Безсрамниците, които се наричат в момента футболисти на Ботев Пловдив, понечиха след загубата от Левски да поздравят публиката, но бяха изгонени както от феновете от Трибуна юг, така и от феновете от Трибуна Изток. Бутрасите скандираха по играчите “Всички вън”.

На пресконференцията Балтазар заяви, че Ботев са получили странен гол през второто полувреме, а през първото играчите били стъписани от атмосферата.  Репортер на PlovdivDerby.com попита Балтазар, как би коментирал скандиранията след мача, които са едни и същи втори пореден мач, както и с какво чужденците, които играят всееки мач са по добри от българите, с които разполага в отбора. Ето какво отговори специалиста: “Наясно съм със скандиранията на феновете. Нормално е огромен клуб като този, да бъде на десетата позиция. Изборът ми от грачи не се определя от националността. Миналата седмица споменах, че ако аз трябваше да изградя този отбор, бих изградил състав с повече българи. Бих избрал българи, защото те познават обстановката, града, феновете. Според това, което тренираме, аз се опитвам да намеря решения на проблемите, които имаме. ”

 

96 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    1

    Стикс – Мърков…. Стига ми мърка на оная работа….. Лапай…. Знаем, че имаш голяма уста – всеки ден доказваш във темите за Ботев, че си “номер едно”…

    • 4
      4

      Лаута Арми: Феновете на Ботев се скриха на “Колежа”, чакаха полицията да дойде

      • Вие сте бахти шизофринясалите цигани.
        Къде сме се скрили бе мишко циганска.
        След ваш мач бяхме на двеста метра зад джесика. Защо не дойдехте, ами през магдоналдс , зад лидал, гранда, пощата и се покрихте 25човека. Чакахме ви до 23ч!?
        Тея простотии където ги пишете, за толкова жалки, затова и не ви отговаряме

  2. 5
    2

    До Стикса
    Търся си мома за посещение на футболен мач. Билета от мен. За 6 лв ми позволяват да вкарам този измислен стадион 18 човека…
    но само ако са опушени…
    За да има равнопоставеност…
    Може да се заменят с Един Глист – наименова се Стикс… Теб търся. Искам да те ангажирам….До края на сезона.
    !!!!!!!
    Излез от задника на майка си и идвай!

    • 5
      4

      Тиху ма кучко … вчера ви видяхме че не си знаете песните …от 2019та до сега събирате пари да отидете на мач да ви еба във феновете измислени… до края на шампионата ще останете ония 20 човечета черни където ви гледаме от 30 години …

  3. 3
    2

    Всички негативни коментари за Ботев са с автор СТИКС -Станислав Мърков -Майсила

  4. 4
    1

    До Стикс:
    Ще ходя на мач… Имам билет…Ама за тоя стадион ми казаха че трябва да “мъкна” някой… Та искам да заведа теб… Ти си корифей във футбола… За мен ще е “удоволствие” да заведа един ГЛИСТ в клоаката на Пловдив!

  5. Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми!
    7
    11

    Здравейте,

    от дълги години живея извън Пловдив, но наскоро ме потърсиха едни момчета да ми предложат безплатен билет за вчерашния мач. Нямаше как да отида, но ми стана интересно и реших да пусна телевизора да погледам. Направи ми впечатление че коментаторите четяха някакви хвалебствени оди, които явно им бяха написани от клуба на бившето АФД Тракия, който според спомените ми игра на този стадион, и много често споменаваха думата ‘Колеж“. Това нещо ново ли е за града?? Някакъв парк ли е? Театър??

    Направи ми също така впечатление, че целия стадион извика много силно при гола на Левски? Това някакъв нов тренд ли е – феновете на двата отбора да се радват едновременно на гол… ?? Или някаква дружба и толерантност между двата отбора… ?? Когато аз ходех на стадиона всеки се радваше на собствените си голове ….

    И още нещо на което попаднах случайно в дните преди мача. Едно изказване на Цветан Василев. Истина ли е??!!

