“Поздравления на всички фенове на Ботев за първия мач на стадион “Христо Ботев”!!

Въпреки че клубът се намира в драматична спортна и управленска ситуация, ръководена от безчувствени, неспособни и безполезни хора, които нямат страст освен за пари, е невъзможно да се повярва, че клуб с такава история, фен база и социална подкрепа няма да преодолее тази жалка ситуация, създадена от много конкретни лица, които вчера гледаха загубата от VIP сектора, държейки чаша вино.

Колкото и да се опитвате, предатели, вие не можете да убиете Ботев, защото Той не умира.”

25 КОМЕНТАРИ

  1. Чета ви коментарите и разбирам защо оня професор спомена за 80%дебили. ДПС и Дебелян няма да откъснат и половина стотинка за спорт. Не само за спорт,ами за всичко друго където се дава, те само взимат. Тоя испанец на мене ми прилича на ощипана мома! Нещо ми изглежда много нежен и разочарован. Като бивша жена само сипе с голямата лопата. Има си накълви терзания.

  2. 1
    1

    Споко момчета БОТЕВ е ВЕЧЕН отбора е временен .всичко ще е наред

  3. До Стикс:
    Ще ходя на мач… Имам билет…Ама за тоя стадион ми казаха че трябва да “мъкна” някой… Та искам да заведа теб… Ти си корифей във футбола… За мен ще е “удоволствие” да заведа един ГЛИСТ в клоаката на Пловдив!

      • Анонимен Стикс, нещо злобичка ли усещам… Нали беше широко скроен и само ни даваше напътствия … Леко женчо не се напъвай много… Вреш ли из червата … Пълзиш ли… Виеш ли се… Това ти е живота
        …. Свиквай!

  4. 9
    1

    Цужденеца обича Ботев!А нашите не!Руски изрод!Кретен нещастник и педерас!

    • Ти си неграмотен, ако си ботевисТ си срам за българския език. Най вероятно си глист!

  5. Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!
    8
    19

    Здравейте,

    от дълги години живея извън Пловдив, но наскоро ме потърсиха едни момчета да ми предложат безплатен билет за вчерашния мач. Нямаше как да отида, но ми стана интересно и реших да пусна телевизора да погледам. Направи ми впечатление че коментаторите четяха някакви хвалебствени оди, които явно им бяха написани от клуба на бившето АФД Тракия, който според спомените ми игра на този стадион, и много често споменаваха думата ‘Колеж“. Това нещо ново ли е за града?? Някакъв парк ли е? Театър??

    Направи ми също така впечатление, че целия стадион извика много силно при гола на Левски? Това някакъв нов тренд ли е – феновете на двата отбора да се радват едновременно на гол… ?? Или някаква дружба и толерантност между двата отбора… ?? Когато аз ходех на стадиона всеки се радваше на собствените си голове ….

    И още нещо на което попаднах случайно в дните преди мача. Едно изказване на Цветан Василев. Истина ли е??!!

    • 16
      7

      Приятелю… Какво мислиш,че си написал? Всичко написано от теб звучи несвързано , нелогично и почти налудно. Не знаеш какво означава наименованието на новият стадион “Колежа” така ли? И аз не одобрявам това наименование но то се върти в публичното пространство от години и всеки футболен фен в Пловдив знае какво е “Колежа”. Ти сигурно живееш много далеч от Пловдив като отшелник в някакво забутано място и затова не си наясно какво означава. Парк , театър…. Може пък да е някакъв музей??! Не мислиш ли? А публиката на Ботев пък така се “израдва” на гола на Левски ,че след мача изгони своите футболисти които отидоха да ги поздравят като ги псуваше свирепо. А псувни отнесоха и от ръководството до девето коляно. А ако тия същите момчета те потърсят пак да ти дадат безплатен билет ти пък вземи,че иди на мач за да усетиш атмосферата със своите сетива.
      Надявам се,че усещането ти ще е доста по-различно от това което си усетил през телевизора. Ако изобщо е било така. Според мен това което си написал е просто едно изкривено усещане вследствие на което се е получил един изкривен коментар.

