ЦСКА 1948 победи Локомотив Пловдив с 1:0 в мач от 27-я кръг на efbet Лига. Две минути след началото на второто полувреме Джовани Трупе извърши нарушение в собственото си наказателно и получи червен картон, а домакините изпълниха дузпа. От бялата точка беше точен Педриньо.

В 7-ата минута след добър индивидуален пробив на Бабакар Дион последва шут извън наказателното поле на домакините, който беше посрещнат от Даниел Наумов. В следващите минути футболистите на ЦСКА 1948 бяха по-активни, но удари на Педриньо и Георги Русев не намериха вратата. В 35-ата минута гредата помогна на Даниел Наумов след техничен удар на Джовани към далечния ъгъл.

В края на първото полувреме Радослав Кирилов с финт на голлинията преодоля свой съперник, след което поднесе топката на Георги Русев, чийто удар беше отразен от Динко Хоркаш. Оказа се обаче, че Кирилов не е задържал топката в очертанията на терена.
Второто полувреме започна ударно за домакините, които получиха правото да изпълнят дузпа за нарушение на Джовани Трупе срещу Радослав Кирлов. При въпросната ситуация защитникът на Локомотив получи червен картон за задържане, но до това се стигна след удар на Светослав Диков, който беше отразен с котешки рефлекс от Динко Хоркаш. Малко преди голлинията Радослав Кирилов можеше да прати топката в мрежата, но бе съборен от Трупе и крилото падна на тревата, усещайки лекото задържане от страна на защитника. ВАР потвърди решението на Волен Чинков и така зад топката застана Педриньо.

Бразилецът запази самообладание и прати Динко Хоркаш в обратния ъгъл на вратата.

В 71-вата минута грешка на Мартин Паскалев при изнасянето можеше да бъде наказана от Радослав Кирилов, но ударът на крилото излезе в аут. Две минути по-късно Денислав Александров завъртя чудесно топката към далечния горен ъгъл на вратата зад Даниел Наумов. Капитанът на ЦСКА 1948 успя да избие в корнер със сетни сили и хубав плонж.

Стартови състави:

ЦСКА 1948: 29. Даниел Наумов, 19. Стив Фуртадо, 14. Хелитон, 24. Лазар Марин, 16. Сидклей Перейра, 18. Ивайло Чочев, 39. Парвиз Умарбаев, 10. Георги Русев, 99. Радослав Кирилов, 8. Педро Енрике, 55. Светослав Диков;

Локомотив: 23. Динко Хоркаш, 99. Джовани Трупе, 4. Мартин Паскалев, 20. Милош Петрович, 13. Матеус да Силва, 34. Петър Витанов, 15. Пиер Зебли, 6. Христо Иванов, 10. Джовани Маркес, 7. Бабакар Дион, 14. Димитър Илиев.

28 КОМЕНТАРИ

  1. Пак сме ощетени…..за ЦСКА – 90 милиона за стадион ….. И НИЕ ИСКАМЕ ТОЛКОВА….

    • 1
      2

      Ний стрямалий си га знаем само Бутвфъ ва да тейба.

  2. 3
    2

    СТОЙЧО ГЕНОВ СПЕРМОЯДА ЩЕ Е НА СМЯНА НА СКОБАТА ТАЗИ ВЕЧЕР . ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ТАКСИТА СА ПОКАНЕНИ . СВИРКА ДЪЛБОКО ГЪРЛО 10лв ,АНАЛЕН ГЛЕЗЛЬО 20ЛВ
    ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ ОТСТЪПКА !!!!!!!

  3. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    5
    1

    СЕСИКАТУ СИ ЕСЕСИКА, УПЪНАФА НИ ПЕЛИМАТЪ….

  4. 11
    5

    Крюшо Крюшо Крюшо ти ще ги вкараш потниците в ред!!!Само Локо и циганските квартали !!!Да живеят всички изтерзани братя от малцинствата

  5. 5
    3

    Че съдийството е слабо слабо е но ние трябва да търсим вината си в отбора ни нещо не е наред най добре го знаят те рсководство трениори и т н но нещата не са добре! Не знам какво трябва да се случи в окото!!!!?????!!!???

