Бившият вратар на Ботев (Пловдив) Иван Чворович не е бил допуснат да гледа на живо срещата между “канарчетата” и Левски. Двата тима откриха новия “Колеж” в миналия кръг на шампионата, като “сините” победиха с 1:0.

Чворович бе част от Ботев между 2017 и 2019-та година. Понастоящем сърбинът с български паспорт е футболен мениджър, а негов клиент е Тодор Неделев. Той има и един мач за българския национален отбор.

“Исках да гледам историческия първи мач на Колежа. Обичам Ботев, бил съм част от този отбор. Трябваше да бъда там в компанията на спортния директор на Арис Солун и скаут на Хайдук. Но ми отказаха всякакъв достъп до стадиона. И аз не знам защо. Аз просто си върша работата и ако имат нещо срещу мен – ОК, но просто не се прави така”, коментира Чворович пред “Котаспорт”.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    1

    Г-н Чворович, и ти ли стана авантаджия бе майна ? Не знаеш ли касите къде са ? Аман от претенциите на бивши и настоящи футболисти.

  2. 13
    2

    Странно, аз си купих билет от касите и никой не ме спря. Може да пробваш така другия път да видим дали ще те спрат.

      • 3
        6

        Много ясно … вие сте педали и всеки прави каквото си иска срещу вас меки китки счупени

  3. 6
    7

    СКОРО И ТО МН СКОРО НЯМА ДА ИМА УПРАВА В БОТЕВ ПЛОВДИВ НАСТЪПВА ТВА КОЕТО МН ХОРА ОЧАКВАТ БОЙ ЗА МАЙМУНКИТИ И ТРЕНЙОРА СЛЕД МАЧА ЛУДОГОРЕЦ КРАЯ СЕ ВИЖДА ВЕЧЕ

  4. 15
    3

    ТОВА Е РАБОТА НА ИЗРУДА. НЯМА ДРУГ КОЙ ДА Е ПРОТИВ. ТОВА Е НЕГОВИЯ НАЧИН НА ОБЩУВАНЕ. ЗА ДА Е ЗАБЕЛИЖИМ, ТРЯБВА ДА Е НЕДРУЖЕЛЮБЕН. НО КАКВО ДА ИСКАМЕ ОТ ЧОВЕК БЕЗ РОД И РОДИНА? ОЩЕ ПОВЕЧЕ БЕЗДАРНИК. ВЪН ОТ БОТЕВ! АМАН ОТ ТАКЪВ ” СЪЗДАТЕЛ”!

  5. 5
    18

    Все още Ботяф не е в Европа 🙂 Далеч сте от истината..това му е работата на човека,а вие не го допускате. Мазни сополи подчовеци сте вие. Язък,че се биете в гърдите хах

    • 25
      3

      Е, важното е, че Вие сте европейци отвсякъде – ювентинци, неаполитанци, беси. Освен това сте се раждали цели 10 години от 1936 на обратно до 26-та, че цяла Европа да чуе родилните ви стонове и да ви запомнят.
      Толкова жалка, завистлива и тъпа паплач България не познава. Случайници събрани по жп маршрутите, навряни в панелките на Пловдив. При районирането на СТ при социализма, Ви се даде Столипиново, че все пак да сте част от този град. И най-важното, ашладисани от кюстендилския наркоман, който трябва да признаем, че освен титла ви осигури и не малко финанси и с тях откупи съдии, адвокати и най-важното по голяма част от журналистите тук, за да го славят и благославят!

        • 9
          1

          Затова пък вие сте саде мозък и то добре нагънат… от удари в главата! С черния потник, ниското чело и оня 8- ми клас в дипломата, който го дават на всеки от “Столипиново” … стига да го намерят.

      • 3
        5

        Мълчи бе курвата на А група сте цял живот … върни лентата 10 даже 20 години ако щеш … 10тото място ви е наследство щото който ви вземе ви шиба без презерватив… ти си Ланкай цигани мигани където не сме ви хванали там не сме ви били и по футбол и по тупаник … спринтьори 20 човека ви направиха за смях бягате със сълзи на очи

      • 3
        5

        Селски,как сме се раждали и колко време не е работа на жълти олигофрени!Ние ,как да разберем историята,че 12 годишно приселниче от харманлийските села е основал отбора ви,паралелно с това е домакин,президент,централен нападател!?Такова твърдение може да е само на на оформени идиоти!

      • 2
        4

        Страшна завист,няма що:7:3,0:1 6:0 !Жълт изрод,можеш ли да бягаш бързо?

        • 1
          1

          След като олигофрените ви правят луди, и се пените като с усти пълни със сперма, представям си умните, в какво състояние ще ви вкарат!

Коментарите са затворени