  6. 6
    11

    До всички чернопоклонници в жълто … Внимание!! Скоро се заяръщам !! Снощи откриване след две седмици идвам да ви закрия…. като играх за вас идвахте 200 пенсии със елитен пакет семки Хулиган … а сега ми ходите по 18 000на мач … ай да ви еба в чернопоклонниците

  7. 11

    Стадионът е почти готов. Клубната “стабилност”, от която общината и държавата се нуждаеха, за да довършат строежа е вече изпята песен. Сега въпросът е: Ботев или продуктово позициониране? Жълто-черна идентичност със Зингаревич не може да съществува, не е логично. Мрежата му от клубчета и школи се основава на бартери, въртележки и къси продажби или давания под наем. В такъв модел няма място за свои играчи, дългосрочно изграждане на футболисти, клубни легенди, традиции, стил на игра. Може би е бил подведен, когато някой му е подхвърлил идеята за Ботев, защото точно Ботев е най-лошият вариант за него, както той е най-лошият вариант за нас. За него трябваше да е нещо бутиково като Царско село. Даже и името си беше като руско. А сега ще води война с хиляди фенове, ветерани, с историята на клуб и град. Най-вероятно ни го натресоха като част от руския мафиотски елемент в КТБ, но както и да е нещата вече тръгват на открит конфликт. Политически ще му помогнат да се махне, защото няма политик (особено омазан в мафиотски далавери) в България, който да не се страхува от масови и открити антируски настроения. Тук вече не опира до акции срещу някой български селски тарикат. Работата ще стане много по-дебела. Така че – кой от Лисабон, кой от Сараево, кой от Москва.

  8. 10

    Антоане, ти си от един много красив остров, а си и гражданин на една уредена държава. Все се питах кому к… търсиш тук? А, то било, да се пробваш да не вкараш гол от самата голлиния! Евала, пич! Успя!

  9. 17
    1

    МИСЛЯ, ЧЕ Е ДОШЛО ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО! ДО СЕГА ВЯРВАХ, ЧЕ ОСНОВНИЯ ВИНОВНИК Е ВАЛЕНТИЧ, НО СЛЕД ВЧЕРАШНАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ НА ЗИНГАРЕВИЧ СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ВИНОВНИК! ТОЗИ ЧОВЕК Е ДОШЪЛ В БЪЛГАРИЯ С МИСЪЛТА, ЧЕ ТУК ЖИВЕЯТ АБОРИГЕНИ И МОЖЕ С ДРЕБНИ СТОТИНКИ ДА УПРАВЛЯВА БОТЕВ. СЛЕД КАТО РАЗБРАХ, ЧЕ ТРЯБВАЛО ДА ПРОДАВА ФУТБОЛИСТИ ЗА МИЛИОНИ, СЕ УБЕДИХ, ЧЕ ТОЙ ИЛИ Е НАРКОМАН, ИЛИ Е МАЛОУМЕН! В ТОЗИ ОТБОР НЯМА НИТО ЕДИН ФУТБОЛИСТ, КОЙТО ДА СТРУВА ПОВЕЧЕ ОТ 100 000 ЕВРА. ИДЕЯТА ДА ГИ ПРОДАДЕ ВСИЧКИ Е ДОБРА, НО ВСЕ ПАК ЩЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМИ ДРУГИ. СВОБОДНИТЕ АГЕНТИ И ТЕ ИСКАТ ТРАНШОВЕ И ЗАПЛАТИ. А СЛЕД КАТО МАНУ ЗАЯВЯВА, ЧЕ ИСКА В Б ГРУПА НА БЕЛГИЯ, НО НЕ И В БОТЕВ, ЗНАЧИ, ЧЕ НИТО ЗАПЛАЩАНЕ, НИТО ДРУГИ УСЛОВИЯ ГО ЗАДОВОЛЯВАТ. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЗИНГАРЕВИЧ ЗАЯВЯВА, ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕ МЕРКИ ДА ПОДСИЛИ ОТБОРА. ТОВА Е 100% ЛЪЖА. РАЗБИРА СЕ ЦАР НА ЛЪЖИТЕ Е ИЗРУДА. ТОЙ ВЕЧЕ Е РАЗКРИТ И СЕ КРИЕ КАТО ЛАЛУГЕР. ИЗХОДА Е САМО ЕДИН. ЗИНГАРЕВИЧ ДА СИ ХОДИ И ДА СЕ ТЪРСИ НОВ СОБСТВЕНИК!