    • 5
      1

      Прав си напълно. Треньора отдавна се доказа че не струва. Ръководството… изобщо не ми се мисли за него.

      Но съдията просто беше основния виновник днес.

      • 4
        1

        От Moneu+ май са останали само надписите? А, свършат ли парите, свършва и любовта! Така е при разни курвенски съюзи.

    • 4
      1

      ПЛАСМАСАТА СИ ЗНАЙ РАБТАТА!!! НИ МОИ СЕКИ МАЧ АВАНТА!? ИМА И ТАКВИЗ МУМЕНТИ, ВАЖНУТУ Е УТ 8 МАЧА, 7 ДА СВИРЪТ ЗА КЛОАКУМУТИФФ

  6. 4
    8

    Първото полувреме си беше изцяло наше!От там на сетне най-добрият на терена беше това отвратително животно -съдията!

    • Защо не уважавате вратаря си? Та той ви вади по 5/6 чисти положения на мач!

  7. 7
    12

    Абсолютна СИМУЛАЦИЯ за измислената дузпа. Опъна краката както правеше цигането Наско Пашев…
    За капак и червен картон
    После 2 спестени 2ри жълти на онзи талибан от числото…

    И то само това да беше…

    Ебати държавата, ебати БФС-то, ебати ръководството, ебати жалкия треньор…

    Жал ми е за хората, които все още се самоизмъчват да гледат булгаристански футбол…

  8. 12
    6

    Цигани,мангали,калайджии,
    вие сте имитации на публика и ще ставате все по-малко и по-малко защото завистта ще ви погуби защото искате да се мерите с големия Ботев Пловдив но ще видите публика на 29.04 и ще има масови инфаркти в вашата крепост Столипиново и Шекера. хахахаха

    • 3
      10

      А бе анонимния,никога и никъде не сте могли с епилираните си педерастки телца да се доближате до воините на Лаута армия,защото до 30-та секунда сте в нокаут!Завист ли е това: 7:3,0:1(пета за цял живот в задниците ви ) ,6:0 !Още нещо ,олигофренията която си надраскал,е пълна от първата до последната дума само с граматически грешки?!Явно ти си един от многото жълтури учил в училището за идиоти!

      • 8
        5

        Когато баща ти те е правил е бил по-пиян от обикновено. И ти личи

    • 3
      5

      Аве кавал с триста зора с концерти, томболи и какво ли не и пак ще бъдете 50-на паляка.

  9. 6
    10

    Поредното ПРЕСТЪНО СЪДИЙСТВО.
    ВЕЧЕ МЕ Е СРАМ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН….

    • 6
      3

      Ако пишеш за червения картон и дузпата. 100% са и двете. Гледай повторението как го дърпа след като чорбара се навря пред него.

      • 3
        6

        Няма как ЕСТЕСТВЕНО да падне така. Опъна си краката, а уж е задържа …. хайде и ние да сме играли футбол …

        И не, не е само това. На Локо картон без да има допир, а на тях нищо …
        Умарбаев беше за директен червен картон…

        Защл изобщо си губя времето вече с български футбол…

        • 1
          3

          Не само на талибана и Умарбаев бяха спестени червени картони. Онзи дългия чернокож пипна топката с ръка в наказателното поле – дузпа и червен картон…

          И не само това

          • 4
            4

            Кършакалийче,същият дългуч-цветнокож ,който шамароса топката с ръка ,за това се свири 11-т метров наказателен удар и жълт картон!

    • 2
      3

      Аби, и ний в Аджисана дет ни сни българи ни е срам на него.

    • 3
      1

      Вчера те попитах, ти кога си ходил на мач. Ама ти си такъв боклук, че и вашите фенове не те търпят. Най много да те е…..т. В къщи поне съхраняваш задника. Пък и с парите си зле?! Остава сиджимката! Кранът ти е бонус.
      Да не забравя! Добре играхте … след като “числата” спряха

Коментарите са затворени