Бившият голмайстор на Ботев (Пд)  Борислав Димитров, се изказа доста критично срещу любимия си “жълто-черен” клуб. Повод за реакцията на Димитров бе снощният мач срещу Славия, който “канарите” завършиха 0:0 и в който за първи път в стартовия състав нямаше българин.

Ето какво написа специалистът в личния си профил във Фейсбук:

Българската държава даде 50 милиона за стадион на отбор без Българин. Собственикът “милиардер” иска срещу 60 000 лв. ГОДИШЕН наем да изкара 1 000 000 лв. за една седмица на гърба на феновете. Аз лично ще бъда на първия мач от чиста носталгия и повече кракът ми няма да стъпне на стадиона да гледам тази пародия.

48 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    Циганите от лаута и столипиново да помогнат на техния брат Стикса да си изпълни обещанието помогнете но този индивид да си сложе въжето

    • 1
      2

      Анонимния,циганите от Столипиново отдавна са в сдружение Изгрев бойс!

  2. 1
    4

    Въъъ тия дето ги изклатих на финала какъв стадион построили … за ефбет лигата не знам…но за Б група със сигурност ще е най-модерен

  3. 6
    4

    Ти къде беше по време на протестите Боби ? Защо мълча като путка вместо да подкрепиш феновете в борбата за завършването на Колежа бе боклук ? И с какво право я отваряш сега на готово ? Дай си билета на човек който му е мило за Ботев и който си лишил от място и изчезни.

  4. 8
    1

    та такаааааа стигнах до извода, че:
    Стикса има и компютър у тях! на неговите си простотии винаги има по две положителни отметки. Една от тел, една от компа… Горкият той! самичък си цъка плюсчета.

  5. 1
    6

    Добре че си разчистихме сметките завинаги с вас,жълти симпатяги

    • 17
      2

      Егати, сметките! Едните хиляди и не им стига 18000 стадион, другите ню-ню и се чудят кака да се разположат на бесиковия навес, че да изглеждат повече!

  6. 21
    3

    До манговците от лаута:
    лягайте момчета и момичета, опитайте се да поспите.
    Тежко ви е , разбираме, но такава ще е вече.
    Стадионът красавец ще става още по внушителен и уникален. А, Вие ще злобеете и тъните в жлъч. Имате едно спасение, помогнете на Стикс да се обеси. Да измие малко срамът ви, от многото приказки които избълва.
    Ясно е че сме слаби в момента. Така е – Факт неоспорим.
    Признаваме и ние тези наши слабости. Но твърдяхме, че стадиона ще бъде извоюван. Почти е готов.
    И най-вече МАЧ ЩЕ ИМА!
    Вашият катунар спореше че няма да има стадион и ще си метне въжето на първия мач.
    Нека си изпълни думите.
    Така ще докажете че вие си тежите на мястото.
    И ще ви уважаваме.
    Поспете Сега малко, тепърва идваме… от ден на ден Стадиона ще ни вдигне на крака и ще мачкаме!!!!!

    • 3
      11

      Ще мачкате джибрите на село лепилар, с тия винкели стърчащи като за вас става.

    • 4
      7

      11 потни негърчета представляват името на Ботев… лека нощ и приятно пътуване към Б група

  7. 2
    5

    БРАТЯ КЪНАРЙЕ ДА СА МОЛИМ НА ГУВЕДАТА ДА НИ НА ИБАТ НОГУ

    • 9
      2

      Какво е бахур, а , вретенар? Плетеш ли кошници, дълбаеш ли лъжици… или калайдисваш??!!!! Стига си отварял теми за Ботев… почивай си повече…

  8. 12
    7

    Боби, ти какво предлагаш, а? Сега се връщам от Маракана в Кършияка. Че, черните са второ и трето качество то е ясно. Но, че българчетата за нищо не стават то е очиизбождащо!

  9. 21
    11

    БОТЕВИСТИ, нека в събота подкрепяме отбора до последната минута, каквото и да става. Нека го направим заради любимия ни БОТЕВ. Нека го направим заради всички наши близки и приятели, които не доживяха този момент. Нека ръководството види жълто – черната любов. Нека подарим на Кюстендилци една без сънна нощ

    • 5
      10

      Безънна е една дума ве, чикиджия неграмотен. Срам сте за Ботев!

      • 10
        6

        Да ти циганино си много грамотен ,пише се безсъннен а не безънна

    • 4
      2

      Само след фиаското което се очаква да не почнете да уволнявате наред салкъме.

    • Ще го направим. Само какво значи да видели от ръководството? Те не са царе някакви. Любовта на феновете не е за пред ръководството.