    • За 99 от 100 руснаци българите са точно това, което си описал – недорасли аборигени някакви. Никой не знае защо и на какво основание, но когато са искрени, винаги се стига до това истинско тяхно мнение.

  10. 14
    3

    ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ СЪДБАТА С ПЛАТЕНИТЕ ОТ РУСКАТА КУРВА кппб и др боклуци фенове

  11. 22
    3

    Валентин, курво. Всичко което ставаше за нещо го разкара зимата. Педал смотан. И треньора изгони, и Ману махна. Сега ще си ядеш попарата. Тоя испанец кога ще го видим в игра? Тоя Секулич защо е тука? Майка ти и курва шибана. Тия маймунки да ти пляскат на теб.
    Цингарееич, за какво търпение говориш? Колко да ти търпим глупостите още?
    Курвата Валентина вън! После може да искаш търпение.

  12. 16
    2

    След като Бултрас са на заплата там забравете скоро да се отървем от каквото и да е било ! Кой му пука за отбора? Важното е лев да се взима от руснака! Ето го доказателството ! Христо Илиев заплатаджията на предна линия !

    https://ibb.co/FhhCLJJ

      • 9
        1

        Един от лидерите на Бултрас! Този който прибира парата от магазина и тениските , които ни продават! Човека който ще скочи на бой на всеки ботевист който му се противопостави ! За това старите фенове се разграничиха от тях и са на трибуна изток

  13. 14
    2

    Балтазар , вероотстъпна твар , напусне веднага Пловдив.Некъдърнико , повече не искаме да те вижда ме ,и да слушаме глупостите изречени от твоите уста.Ти си пародия на треньор , дори Изродин пе..Ла е по-добър от теб.Търпението ни към теб свърши ,вчера видя обичта на феновете към отбора , от днес ще видиш омразата им към теб.Да знаещ ние силно любим ,но и силно мразим.Дано си разбрал и да си тръгнеш веднага.

  14. 8
    9

    Приказната продължава..и цирка в Коматево също продължава. Сега и Разград, като ви цепнат…..язък за груповите билети

    • 3
      3

      Ще връщам парите за билетите и за другият мач, гей билети, с един билет, двама… 🙂

      • Другият билет е за майка ти, вместо заплащане

  15. 5
    11

    И кво ся? Идвам гу уткрихми Купнежъ и и унва бръзилчи ут Лефски гу прикръсти нъ Рикърдинювъ ливадъ дъгуевъ 🙁

  16. 12
    12

    Безсрамници по трибуните и безсрамници на терена, жълто-черна бутафория.

  17. 13
    3

    Бездарници!Пунчац 0!Некъдърници пълни!Идиоти!Толкова са противни всичките чернилки!Пък тези новите още по зле!С Лудогорец да викаме за тошко о Лудогорец!

  18. 12
    4

    Братя Ботевисти!Тези боклици които играха и играят нестават за нищо!То е ясно на сдедващият мач с камани те тези араби и бушмени от това разбират!Изроди!Счупиха ни нервите!Бърлан е нула!Джаспър Ван нула!Оранживият нула!Па конате 0 !

  19. 11
    9

    Хаха…хайде гасете лампите…не бях гледал скоро такъв цирк

  20. 15
    3

    АЧО И ИЛИЯН,ПОДЛОГИТЕ НА ДЕЛЯН СЕ ЗАВРЪЩАТ НАЧЕЛО НА КЛУБА!!!МИСИЯТА НА ЗИНГАРЕВИЧ ПРИКЛЮЧИ!!!

