Нигерийските футболисти на Ботев (Пловдив) Уме Емануел и Точукву Нади получиха повиквателни за националния отбор на Нигерия до 20 години. За това се похвалиха лично от пловдивския тим в своята “Фейсбук” страница.

„Суперорлите“, които завършиха трети на Африканската купа на нациите до 20 години в Египет миналия месец, са един от четирите африкански отбора, които ще се състезават на финалите, заедно със Сенегал, Гамбия и Тунис. Надпреварата ще се проведе в Аржентина с продължителност от 20-ти май до 11 юни 2023г.

Футболистите на Ботев ще отпътуват за Нигерия непосредствено след гостуването на “канарчетата” на Славия в мач от 27-ия кръг от efbet Лига на 24 април (понеделник).

3 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    КАКВА Е ПОЛЗАТА ЗА БОТЕВ, ЧЕ ЩЕ ИГРАЯТ НЯКЪДЕ? БОТЕВ НЯМА ОТБОР. БОТЕВ НЯМА ТРЕНЬОР. БОТЕВ НЯМА ИГРА. БОТЕВ ИМА САМО ПУБЛИКА. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ПОРАДИ ГОРНИТЕ ФАКТИ, МНОГО МАЛКО ХОРА ХОДЯТ НА МАЧ. НЕПРЕКЪСНАТОТО ТЕКУЧЕСТВО НА ФУТБОЛИСТИ И ТРЕНЬОРИ ВОДИ ДО ОТДАЛЕЧАВАНЕ НА БОЛШИНСТВОТО ХОРА ОТ ОТБОРА. ЛИПСАТА НА МЕСТНИ ФУТБОЛИСТИ И ВЪОБЩЕ БЪЛГАРИ ДОПЪЛНИТЕЛНО ВОДИ ДО ОТЛИВ НА ФЕНОВЕ. ОСНОВНИТЕ ВИНОВНИЦИ СА ЦИНГАРЕВИЧ И ИЗРУДА. ТЕЗИ ХОРА МРАЗЯТ БЪЛГАРИТЕ И ХРИСТИЯНИТЕ. ИЗРУДА СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО СУПЕР ТРЕНЬОР И МЕНИДЖЪР. ПОЗВОЛИ СИ ДА СИ НАЗНАЧИ ТРЕНЬОР- ПАРАВАН, СЛЕД ПРОВАЛИТЕ СИ. ВИНАТА НА ЦИНГАРЕВИЧ Е, ЧЕ ГО ДОПУСКА ТОВА. С ТАЗИ ПОЛИТИКА, ИЗРУДА СЪСИПВА БЪДЕЩЕТО И НАСТОЯЩЕТО НА БОТЕВ. В ПЛОВДИВ СЕ ГОВОРЯТ КАКВИ ЛИ НЕ НЕЩА ЗА ВРЪЗКАТА ЦИНГИ- ИЗРУДА. ЩЕ ВИДИМ ДО КЪДЕ ЩЕ СТИГНЕ ТОВА. ПУБЛИКАТА НА БОТЕВ Е НАСТРЪХНАЛА И ПРИ ЕДНА ЗАГУБА ОТ ЛЕВСКИ, ПРИ ОТКРИВАНЕТО НА НОВИЯ СТАДИОН, ЩЕ РЕАГИРА МНОГО ОСТРО. ДАНО ДА Е САМО С ВИКОВЕ ЗА ОСТАВКА. НЕ МИ СЕ МИСЛИ, КАКВО ЩЕ СТАНЕ, АКО СЕ СТИГНЕ ДО НАХЛУВАНЕ НА ТЕРЕНА . ИЗРУДА, ТОЗИ МИШОК, ДАНО НЕ Е НА СТАДИОНА, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА СРЕЩНЕ БЪРЗИЯ ВЛАК ЧЕЛНО! ЦИНГИТО ДАНО СЕ ОСЪЗНАЕ И ДА НАПРАВИ БЪРЗО ЗАВОЯ. НАКЪДЕ, ДАЛИ КЪМ РУСИЯ, ИЛИ КЪМ СМЯНА НА СЕГАШНАТА ПОЛИТИКА, САМО ТОЙ СИ ЗНАЕ. ДАЙ БОЖЕ ВСИЧКО ДА СЕ РАЗМИНЕ БЕЗ ЕКЦЕСИИ И РАЗУМА ДА НАДДЕЛЕЕ, ОСОБЕНО В ГЛАВАТА НА ЦИНГАРЕВИЧ! САМО БОТЕВ!

Коментарите са затворени