Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш бе доволен от победата над Спартак (Варна).

“Влязохме страхотно в мача. Искахме гол. Вкарахме го. Доближихме се до моята представа за игра. После не вкарахме от добрите положения и утре ще го коментираме. Лампичката светна и се наложи да си говорим на висок тон.

Разбирам и момчетата, защото предните два мача можехме да ги спечелим. Имаме си цел и я преследваме. В последните минути с човек по-малко дадохме инициативата, но благодаря на футболистите за победата. Доволен съм от Сегура, не е подготвен и затова направих смяна. Тошко Павлов е контузен, затова бе извън групата”, заяви Томаш.


Бранителят на Локомотив (Пловдив) Мартин Паскалев, който бе избран за играч на мача, бе доволен от победа с 3:1 над Спартак (Варна) в двубоя от 28-ия кръг на efbet Лига.

“Чувството да вкараш е уникално. Не отпразнувах този гол, защото няма да забравя периода си в Спартак. Изкарах 1 година там. Не съм забравил откъде съм тръгнал, но най-важна е победата. След гола имахме 1-2 ситуации. Не ги реализирахме и допуснахме гол. На полувремето говорихме важни приказки. Целта ни е първата шестица.

За мен е хубаво, че треньорът ме налага. Важно е. Гледам да правя това, което той изисква.

Ние сме Локомотив (Пловдив) и играем винаги за победа. Ще пътуваме до София с идеята да вземем победа, след това и с Левски”, заяви Паскалев.


Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров говори след поражението на тима с 1:3 от Локомотив (Пловдив) в двубой от 28-ия кръг на efbet Лига.

“Загубихме мач, който не заслужавахме да загубим. Заслужавахме да спечелим този двубой. Много пропуски направихме. Само Денис Баланюк направи поне 3 чисти пропуска. Загубихме мач, в който не бяхме надиграни. Явно такава ни е кармата. Въпреки всичко в началото на второто полувреме Баланюк пропуска от три метра. Неумението пред гола ни лиши от един сигурен успех. Няма как да не бъда доволен от характера, защото те се бориха и ние бяхме по-добрият отбор на терена. Просто пропуските ни лишаха от една точка, дори от три”, започна Херо.

“Много тежко ще е спасението, но докато има териотичен шанс ще се борим, защото през втория полусезон освен срещу Берое никъде не бяхме надиграни. Ще играем на максимума на нашите възможности и ще се опитаме да печелим точки при следващите ни мачове и ще се радваме, ако победим”, завърши старши треньорът на Спартак.

1 КОМЕНТАР

Коментарите са затворени