    • 16
      4

      КРАЖБАТА ОТ ПАРИТЕ ЗА СТАДИОНА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПЕРЕ И УЗКОНИ!НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН Е ПРЕЗ ФУТБОЛНИЯ КЛУБ!ТО И ЦЕЦО КРАДЕЦО ИМ ГО КАЗВА В ПРАВ ТЕКСТ!!!
      https://www.youtube.com/watch?v=_U19J2XeXIk

  21. 12
    7

    Тоа чува ли се кви ги дрънка? Ся па феновете му били виновни за загубата…публиката им била много и ги стреснала маймунчетата миличките. .. абе оууу, я марш в инджикитай от дет идваш бе. Идея няква имате ли, пред каква публика играете и какво е БОТЕВ Пловдив?

    • 8
      9

      Ма то и Финала така го загубихте. Забравихте ли, кюнлии? Поне така каза Белия: мойте ритнитопковци вика, кат видяха толкова селяци по трибуните и се схванаха… и Локото ни го турнаха…

      • 1
        1

        Шъш бе, мангал. Кой ти разреши да отговаряш. Я веднага лопатата че има пътища за оправяне.

    • Какво е б0отев коматево ? Кажи чи не знаем то никой не знае де.. копи пейст фенове играят си на иди ми дойди ми … един път сме 20 000 друг път сме 3ма … после пък хич ни няма… иначе че бихте барца знайми спокойно

        • Ахаха хаха… палячо ти си на помощи от клуба не е тайна за цяла България че сте едни авантаджии за две кебапчета и децата ще си продадете циганин жълт…

  22. 20
    2

    На другият домакински мач, пуст стадион и 10 негърчета бягат за здраве?

  23. 20
    1

    Зинги, вслушай се във феновете или събирай багажа си, брикети си, експертите си и отивай в Африка да се доказваш.

  24. 0
    4

    Треньорите от СК са охрана??? Какви са тези глупости???

    • 8
      2

      Изгрев бойсче ,свали гарда!Нищо не става от вас,селско-помашката сбирщина!

  25. 17
    3

    No 24 хаспър ли геспър ли на скамейката пунчиц ли не знам Nо 44 на пейката No6 Мартинес хич го няма на техни места щеше да пусне Балтанов Генев и Колев тоя тренер май слуша ония педараза Валентин ние всички мач играем с 3 души по малко

    • 7
      5

      Този защо е толкова неграмотен !?

  26. 23
    14

    От сектор А говедата се чуваха повече от нашите. Срам!
    Трябваше да открием Колежа срещу Хебър или Спартак Варна

  27. 16
    4

    Този треньор е пълен некадърник и трябва час по-скоро да бъде прокуден заедно с Валентич.

  28. 16
    13

    Да ,паднахме Но пред 20000 човека и шоу невиждано ,черно бели Чапари

    • 15
      12

      20 000 помака и селтаци се излъгаха за пореден път че можете да биете някого. Най-хубавият стадион ви направиха, най-модерната база имате но си оставате същите дънни риби – СОМОВЕ и така ще ви наричаме от сега нататък. Дънни риби, миришещи на тиня и утайка. Ай наздраве.

      • До Стикс:
        Ще ходя на мач… Имам билет…Ама за тоя стадион ми казаха че трябва да “мъкна” някой… Та искам да заведа теб… Ти си корифей във футбола… За мен ще е “удоволствие” да заведа един ГЛИСТ в клоаката на Пловдив!

  29. 25
    6

    Там, където е стъпил руски ботуш – трева не никне! Зингаревич да си оправя бакиите със задълженията към неговата фирма, да връща акциите, да си товари мургавата селекция на тате на самальота и да си ги кара в колхоза в Чукотка! Руската курва си е руска курва!

  30. 13

    Ние на село така не си бием и кучетата ве селски тарикати.

  31. 13
    4

    Стоян канара си призна че по добре не ядойми пак 6-те бахура ва да сейба.

    • 8
      3

      Еми на жълтите курви им харесаха много бахурите!

  32. 27
    17

    Тия са крали и от осветление не само бетон,козирка и седалки. Нищо се не види, чува се някакво селско диалектно ломотене , казионна атмосфера като на селска вечеринка след комсомолско мероприятие и накрая аграрно отношение и неуважение към отбора. Не Колеж , а спявка на селскостопанска гимназия. Срам за града.

