Крушарски опрощава всички задължения на Локо към него

4
307

Христо Крушарски е решил да опрости всички дотирани задължения на Локомотив Пловдив към него, съобщиха от клуба. Другият собственик Адам Сотков пък ще погаси належащите плащания и текущите заплати, се казва още в съобщението, което Локомотив Пловдив разпространи чрез официалния си фейсбук акаунт.

Ето пълния текст, който от Локомотив Пловдив публикуваха:

Уважаеми локомотивци,

Броени часове преди срещата с ЦСКА 1948 желаем да ви дадем актуална информация около любимия клуб:

1. Г-н Христо Крушарски за пореден път демонстрира, че е голям локомотивец. Той обеща в началото на предстоящата седмица да опрости всичките заеми, с които е дотирал клуба. Благодарим Ви, г-н Крушарски!

2. Другият собственик г-н Адам Сотков се ангажира отново да погаси належащите плащания и текущите заплати! Благодарим Ви, г-н Сотков!

3. Относно днешната статия във в. “Тема Спорт“: Ръководството на ПФК Локомотив ще заведе в понеделник дело за публикувана невярна информация и ще си търси правата в съда – както срещу медията, така и срещу недоброжелателните информатори!

Пожелаваме успех на Локомотив в днешното гостуване на ЦСКА 1948! Само Локо!

SHARE

4 КОМЕНТАРА

  1. Toва декларация ли е? Искам декларации да има.

  2. Хаос и мъгла в сиганското кралство. Пичове, вие знаете ли значението на думата „дотация“, за да я използвате в статията ? Съмнявам се. Ако Крушарски я е използвал, още по-зле. Сигурно си мисли, че е държавен ръководител, а годината е 1982.

    „Дотация“ – Безвъзмездни суми, отпускани от държавата на отделни предприятия, учреждения и др. за покриване на част от разходите ми.

  3. ,🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦

Comments are closed.