Ботев (Пд) е на път да осъществи още един трансфер в Краснодар. Руският клуб проявява сериозен интерес към нападателя на жълто-черните Уме Емануел. И почти сигурно ще си осигури услугите на нигериеца след края на кампанията. Така твърдят медиите в Русия.

Краснодар се намира на осмо място в местния елит. И е в отлични отношения с ръководството на Ботев. Преди около година Краснодар взе накуп трима играчи. Тогава “канарите” им продадоха Олакунле Олусегун, Джонатан Окоронкво и Ифеани Ндука. Това се случи, като преди това Олусегун и Окоронкво играха за първия отбор на Краснодар като преотстъпени, а Ндука бе във втория тим.

Уме Емануел е младежки национал на Нигерия. Нападателят е роден на 31 август 2004 година. Той дебютира за първия отбор на “канарчетата” в Първа лига на 19 октомври миналата година, при домакинската загуба от ЦСКА (0:1). До момента има 13 шампионатни двубоя с 1 гол. Той дойде при победата с 2:1 над Черно море на “Тича“.

Емануел ще бъде на разположение на треньора на жълто-черните Бруно Балтазар за съботното домакинство на Левски. След това той, заедно със съотборника си Точукво Нади, трябва да се присъедини към националния отбор на Нигерия до 20 години за предстоящото Световното първенство, което ще се проведе в Аржентина.

Уме Емануел е само един от чуждестранните футболисти, които са представлявани от мениджърската агенция на собственика на Ботев Антон Зингаревич, които през последните 18 месеца преминаха през “канарчетата”, твърди “Тема спорт”. При добра игра на предстоящия мондиал Точукво Нади също може да бъде трансфериран. Той е роден на 30 юни 2003 година. Халфът дебютира за Ботев през пролетта на 2022-ра. През този сезон полузащитникът има 19 двубоя за жълто-черните в Първа лига.

18 КОМЕНТАРИ

  1. ШАБАНА АПАПА ОТ АДЖАСАНА:).........с клоакомотиф ф серсету:)
    2
    1

    МЮМЮНЕ ПУД МЕНЯ, ЧИ ТО НА КАШОНЯ НЯМА УГРАДА БЕ АБИ?!:))) ВЛЯВА СЪ СВУБОДНУ…. СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ И ПУФТА ПАФТА!:)))))))))

  2. 1
    4

    Пичаги има ли още билети, че сега довадям от Девин или пак жа скачаме оградата ва да гоейба.

    • Има, има, но трябва да ходите по двойки! На лайнута пускат двама с един билет. Сега вече ще ви усетят кой с кого си бърка по дупките!

  3. 5
    1

    ТЕЗИ ДВАМАТА, ЦИНГИТО И ИЗРУДА, ПРЕВЪРНСХА БОТЕВ В БИТПАЗАР. НЕ СМЕ ИМ НАУЧИЛИ ИМЕНАТА ОЩЕ И ТЕ ГИ ПРОДАВАТ! ТАКА ЛИ СЕ ПРАВИ ОТБОР? КЪДЕ СА ОБЕЩАНИЯТА НА ОНЯ ДЕТО СЕ КРИЕ, КАТО ПЛЪХ? КЪДЕ СА ПАРИТЕ НА ЕВРЕИНА? ТАКА ЛИ ЩЕ ИЗДЪРЖА ОТБОРА? СЛЕД СТРАХОТНОТО В КАВИЧКИ ПРЕДСТАВЯНЕ В ЕВРОПА, СЕ СЪИГНА ДО ЗАГУБИ В ПОРЕДИЦА ОТ МАЧОВЕ. НАМЕРИХА, ЩО ГОДЕ СВЯСТЕН ТРЕНЬОР, НО НЕ ИМ ХАРЕСА, ЗАЩОТО НЕ ИЗПЪЛНЯВА ЗАПОВЕДИТЕ НА СТРАТЕГА- ПЛЪХ. СЕГА ИЗПОЛЗВАТ ЕДИН ПО МАЛЪК МИШОК ЗА ПАРАВАН. ИЗОБЩО ЕДНА СБИРЩИНА ОТ ПАЛЯЧОВЦИ В КОЯТО ЕДИН СЕ МИСЛИ ЗА БИЗНЕСМЕМ, ДРУГИЯ ЗА СТРАТЕГ И МЕНИДЖЪР, А ТРЕТИЯТ ЗА ТРЕНЬОР! БОЖЕ, СЛЕЗ И СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ!

  4. 3
    3

    СЛЕД МАЧА С ЛЕВСКИ НЯМА ЕДИН ДА ОСТАНИ БОЙ ОТ ПУБЛИКАТА ЗА ВСИЧКИ И ВЪН НЕ ИСКАЛИ ДА ИГРАЯТ 3 МЕСЕЦА ПАРИ НЕ БИЛИ ВЗЕМАЛИ НАДИ ГИ КАРАЛ ДА НЕ ИГРАЯТ

    • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
      2
      1

      ЮСУФЕ, ТВА НИ БЕШИ ЛИ ЗА НАШИА ЛЮБИМ, СТУЛЮПИНСКИ, РОМСКИ КЛОАКОМОТИФ??… НИ БЕШИ ЛИ ЗА ПАРОВОЗА?

  5. 6
    4

    Пералня!
    Този клуб отдавна е завладян от мафията. Даже се превърна в нейн флагман в България

  6. 6
    6

    АЙДЕ, ПОЧНА СЕ! ЕДИН ПО ЕДИН ДА ГИ ПРОДАДЕ ВСИЧКИ И СЛЕД ТОВА СБОГОМ ГЕРГИНО, ТИ ИБА ПАНАИРА!

    • Само недей намесва панаира! Там ебачите са други, а ебаните сме цял Пловдив!

      • 2
        2

        Ебачите са едни и същи и все окола вас гравитират, другари ДеПеСари

        • Е, ако си прав, да ви го набутам на българите! Все някой ви е виновен!

          • Бонке, ти гледай Нешко да ти го набута. Става ли му още пишлето?

  7. 7
    4

    Зингаревич кога ще го трансферираме обратно в Русия,без опция за завръщане ?

    • 5
      1

      Когато някой хора от Бултрас спрат да взимат пари от него за да не го плюят….тогава може да го трансферираме!

Коментарите са затворени