Балтазар: Целта беше да не допуснем гол

49
515

Треньорът на Ботев Пловдив – Бруно Балтазар изрази задоволство както от спечелената точка, така и от „чистата“ мрежа, която отборът записа за първи път в гостуване този сезон. Той призна, че всички в отбора мислят за мача с Левски на Колежа и се надяват на огромната подкрепа на феновете.

„Славия има много опит и качествени играчи в атака. Планът беше да не допускаме гол. Това беше важна цел пред нас. Нямаме достатъчно чисти мрежи, трябва да не допускаме толкова голове. Тази точка обаче също е важна за нас.

Ако трябваше аз да построя този отбор на Ботев, щях да имам повече български играчи. Нямах толкова опции с български играчи в този мач. Минков е наказан, Генев остана резерва по тактически съображения, Колев се връща от наказание, Работов не е във форма.

Трябва да спечелим мача с Левски. Живея в Пловдив и усещам емоциите на феновете, които много се вълнуват. Ще има страхотна атмосфера. Имаме нужда от цялата подкрепа от феновете“, заяви Балтазар.

SHARE

49 КОМЕНТАРА

 1. какво е бахур!? малоЪмник, можеш ли да обясниш? от няколко дни чакаме.

 2. 2
  1

  Ни мъ разсмивайте, бледо копие на Валентич. Портокалски плеши!?!!!

 3. 4
  2

  Спокойно стадиона в събота ще се пука по шевовете и занапред да се надяваме да дойде богат инвеститор който да възроди големия БОТЕВ ПЛОВДИВ….АЙ КАНАРИИЙ

   • Добре! При вас нали дойде Адам от Рая. Сега щели да правят някой от вас Ева, та гледай да не си ти! Или пък нямаш проблем?

 4. 8
  2

  Аз мисля, че е глупаво да се обвинява треньора, какъвто и да е ! Нито е правил той селекция, нито той е водил зимна подготовка, още по- малко той е разпилял половината титуляри по други отбори. Намериха го, сложиха го за треньор и му казаха с това разполагаш!Абе с една дума „бушон“ на Валентич. Гледам „голмайстора“ Бароан , та него го мързи да върви/щеше от мързел да се самоконтузи/, а ние чакаме да вкара. Да вкара някои голове, но кои случайно, кои от дузпи и така. Стадиона е горе – долу готов, но за такава продукция ли да купуваме пакет билети? Да плащаш и да си късаш нервите! Вярно е, не може винаги да побеждават, но не се вижда играта, а пък и желание за нещо смислено! Отбор се подкрепя, когато се вижда желание и хъс!

  • 6
   1

   Напротив, той си води цялата зимна подготовка.

   • Добре, дори да е така/ и аз се обърках вече/, но може ли да проведеш зимна подготовка, да изграждат тактика въз основа качествата на играчите, които имат и накрая половината тези играчи да ги разкарат? Ами то все едно не си водил тази подготовка!

 5. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
  2
  2

  ЮСУФЕ ПУД МЕНЯ, НИ СИ ПРАФ!! ДА СИ БЯГЪМИ ПУ КАЗАНИТИ И ДА СБИРЪМИ БАКУР И ТЕНЕКЕ!!! ТУК НИ Е ЗА НАС, СМРЪДЛИВИТИ, СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКУМУТИФЦИ!!?….. МАГИЙЪТА Е Ф НАШТИ РОМСКИ СИРСА!!!😉😃😂😂😂 ПУФ ПАФ!😉😃😂😂😂😂

  • 4
   2

   ПИЧ, ИДИ СЕ ЛЕКУВАЙ! МНОГО СИ ЗЛЕ. ДЕТО СИ НЕГРАМОТЕН, АМИ СИ И ПРОЗЗЗЗ!

