ КЪДЕТО ИДВАХА ЗАПЛАХИТЕ, ТЕЖАХА КРАКАТА НА ВЪЗРАСТНИТЕ ЗАЩИТНИЦИ, ХАЛФОВЕТЕ ПОКАЗВАХА ЛОША ИНДИВИДУАЛНА ТЕХНИКА, БАВНО МИСЛЕНЕ. ИМАМ ЧУСТВОТО, ЧЕ БОТЕВ БЕШЕ СМЕНИЛ ТАКТИКАТА СИ НА ИГРА, Т.Е. НЕ СЕ ИГРА СПОРЕД РАЗБИРАНЕТО НА ИЗРУДА. КАТО СТАНА ДУМА ЗА НЕГО, ПРИЗОВАВАМ БУЛТРАСИТЕ ДА ВИДЯТ КАКВО ПРАВЯТ ФЕНОВЕТЕ НА ПСЖ И ДА ГИ ПОСЛЕДВАТ. ЧАС ПО СКОРО ТРЯБВА ДА ЗАСВИДЕТЕЛСТВАТ СВОЯТА ОГРОМНА “ЛЮБОВ” КЪМ БЕЗРОДНИЯ БЕЗДАРНИК, КРИЕЩ СЕ КАТО ПЛЪХ!
    САМО БОТЕВ! БОГ ДА Е С ВАС!

    • 2
      5

      Да правиш анализ на играта срещу както сам казваш НАЙ-СЛАБИЯ отбор в групата в ТОТО мач си е само пропаганда против жълти КОМПЛЕКСИ

  8. 2
    11

    Здравейте, не можах да гледам мача защото имаше много работа днес. Порно артист съм….
    Искам да попитам кои циганчета вкараха головете днес?

    • 6
      1

      Вкараха, ама не само голове, ами и голи, на майка ти го вкараха.

      • Явно доста отдавна не си ебана, Бонке и взе да бълнуваш вече за голи афро пишлета.

  9. 1
    13

    Тошко затова се махна – не му се играе ТОТО на дърти години

  10. 4
    12

    Стоян канара каза, че такова порно като днешното няма и в Стряма ва да гоейба и отсяка само където са епилирах ва да сейба.

  11. 8
    2

    След мача на Славия – гробна тишина. След мача на Ботев… Комплекси някви?

    • Не. Просто ТОТОТО винаги предизвиква интерес.

  12. 1
    12

    Само да ти кажа че това са пореднитецтъпи лъжи – Локомотив тогаваМАЧКАШЕ НАРЕД И ИМАШЕ МНОГО ВЕЛИК ОТБОР.

    ФАКТ е обаче, че папагалите са единственият български отбор наказан от УЕФА 2 пъти – за опит за корупция и за уговорени мачове.

    Факт е че сте тото отбора на дпс и Шиши ви купиха всички оставания в групата в последните години когато ви е собственик. Всички негови телевизии бълват ваша пропаганда и пак сте ДЪННИ РИБИ С 6 ПЕРКИ И ПЕТА

    • 10
      1

      Абе, мангал, Локо как стана участник в Купата на панаирните градове? Благодарение на партийната намеса отбора на малцинствата и на общите работници беше назначен да играе, макар че беше в дъното на таблицата

      • 1
        5

        Объркал си се пак. От старостта е. Отбора на малцинствата и пролетариата И ФАТМАЦИТЕ бяхте вие – АФД Тракия. Затова БКП ви създаде и подкрепяше.