  33. 34
    7

    Днес е ден чакан от години!
    Ден в който всички знаехме какво ще се случи: нов стадион (доживяхме го) , пълни трибуни и страхотна атмосфера (очаквано) и грозен и мъчителен за гледане футбол (също очаквано)…
    Тези чуждестранни футболисти и идея си нямат за жълто-черният футболен хъс който е необходим за мач с “Левски” или дерби с
    “Локомотив” !
    Неслучайно най-надъханият и активен футболист беше българинът Минков…
    Без българи и то юноши от школата никога няма да имаме отбор който “тресе” и пълни стадиона!
    След първоначалната еуфория за съжаление публиката постепенно ще намалява …
    Не е приятно в титулярния състав да има по 10-11 чужденци, но след като от школата не излизат качествени юноши за жалост няма друг начин!
    Феновете се бориха и пребориха за стадиона.
    Време е да обърнат поглед към безобразията в школата и да потърсят сметка от няколкото “легенди” които са се намърдали там и от години се “облагодетелстват” финансово и имитират дейност!
    И те са основната причина вече дълги години да няма юноши в първия отбор!
    Кога ще им се потърси сметка и на тях за нулевите резултати???

  34. 14
    16

    Може ли да попитам злънкови от смешното отделение ли се изказват неподготвени? Когато направят подобна заря и шоу с дронове когато напълнят стадиона тогава да пишат.

    • 9
      5

      Изроде,след финала направихме 24 чосова заря,но такива като тебе бяха и все още сте в кома,жълти лайнари!

      !

    • Не смятаме да се излагаме с копирана хореография … после да ни се смее цяла България!!!

  35. 18
    16

    Циганката сган пак налази в темите на великия Ботев. Видяхте ли какво е стадион и публика черно-бели курви? Стиска обеща да се самоубие ако стадиона някога е построен- купи ли си въже и столче? Бъди мъж веднъж в живота си и си спазвай обещанието, а не путка както винаги и слагай примката на врата си.

    • 12
      10

      Жълт мангал, що не вземеш да се обесиш с кабел на гомнежа, уа?!
      Пета, шест гола, загуба при откриване на тоалетната чиния… срам, срам, срам…
      Африкански сателит станахте, жалки пуми!
      Гранда на коматевската яка сте вие!
      Жал ми е само за хората живеещи около срутена, принудени да търпят орките от околните села, прииждащи на Гомнежа!!!

      • 9
        6

        Скоро ще напълни джесика…. Само пуснете ГЕИ билети… С говедата ще я напълнен… 100 процента…

    • 3
      2

      За кои цигани пишеш ,бе изгрев боски олигофрен!?

    • 4
      3

      Не успяхме да видим 😄 Стадиона е пълен смях, но може би като се завърши ще заприлича на нещо. Относно публиката, масово селяндури имате и читави привърженици, но са малка част от тази сган която се беше събрала.

      • 3
        2

        То нашият ако е смях,то вашия незнам тогава какво трябва да е.Голяма завист,голямо нещо.

    • Пламка чернопоклоннико … на следващия мач идвам да правим закриване … носете тамян и надгробни плочи

    • 2
      1

      Неграмотно идиотче ,пиши се ботевист!

  36. 21
    18

    Отвратително осветление. Такава тъмница на терена е трудно да се опише. Като не са готови със стадиона да бяха поне изчакали, а не да бързат и да съсипят всичко.

  37. 21
    7

    Баси… тия не са наред! Такава пасмина няма никъде по света!!! СРАМ!!! СРАМ И ПОЗОР ЗА ГРАДА СТЕ, КРИВИ ГЛАВОЦИ!!! Марш на село! Веднага!!!

    • 5
      3

      От пришълци от харманлийските села,от помашката яка и изгрев бойс Столипиново ,какво може да очакваме!?Срам за града ни!

    • 2
      4

      Селянина ,вика на другите селяни.Ако си гражданин,няма да имаш комплекси и няма да наричаш никой селянин.Понежи ти си селянин и затова избиваш комплекси.

  38. 18
    15

    С две думи – цигански цирк. То и без това цяло Столипиново беше днес на стадиона. Закривай!

Коментарите са затворени