   • ШАБАНА АПАПА ОТ АДЖАСАНА:).........с клоакомотиф ф серсету:)

    НЪЛ ТИ КАЗЪФ АБИ: КЛОАКОМУТИФ СА НУЖДАЙ ОТ БАКЪР И ТЕНЕКЕ!!!! НИЙ С ТЕБИ ОТ СТУЛЮПИНУУ, СНЕ КЛОАКУМУТИФЦИ И ТРЕБЕ ДА СНЕ НА БОЙНИЯ СИ ПОСТ-КАЗАНИТИ!!!!:) БИГОМ!!! НИ СА ПРАЙ НА ГРАМОТИН!!!:)))))

 6. 10
  1

  ЩЕ ЗАПОЧНА С ОТЗИВИТЕ ОТ МАЧА, НАПИСАНИ В ТОЗИ САЙТ. ПИСАЛИ СА ОСНОВНО ЛОКОМОТИВЦИ И ЕДИН, КОЙТО ПИШЕ РЕДОВНО НА РАЗВАЛЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. ЯВНО, ЧЕ ВСИЧКИ БОТЕВИСТИ ЗАГУБИХМЕ УМА И ДУМА СЛЕД ПОРЕДНИЯ МАЧ НА БОТЕВ. ГОРКАТА ТОПКА. ЩЯХА ДА Я СПУКАТ. РИТАХА Я ЦЯЛ МАЧ БЕЗПОЩАДНО И БЕЗМИСЛЕНО. Е, УЛУЧИХА ДВА ПЪТИ И ВРАТАРЯ. НАВРЕМЕТО ЕДИН МОЙ ДАСКАЛ КАЗВАШЕ, ЧЕ ФУТБОЛЪТ БИЛ 22 КУХИ РИТАТ ЕДНА ПРАЗНА. СИГУРНО ЧОВЕКЪТ Е ИМАЛ ВПРЕДВИД НЯКОЙ ТАКЪВ МАЧ. ИЗРУДА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НИ ПОКАЗА ПРЕДСТАВАТА СИ ЗА ФУТБОЛ. ЗА НЕГО Е ВАЖНО ДА СЕ ТИЧА, МНОГО ДА СЕ ТИЧА. Е ТИЧАХА МОМЧЕТАТА, НО НЕ СЕ ВИДЯ ЕДИН ДА МИСЛИ И ДА СЪЗДАДЕ НЕЩО СМИСЛЕНО. ВАЛЕНТИЧ, ФУТБОЛЪТ Е ИНТЕЛИГЕНТНА ИГРА. ФУТБОЛЪТ Е ТВОРЧЕСКА ИГРА. ФУТБОЛЪТ Е КРАСИВА ИГРА! НО, КОГАТО СЕ ЗАНИМАВАТ ТАКИВА БЕЗДАРНИЦИ И БЕЗРОДНИЦИ КАТО ТЕБЕ С НЕЯ, ТЯ СТАВА ГРОЗНА И ПОШЛА. ПОЧТИ 2 ЧАСА НИЕ БОТЕВИСТИТЕ, ЧАКАХМЕ И СЕ НАДЯВАХМЕ ДА ВИДИМ МАГИЯТА НА НАЙ ВЕЛИКАТА ИГРА, НО ТАКА И НЕ ДОЧАКАХМЕ. И КАК ДА ДОЧАКАМЕ, КОГАТО