  10. 2
    7

    Независимо от направления использования, сказочные игровые городки для детей воплощают концепцию абсолютной безопасности, поэтому вы можете быть уверены в их надежности.В данной закупке могут принималь участие только организации – субъекты малого предпринимательства и социально ориентированные некоммерческие организации.Уличная Спортивная стенка Невада – тренажер для частных домов и загородных участков.
    http://www.center-satori.ru/?p=2345
    http://ufk.lviv.ua/ua-category-boxing.html
    http://poprobyi.ru/ParashutniySport/kak-opredelyaetsya-pobeditel-v-parashutnom-sporte-kofeynya

    При их проектировании можно дать простор своей фантазии, например, построить волшебный замок с большим количеством перекладин и горок для лазания, смастерить сказочное дерево, на которое можно залезать по канату или веревочной лестнице.Тренажер InterAtletika УТ-103 – это спортивный комплекс для улицы, который позволяет выполнять все силовые упражнения такие же как на шведской стенке. Комплекс имеет турник для подтягивания узким и широким хватом. В комплекте скамья для пресса, навес для пресса с упором на руки, стойка под штангу.Спортивно игровой мега комплекс Junga Plus-3 (улучшенный)

  11. 8
    15

    На полувремето на мача с Левски… стадиона може да опустее 🙂 Да останат само Виповете и пристигналите от Африка роднини на футболерите ни…

  12. 9
    20

    Прочетох реакциите на тъй наречените жълти фенове ,обичащи до,, безумие” Ботев и неговите футболисти!?За сетен път доказвате циничната си неблагодарност към футболисти от класа носели емблемата на Ботев!Явно неграмотията и простотията са заложени в гена ви,най – вече на преселниците от харманлийските села и родопската яка!

      • 4
        5

        Ти си ЙБИ майката неграмотен помак.

    • 4
      1

      Ей лилав Примат вие на вашата “легенда” ага камбуракис се изплюхте на лицето,та ти ли ще говориш за чест бе получовек,пу да ти ева майката не доклатена и потна,Бултрас се завръщат и линейки летят към махалата на “древните” фесове!!!Удавете се у тази злоба мамка ви човекоподобни наркомани!!!

      • 1
        4

        Тя е наша легенда,но юноша на индианците в жълто!Останало е нещо долно в него и той е от харманлийско-свиленградския край!Още нещо :не се заканвай за ебане ,защото си евнух след финала!Аз Ожболт 22 лично ви скопих

  13. 10
    19

    Такива продажници като тебе и ония дебелак Лилчо нямате място и на първия мач.

  14. 19
    6

    ЕЕЕЕхххххххооооо….
    Има ли някой!????????????
    Тресе ли ве!?
    Буферляци, и разните му там железарий за стопери…
    Сега разбирате ли какво е Ботев за Пловдив!?
    Стикс – Глист , виеш ли от болка, по завойте към ануса…

    • 1
      4

      Оли,нас не ни тресе,,ве” !Вас ви тресе,онези огромни бахури засегнали в аналите ви до живот!

  15. 27
    8

    Боби, по-кротко. И ти иЛилчо Арсов и другите школи само лапате парите на родителите и квичите, че не се дава шанс на българите. А в Б група какви играят? Едно време Ботев взе Антим Пехливанов от Б група, от Мадан с 30 гола в групата и почна да ги дупчи без да чака аклиматизация и шанс. А вие изкарате некви гелосани пубери с статуси повече отколкото финтове. Заложете на дисциплина и на таланта, ако можете да го видите, а не на парите на родителите

    • Ти гледал ли си Пехливанов? А знаеш ли колко пропускаше? Просто Ботев имаше страхотен отбор и създаваше положение след положение!

  16. 16
    5

    Оня с бахурите още ли го няма!? Да не е пукнал при вида на тази опашка за билети? Задръж още няколко дни, дай всичко от себе си… избухни на 29.04 и се обеси с чест! Ти си ЛОКОМОТИВЕЦ… един истински мъж…. докажи се…. ще ти ръкопялкаме, дори паметник ще ти направим… ти си пример…. Покажи кокво е да си ЛОКОМОТИВЕЦ

    • 9
      10

      Стоян канара каза ей пичове най-взривоопасното избухване можем да направим, като заедно и много мощно изпърдим 6-те бахура ва да гоейба.

  17. 12
    11

    Многознайко, вземи ти издържай отбора и пускай хората без пари. Голям си патрон. Като няма да стъпиш повече, въобще недей да идваш!

  18. 33
    8

    Не можете да спите нали, потници? Опашката на Колежа е най-големият ви кошмар! Затова беше цялата истерия срещу стадиона. Сега ви желаем да сте живи и здрави и всеки ден да минавате покрай него и да му се радвате.

    • 1
      1

      Не разбрах на кое да се радваме!?На крепостта от времето на Римската империя,ами старият стадион беше много по-красив!

  19. 10
    12

    Боби, Бобиииии… много ги разбираш нещата. Освен приходи клубът има и разходи.

    Боби, дай да те направим теб един собственик и да видим дали с приходите от билети ще можеш да издържаш отбора и той да е конкурентен.

    • 8
      12

      Аве рогач тези приходи не трябва ли да са за общината, стейшъна нали е общински.

      • 16
        7

        Не,
        отбора плаща наем за стадиона.Приходите от билети са заради футболният отбор.Ти идваш на стадиона заради футболният отбор.

      • 14
        9

        Лаутаро, ако Металика направят концерт на Колежа, пак ли общината ще прибира парите от билети? То бива да си прост, ама ти си прекалил.

        • Кой от жълтите олигофрени е умен!?Виж им кмета!

Коментарите са затворени