        Локото беше и си остана отбора на интелигенцията и затова не беше обичан от БКП.
        ЛОКО = ЛЮБИМ ОТБОР НА КУЛТУРНАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ

        • 3
          1

          Хасан харесва това. Късам ризата и на серсету пише само локу

  13. Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява БотевЪ
    1
    9

    Уникална дузпа…
    Тип тракийка. Едно време държанки на БКП, а свга на ДПС…

    Папагали, наистина ли не еиждате какво става – мача д нагласен с много голове за да стане черния голмайстор за да могат да му вземат повече пари.
    Мафиотски отборец

    • 13
      2

      Ами не е като вашите, измислена. Като те ритат в наказателното се свирят дузпи, да. Остави го черния. Кажи Митко дузпата нарочно ли ги изпуска или още е в депресия.

      • 2
        10

        Бонке, спомням си как яростно ни обясняваше, че не всяка игра с ръка в наказателното е дуспа.
        Сега си обърнала палачинката.
        Двуличие? Или просто лъжата ти е професия?

        • Игра с ръка нямаше в този случай. А ти си идиот, който няма представа от правилата във футбола. Точка по въпроса. Не искам да разговарям с идиоти. Простотиите си ги говори на джамията. Там ще те изслушат със завиден интерес и ще ти и ръкопляскат.

          • 1
            4

            Да. Дузпа нямаше в този случай. Права си!
            Но имаше в онзи случай когато куцото афро-папалче игра с ръка в наказателното поле, но съдията беше подкупен и не даде.
            Стара си. Забравяш, а и трудно се ориентираш вече.

  14. 1
    12

    След Барциолоната бихме и колоса Пирин… ся станахме шампион ама отзад напред … юруш канарйее … всяка година се броим с комплекса ни надуваме балона … и всяка година затъваме все повече .. ай честито тото на всички

    • 13
      1

      Абе остави Барселона , виж в търсачката за Божко Баллабан ! И още нещо , върнете ромите на Лаутата , че хептен оредяхте , сета и с тия 20 лв за билет !
      Вълчо с нелегалното такси ще ги извозва

      • 1
        9

        Ти като говориш за Балабан я сподели какво се случи същата година 🙂 къде бяхте вие и къде ние 😉

        • 14

          Ако ти ми кажеш , когато си горихте знамената след 5 на 0 , ти участваше ли в горенето ?!?

        • Бяхме 4-и с равен брой точки , мисля , че бяха 37 точките , даже мисля , че имаше още един отбор с тези точки но не помня кой …доволен ли си ?

        • Даже бях на първия мач срещу Оксер 2 :2 на 9-ти Септември

      • 1
        4

        10 години ви броя ма пръстите на едната си ръка на коматево верни курвентини … интересчии беше ви срам да пътувате до коматево ли ? Нищо скоро ще дойдем и пак ще гледаме филма да изчезнеш за 60 секунди спринтьорче

    • 3
      11

      Ритайте си с Пирин и Монтана тия са от ваща черга … ходете по 45 000 само не ни занимавайте… заболяха ни ръцете да ви бием и пишките да ви ебем.. приятно прекарване в купата на африканските нации

      • Да, вие циганите си ебете майките, сестрите, брадчедките. Биете, ама чикии.....
        12
        2

        С един билет влизат двама циганина, ама мангалите били в Германия и останали 200 цигани-расисти. Джесика пълна, КОГА?

        • Всички видяхме как банда скейтъри ви гонеха по улиците и вие бягахте със сълзи на очи … мълчи щото 10 години бяхте в отпуска това ли е верен фен сюнетчия? Ще стъпим скоро на строежа пак ще тичате като девици из Пловдив… беше ли на магистралата когато бяхме в пъти по-малко а ръцете ви сочеха небето?

  15. Пеевски отпусна лев и се случват нещата 🙂 БУЛТРАС НА ЗАПЛАТА ПРИ ПЕЕВСКИ !!! СРАМ ЗА ИМЕТО БОТЕВО!!!

