Онзи ден треньорът на Ботев Пд Балтазар заяви, че Виктор Генев е най-добрия му защитник, но се борел със Супрайен за титулярно място.

Жълто-черните играят с трима в защита, а един от несменяемите титуляри в тази тройка е недерландецът Джаспър ван Хертен. Днес в youtube се появи видео, което оприличава бранителят на канарчетата на клоун. В него са събрани някои от отигравнията на футболиста, които наистина могат да разсмеят и малко дете, което още не е проговорило.

15 КОМЕНТАРИ

  1. Тоя само като го гледам как бяга е ясно, че идва от аматьорския футбол. То бива некадърност, но чак толкова много си е живо престъпление да му дават жълта фланелка та даже е и несменяем титуляр.

  2. 6
    1

    ТОЗИ ДА СИ ВЗИМА ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ И ДИМ ДА ГО НЯМА!

  3. 10

    Да сте живи и здрави братя че без вас няма смях

    • Драмата е при вас! Нямате хора за белите цифри!

  4. 33
    2

    В последните два мача, в които Виктор игра, беше бесен на случайниците в отбора и ситуациите, в които го поставят. И какво стана? Виктор на пейката, случайниците на терена!

  5. 14
    2

    Този е бяла мечка, а не черна печка, и като представител на бялата раса е ОК… Нямам думи просто, всички мачове ги загубихме заради абсолютно неадекватни действия в защита, но на полуграмотните ни фенове само “чернити” са им виновни…

    • И аз се чудя защо симпват на черните, като очевдно най-големия проблем не е в тях. Според мен некадърен треньор и схема на игра са главната причина, дори защитата често се пропуква с такива безумни изпълнения заради неадекватната схема. Справка – мачът в събота – играхме със 7-8 защитника в линия, всички останали в нападение, без да има реално халфове.

  6. 29
    2

    БОТЕВ НЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕ С ТРИМА В ЗАЩИТА. ФИЗКУЛТУРНИКЪТ ВАЛЕНТИЧ, ОБАЧЕ Е ЧЕЛ, ЧЕ ТОВА Е МОДЕРНО И ИСКА ОТ БАЛТАЗАР ДА СЕ ИГРАЕ ТАКА. НЕГО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА НЕГОВИТЕ ЗАЩИТНИЦИ МОГАТ, ИЛИ НЕ МОГАТ. ТВЪРДАТА МУ ГЛАВА Е НЕПОКЛАТИМА! ОТДЕЛНО ТОЗИ ВАН ХЕРТЪМ В ТЕХНИЧЕСКО ОТНОШЕНИЕ Е ПЪЛЕН ИНВАЛИД. ИЗРУДА, ОБАЧЕ СЕ НАЛАГА И ПАРАВАНА БАЛТАЗАР СЛУША. ПО ЛОШОТО Е, ЧЕ ИЗРУДА ПРИВЛИЧА СЕБЕПОДОБНИ- НЕКАДЪРНИ, НО ПОСЛУШНИ И ТИЧАЩИ ФУТБОЛИСТИ! ИЗВОДЪТ Е ЕДИН: ДОКАТО ИЗРУДЪТ Е НАЧЕЛО, НЯМА ДА ИМАМЕ НИТО ТРЕНЬОР, НИТО ФУТБОЛИСТИ, НИТО ОТБОР. НАЙ ЛОШОТО Е, ЧЕ ЦИНГИТО Е ПО ТЪП И ОТ НЕГО, НО СИ МИСЛИ, ЧЕ РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ И БИЗНЕС! ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ БОТЕВ!

  7. 9
    3

    Този холандец е същия нещастник, като фичу. Чудя се, ако иво кузов направи едно такова клипче за представянето му, особено срещу ЧМ в Варна, дали нама да има още повече смях?

  8. 22
    2

    Народа хубаво е казал онази приказка за лудия и баницата. Момчето толкова си може. Проблема е в ръководството и треньорите. Те са за бой и шибане! С пръчки ли, с член ли, не знам. Но, си го заслужават!

  9. 18
    3

    Време беше, тоя на състезанието за параолимпийци ще стане втори!

    • 17
      2

      Че те всички са за там бе …2-3 що годе и другото е за някой дълбок вир !

Коментарите са затворени