ТИ ПРОГОНИ И ПРОДАДЕ ВСИЧКИ, КОИТО МОЖЕХА ДА ПРАВЯТ МАГИЯ. НАКУПИ ЕДНИ ЧЕРНИ РОБОТИ ОТ КОИТО ИСКАШ ДА ИГРАЯТ ТВОЯ ДЕМОДИРАН СКАНДИНАВСКИ ФУТБОЛ. НЕЩО ПОВЕЧЕ, ВЕЧЕ В ОТБОРА ТИ НЯМА НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН, НИТО ЕДИН ХРИСТИЯНИН. И ТИ ИСКАШ ДА ДОЙДА И ДА ТИ ДАМ ПАРИ ЗА ТОЗИ КИЧ. ЗА МАЧА С ЛЕВСКИ МОЖЕ И ДА СЕ НАМЕРЯТ ЖЕЛАЕЩИ, ЗАЩОТО ВСЕ ПАК ЩЕ СЕ ОТКРИВА ТАКА ЖЕЛАНИЯ НОВ СТАДИОН. ПРОСТО ТАКА, ОТ САНТИМЕНТ. НО ТРАЙНИ ПОСЕЩЕНИЯ НЯМА ДА ИМА. ТЕЗИ ХОРА, КОИТО СИ ДОВЕЛ, ТЕ НЕ СА НАШИ МОМЧЕТА. НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ИМ ЗАПОМНИШ НИТО ИМЕНАТА, НИТО ЛИЦАТА. НЯМА И ЗА КАКВО. ТЕ СА ПРОСТО ЕДНИ ТИЧАЩИ, ЧЕРНИ ОВЦЕ. ИЗРУДИНЕ, МИШКО УПЛАШЕНА, ВЗЕМИ СИ ГИ ВСИЧКИ И СИ ЗАМИНАВАЙ С МИР! ВЗЕМИ СИ И ПАРАВАНА. ТОЗИ Е СПЕЦИАЛИСТ, КОЛКОТО СИ ТИ. ТОЙ НВМА И ДОСТОЙНСТВО, СЛЕД КАТО ИЗПЪЛНЯВА РОЛЯТА НА МОКЕТ. А ЦИНГАРЕВИЧ СИ ПЛАЩА ЗА ПОРОЦИТЕ. РАНО, ИЛИ КЪСНО ЩЕ МУ СВЪРШАТ ПАРИТЕ СЪВСЕМ. НО НАЙ ВАЖНОТО: НЯМА ОТБОР БЕЗ ПУБЛИКА. НЯМА ОТБОР БЕЗ МЕСТНИ ИГРАЧИ. ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ОТБОРИТЕ, РАЗЧИТАЩИ САМО НА ЧУЖДЕНЦИ, МАКАР ДА СЕ НАЛИВАТ МИЛИАРДИ. А ЦИНГАРЕВИЧ НЯМА ТАКИВА ПАРИ! ОБРЕЧЕНИ СТЕ. НЕ МОЖЕ ДА ВИРЕЕТЕ В ПЛОВДИВ. СКОРО ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ, КОЛКОТО И ДА СТЕ ТЪПИ. СБОГОМ ВЛЕЧУГИ!