  16. 13
    2

    ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ВЧЕРАШНИТЕ КОМЕНТАРИ И ДНЕШНИТЕ? ДНЕС Е ПЪЛНО С ЛОКОМОТИВЦИ И НАЙ ВЕЧЕ ТРОЛОВЕ!
    АЗ ИСКАМ ДА ВИ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ НА НЕЩО ПО ВАЖНО. ДНЕС В ТОПСПОРТ ПИШЕ, ЧЕ БОТЕВ ЩЕ СЕЛЕКТИРА САМО БЪЛГАРСКИ ИГРАЧИ ЗА НОВОТО ПЪРВЕНСТВО, КАТО СЕ ИЗБРОЯВАТ НЯКОЛКО ИМЕНА. ПОЗНАЙТЕ КОЙ ПРАВИ ОТНОВО СЕЛЕКЦИЯТА. ЕСТЕСТВЕНО ИЗРУДА. НЕ НОВИЯ ТРЕНЬОР, А ИЗРУДА, КОЕТО ОЗНАЧАВА СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС. ОТНОВО ЩЕ СЕ ТЪРСИ ПОСЛУШКО ЗА ТРЕНЬОР И ЕДВА ЛИ ЩЕ НАМЕРЯТ БЪЛГАРИН, ОСВЕН НЯКОЙ ГЛАДЕН ПЕНСИОНЕР. ЗА МЕН НАЙ ВАЖНАТА ЗАДАЧА Е ДА НЕ ПОЗВОЛИМ НА ИЗРУДА ДА УПРАВЛЯВА СЪДБИНИТЕ НА БОТЕВ! ЕТО ЗАЩО НА СЛЕДВАЩИЯ МАЧ ТРЯБВА ДА МУ ПОИСКАМЕ ОСТАВКАТА. ТРЯБВА ДА СЕ НАЗНАЧИ НОВ ТРЕНЬОР И ТОЙ ДА ПРАВИ СЕЛЕКЦИЯТА. ЦИНГИТО, КАТО ДЪРЖИ НА ИЗРУДА ДА ГО ПРАЩА В НЯКОЙ ДРУГ НЕГОВ ОТБОР В РУСИЯ, ИЛИ НИГЕРИЯ! БОТЕВИСТИ, НЕ РАЗРЕШАВАЙТЕ НА ТОЗИ БЕЗДАРНИК И БЕЗРОДНИК ДА ПРОДЪЛЖАВА ПРЕСТОЯ СИ В ПЛОВДИВ. ПОКАЖЕТЕ СВОЯТА ” ЛЮБОВ” КЪМ ТОЗИ ПОДМОЛЕН ПЛЪХ! БОГ ДА Е С ВАС!

    • 5
      1

      По-важно е треньора да е българин , Филипов като влезе в Ботев ще бъде напредък и то не малък …между другото ако не знайно защо се развързаха 7 титуляра и по-лошото беше , че се случи по никое време, Ботев щеше да 3-4 в момента без проблем…

    • 3
      10

      Значи казвам ви го така както искате го разбирайте !!! НЯМА ВАЛЕНТИЧ И НЯМА ДА ИМА ПАРИ!!!ВАЛЕНТИЧ НЕ Е ЧОВЕК НА АНТОНЧО, А НА СТАРИЯ ЗИНГАРЕВИЧ !!! ТОЙ КОЛИ ТОЙ БЕСИ!!! ИЗГОНИМ ЛИ ВАЛЕНТИЧ СИ ОТИВА И ЗИНГАРЕВИЧ !!!

      • 8
        3

        Аз пък ти го казвам така. Валентин ВЪН! Със или без руската салата няма значение.

      • Ти чуваш ли се кви ги приказваш, или си мръднал?

  17. Уважаемые покупатели! Рады сообщить вам, что мы запустили акцию на мужские и женские кроссовки Nike. Скидки достигают 50%, что делает нашу ценовую политику наиболее привлекательной на рынке спортивной обуви.

    Кроссовки Nike – это идеальный выбор для любителей активного образа жизни, спортсменов и просто модных людей. Наш магазин предлагает широкий выбор моделей, которые подойдут для любых тренировок или повседневной носки. Кроссовки Nike отличаются высоким качеством, удобством и инновационными технологиями, которые помогут вам достичь лучших результатов.

