Локомотив Пловдив приема Левски в понеделник, а все още не е ясно къде ще се проведе двубоят. Много е вероятно той да е на „Лаута“, въпреки че заради реконструкцията на стадиона в момента гостуващата публика се настанява на централната трибуна и то в изключително малка зона.

Затова и се чака становище на полицията дали съоръжението ще може да приеме двубоя. От футболния съюз не са категоризирали двубоя като „рисков“. Органите на реда обаче може да имат забележки от гледна точка на сигурността. Секторът, отделен за феновете на съперниците на “черно-белите”, е много малък – за около 200 души.

Ако от полицията дадат разрешение, то мачът ще е на стадион „Локомотив“. В противен случай пловдивчани ще трябва да приемат Левски в друг град, който е вероятно да бъде Пазарджик. До вчера, 2 май, обаче нямаше заявка от клуба да играе с Левски на „Георги Бенковски“. Очаква се днес да има развитие по случая.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    2

    Мача на кюстендилските мангали в Кюстендил там където им мястото от 20 години кюстендилски наркомански навлеци

    • 4
      2

      Спокойно скоро ще дойдем на любимата ни поляна … ще ви изнасилим на нея и пак по мишите дупки …и както през 2019 ви пратихме в отпуска до миналата седмица …

  2. 5
    2

    В Бистрица и в Коматево как е?
    А и на колко места се играят мачове без гостуваща публика?
    Айде стига сте плакали,играем си на Лаута.

  3. А кой е казал , че в Пазарджик са съгласни на каквото и да било ?
    Да идват стотина говеда и това е , момента е такъв !

Коментарите са затворени