 7. 4
  4

  Да избухнем на 29.04
  Всяка трибуна да питаме – и отговаря.
  Въздухът да се нажежава.
  Да ехти „само Ботев, ей“!

  • 2
   1

   Стоян канара каза, че най-добре ще избухнем ако всички в един миг изпърдим 6-те бахура ва да гоейба.

 8. 4
  1

  Ясно.
  Стикса е „бахур“ каквото и да значи.

 9. 7
  1

  Приятели не обръщайте внимание на Стикса. Той търси провокация. По този начин се опитва да живее. Не е лесна неговата. Да следи постоянно теми за Ботев Пв в Пловдив24, Марица, Дерби и т.н

 10. 8
  1

  Балтазаре, балък. Тая топка защо лети в облаците като я ритат от далече? Докога?Игра кога? Другия мач? Хубаво че беше тоя преди теб и Ману че изпадаме. Ти и оня тъпак, дето те доведе, за нищо не ставате. И ще го научите по трудния начин.

 11. 5
  2

  Локо-Глистът се е свил. Нещо се е паникьосъл.

  • 4
   5

   Като от финала на финалите за 2мин. дадойми фира ва.

  • 1
   1

   Да се паникьосаме заради 11 потни негърчета .. я по-сериозно !

 12. 8
  2

  Мангал, легна ли?
  Няма ли да кажеш какво е бахур?
  Нали все това дъвчеш и ти постоянно в устата, като влезеш в темите на Ботев. Кажи какво е, да знаем и ние какво постоянно смучеш и предъвкваш

  • 5
   5

   Ей глистак да поемеш 6-те бахура и да не знаеш с какво си нахранен.

 13. 5
  1

  И тоя е ДЕБИЛ като другите жълти фантазьори и пслячовци..

 14. 7
  2

  Целта беше 7-мото място на Слабия, ПАЛЯЧО.

  Защо всички жълти живеят във паралелна реалност … тоя бил „колега“ на Мауриньо… хахахаххаха

 15. 4
  5

  Аз с петичката и бахурите идвам на Колежа Мятам въжето и си изпълнявам обещанието Аз съм локомотивец

  • 5
   2

   Едва ли.
   От локото сте мърши.
   Няма да се обесиш гнидата

   • 4
    3

    Колкото Стоян канара са обеси толкова и аз.

 16. 2
  3

  И теб да питам. Явно си един и същ. Бахур какво е???????

  • 4
   3

   Бахур е това което ще шава в мазния ти гъз до живот.

 17. 5
  3

  111 години.
  История!
  По едно време се появи Спартак, после Марица.
  Накрая дойде един ИЗТЪРСАК, как му беше името пуф-пав.
  Събраха кантонери и ги облякоха в раирани дрехи.
  И се почна…
  Феодалното управление на един отбор над друг !!!!!!!!
  Вървят по релсите и се опитват да тикат влака си….да ама… от Кюстендил до Пловдив…голямо бутане!
  Не ме разбирате.
  Да пиша освен на вашето ниво:
  Каруцари, що щете в темата на Ботев , бре! Жени нямате ли? Плющете ги бе. Давайте по ербап. Мъже сте!
  Аоаоаа… нямате жена… лошо! Въжетоооооооо…
  За съжаление сте, но не изпитваме жал към мерзавци.
  Лека нощ на всички фенове на Ботев.

  • 3
   3

   Васко-разбойнико само да знаеш как изплющях жена ти, бедна ти е фантазията пич.

   • 4
    2

    Хахохохохохахахаха
    ти ли бе Диария
    Чия жена – я пак!
    Хахахахаха
    Ей, голям малоумник си. Мечтател.
    Завиждай на батко ти. Пускай си порно.
    И се почвай!

   • 3
    3

    Лягай и поспи.
    Това те убива.
    Всеки ден четеш за нашия Ботев.
    Намери друг смисъл на жалкото си съществуване.

    • 3
     3

     Искаш да кажеш че не ти пука от петичката и 6-те бахура ли ва.

  • 1
   1

   Какво значи „центАра“, бе неграмотен помашки трол?!

  • 5
   2

   Момче, ти в час ли си!? Сериозно те питам! Може ли да повтаряш постоянно едно и също?! Въртиш като латерна… защо смяташ че си интересен… или дразнеш някой… дъвчеш нещо, което те прави жалък.
   Толкова ли не те обиждат писаниците по твой адрес за майка ти?!!! Не ти ли става тъпо от този факт… защо живееш в жлъч…
   Животът продължава. Това е кръговрат. Гледай напред.
   Усмихни се бе човек! Поддържай отбора си с чест. Доблест. Гледай на футбола като на ИГРА!!!!
   Строят се стадиони. Радвай се. Изживей всеки нов миг.
   ….иначе другото е мишкуване, лазене… усукване…завиждане…
   Живот на ГЛИСТ…

   • 2
    4

    Много бързо забрави тоз резил с петичка до сливиците и рязко 6-те бахура в дивия ва салкъме.

  • Ние Пловдивчаните не знаем какво е бахур вие циганите мангалите и селяните дошли от околните села ги знаете ние вашия език не го разбираме селяни прости дошли ни в Пловдив гости

Comments are closed.