    Оформляйте заказ на нашем сайте или посетите наш магазин, чтобы приобрести кроссовки Nike со скидкой до 50%. Наши консультанты с радостью помогут вам выбрать подходящую модель и ответят на все ваши вопросы. Акция действует ограниченное время, по этому не упустите возможность приобрести качественную и стильную спортивную обувь по доступным ценам.

    http://alt1.toolbarqueries.google.sk/url?q=https://justnike.ru/
    http://alt1.toolbarqueries.google.co.za/url?q=https://justnike.ru/
    https://clients1.google.bg/url?sa=i&url=https://justnike.ru/
    https://maps.google.jo/url?sa=i&url=https://justnike.ru/
    http://maps.google.cz/url?sa=t&url=https://justnike.ru/
    http://ahlacarte.vraiforum.com/redirect1/https://justnike.ru/
    https://www.google.com.cy/url?sa=t&url=https://justnike.ru/
    http://alt1.toolbarqueries.google.co.za/url?q=https://justnike.ru/
    https://images.google.com.ar/url?q=https://justnike.ru/

    • 2
      2

      Eбаный в рот блядь однохуестый, пошел нахуй. Езжай в Украину, стрелять в беззащитных бабушек. В том ваша сила, ебаные в рот пиздобляди русские!

  18. 19
    4

    МАНГАЛИТЕ ВЕЧНО С ВДИГНАТИ РЪЦЕ ПРЕД ЖЪЛТИТЕ БОГОВЕ…

    • 1
      9

      Абе някой друг вдигаше ръцете на магистралата ама айде

    • 1
      9

      Ето пак шизофренията ги гони … тия дето им викаш мангали ви нанесоха най-големите щети някога… ръцете вдигате вие страхливци не 18 100 000 да сте ще дойдем и ще ви плюем в устните докато ебем жените ви .. наздраве за това тото което спретнахте днес бяхте уникални и естествено бяхте 18 000 хахахахах

      • Ти си гей от Евро-рома , какъв ебач си ти джендърче , по-скоро си ебалник !

  19. 11
    5

    ПУКАЙТЕ СЕ ОТ ЯД МАНГАЛИИЙ ГОЛЕМИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО СИЛЕН С МНОГОБРОЙНИТЕ СИ ФЕНОВЕ,А ВАШТА ДЖЕСИКА ПАК ПРАЗНА ХАХАХАХА

    • 3
      8

      Хахахахахха на какви хапове си селяндур

    • 1
      4

      Днес къде бяхте ве амуджа…от 18к как пък 100 човека не бяхте свободни да пътувате да Благоевград… като ви изчукат кренвиршите ще видим колко сте

      • Стига ма парцалив потник джесиката празна ва и сега колко дудука тряя да праиш , че 20 кинта билета , Сотков вика гледайте бе на Христо Ботев какво става , а моите джагали и 10 кинта не дават !

  20. 5
    22

    За индианците сега има една дилема. На кой по голям брат да се надупят. Да играят мъжки
    срещу Лудогорец и да дадат едно рамо на Голямата чорба или да им се надупят щото имат още да им връщат за подарената купа 2017. Те затова от тогава имат само една измислена победа за 20 мача срещу резервите им. Айде сега да ги видим индианците на кой брат ще се гъзят. Мишки

  21. 2
    14

    Туй негро,Барончо шъ земи да стани футбалис от него!Хетрик забил лильото,къде до миналия мач не знаеше онуй кръглото от коя страна да го млатне!Браво!Явно ходжата му е припял за берекет!
    Жълти,и вие и отбора ви и ръководството ви,чеп за зеле не ставате!Порнокралиците на ефбет лига!