      • 4
        2

        Приятелю, това е история, все едно да си чувал че в пространството се върти *турско робсто” и защото не ти харесва може да стане и” турско присъствие*…. То и на мене не ми харесва че Ботев е бил революционер, а не е бил комарджия, но го приемам.. ИСТОРИЯ

        • 4
          2

          Пак ти е сбъркана логиката човече. Явно това не е силната ти страна. Първо уж не знаеше какво е “Колежа” После пък взе да правиш най-различни иронични предположения като не си даваше сметка,че така пък правиш препратка към собственото си невежество. Дори да живееше вдън гори тилилейски пак щеше да си наясно какво е то “Колежа”. Защото това наименование стана нарицателно за новият стадион от доста години. Дали за теб това ще е парк , театър или музей няма никакво значение. Както в случая нямат никакво значение и понятия като / турско робство/ /турско присъствие/ или,че априлското въстание е било наричано от някои /бой между махали/ Съжалявам но не ти се получават нещата. Но ти пиши! Може пък да вземеш да напишеш и нещо гениално.

          • Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!
            1
            2

            Не виждам никаква “липса на логика” при колегата. Явно ти нямаш капацитет да разбереш намека или просто се опитваш да омаловажиш мнението на човека без аргументи в стил ПАРТИЕН СЕКРЕТАР преди 10-ти Ноември.

            А това, че “понятието станало нарицателно” съвсем не отговаря на истината. По скоро е заимствано от тактиките на Гьобелс, който е казал, че една ЛЪЖА повторена 1000 пъти става истина (нарицателно понятие според теб)….

      • Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!
        0
        3

        “несвързано , нелогично и почти налудно”, не знам защо ти звучи так приятелю, но и на мен ми звучат така някакви си измислени имена като “колежа” и някакви години като 1912… Нали се сещаш колко измислено е всичко това, но вие не спирате да го повтаряте. Какво общо има стадиона край Бирената фабрика и някакво си игрище на колеж прди … 100 години. Та това е почти толкова налудничаво като името на трибуна “Бесика”. Приятрелю, такива измислици са само симптом на силна КОМПЛЕКСАРЩИНА!

        А това за “израдването” е явен знак че стадиона беше пълен със статисти и левскари, които имат (пшо един или друг начин) билет в секторите, където сядат “нормалните” фенове, а не ултрасите. Поне едно време имаше много такива на мачовете между двата пловдивски и софийските отбори.

        Та не разбрах това което е казал Цветан Василев истина ли е или не?

        Аз живея в страна с пазарна икономика, където няма как да се построи нещо което да се даде почти безвъзмездно в частни ръце. Има едни хора, наричат се прокурори, които много зорко следят за такива неща.
        Комунизмът си отиде, приятелю. Сега сиренето е с пари!

    • 15
      2

      Абе тези приказки, може да си ги говорите там зад аграрния! Вчера хората търсеха билети на черно, а него едни момчета просто го потърсили, за да му подарят билет. Смешник!

    • 16
      2

      Смотъняк ти не си бил никога на мач камоли на ст. Христо Ботев и ти личи миришеш ми на Столипиново!!!

    • 14
      2

      Абсолютно изсмукани лъжи от мръсни синьо ,черно бели пръстчета.Зависта у софийско и нашите мургави събратя е огромна и болезнена.Истината излезе наяве,Ботев е със най голямата и верна публика в България.

    • 3
      1

      Тези момчета друго са искали от теб, не билет да ти дадат, а байонет . Защото са видели в теб накаква женственост, затова билет за минет.

    • Е, това с “безплатния” билет и спираш да четеш.
      Безплатно дава само майка ти манго кюстендилски.

  6. 6
    15

    той умря отдавна. още щом стана собственост на дпс мафията

    • 8
      2

      ДПС контролират и нареждат конгресите на БФС, даже техният човек председателства, а тук някое детенце си вярва, че имало други отбори извън голямата ДПС схема. Няма такъв наивен народ.

  7. 1
    3

    Ако казваш нещо казвай го директно.Голям поет се извъди

  8. 20
    2

    Gracias, Daniel! Хубаво е, че понякога в Ботев работят и хора със съвест и етика, които не спестяват собственото си мнение. За съжаление, хора като Серехидо не се вписват в руско-депесарски мафиотски перални схеми. Оттук нататък изходът за идентичността на Ботев е само един. ЧЕМОДАН – ВОКЗАЛ – МОСКВА!!!

Коментарите са затворени