    • 12
      4

      Мангусти прости, в Пловдив сте на гости, Кюстендил ски сливи много миризливи

  22. 5
    11

    Голямо Тото. Зингито направи пачките. Ама с тези негри сте за Б група

  23. Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!
    3
    14

    Шиши развърза кесията и си осигури спокойствие…

  24. 4
    16

    Кога жълтите курви ще си вдигнат телефоните за бой

  25. 14
    2

    Аз съм локомотивец и ще си изпълня обещанието за Колежа

    • Циганин си ти, само шикалкавиш, въжето ще вземе да се скъса, или гредата да се счупи.

  26. 22
    3

    Олигофрен,Пирин се борят,да не изпаднат и всяка точка им е нужна.Няма логика да продават.Измисли някаква друга глупост.

    • 2
      13

      тепърва има да се борят Пирин, Нивата е дълга. Дават ли ти, взимай!!!
      А и едва ли на Пирин им пука много много дали са последни в града или първи насело.
      Виж, на вас ви пука много защото сте пълни КОМПЛЕКСАРИ

    • 1
      12

      Че кой ги пита Пирин дали продават или не. Хахах… Казах: ДЪЛГАТА РЪКА НА КИРО ГЕЛА!!! През 2017 Ачо Салзата и Киро Гела сключих един взимноизгоден договор, чиято срочност обаче е: докато някой от двамата умре или напусне футбола! Гелосания лесно не харизва купи, неградски навлеци! Анадън му?

      • 11

        Както винаги в СЕКТАТА знаете всичко за всеки , всяка конспирация е разгадана , вие сте върхът на хранителната верига !!! Как един път не каза нещо за Коко Динев , за това , че Камбура с Тунчев спаха в полицията и тн…
        Нито сте роза , нито светена вода , нито непорочна девица !
        Та доста тъпо и глупаво звучат някак
        буферските слова за морал и етика …та в годините не лягахте на конкуренти на Ботев ли , та финала ви с Лудогорец в Бургас беше описан в книгата на уговорените мачове …и не , че Ботев не са били в схеми но и Локомотив не са излизали от тях …

  27. 5
    30

    Тоя филм сме го гледали. Пак дългата ръка на Киро Гела!!! По-големият брат помага, защото… в следващия кръг трябва да вземе 3-те точки. А и не всичко е платено все още за Мекицата… Ама на това му се вика СКАПАНО 6:0ТЯФСКО ДОСТОЙНСТВО, мои мили братя мангали, селяци и навлеци в хубавия град Пловдив!!!

    • 15
      2

      Е,че те Лудогорец и без да купуват,пак ще бият и то с колкото си искат, палячо

      • 11 годишния създател, домакин и нападател. 1912???!!! ХАХАХА
        1
        8

        топка е. всичко става, палячо (пак открадното)

      • 10
        1

        Само да ти кажа и споделя , че Г.Илиев 2004 година им купуваше мачовете вътре и вънка , това 100% истина , футболисти , треньори, делегати , съдиите им бяха купени на 90% от мачовете , платиха на 3 отбора да играят за тях ! Както и да е просто информативно за по малките фенове

        • 1
          1

          То и в Пловдив всичко бе купено: кмет, журналисти, съдии, прокурори. А, каква излагация бяха Стефка Костадинова и Стоичков, ама нейсе.

    • 14
      1

      Олигофрен,Пирин се борят,да не изпаднат и всяка точка им е нужна.Няма логика да продават.Измисли някаква друга глупост.

  28. 13
    3

    Суперзвездата на ботев пловдив АНТОАН БАРОАН….

    • 12

      Да го и суперзвездата! Нацели гредата от половин метър, а можеше да реши мача с отбора на обора!

    • 3
      5

      да. победата е на сините говеда…
      да не излизаш сега от лудницата и да си пропуснал, Бонке

    • 1
      8

      Мечтите са безплатни, а и руснака няма кинти.

Коментарите са затворени