Изпълнителят на строителството на стадион “Христо Ботев” Илиян Филипов обяви, че няма амбиции да става собственик на Ботев, но ще помага с каквото може на клуба и на Антон Зингаревич.

Ето какво обяви Филипов чрез официалната страница на ПИМК:

Уважаеми ботевисти,

През последните няколко месеца направихме огромна организация, за да може Ботев да се завърне на стадион “Христо Ботев”
Аз поех ангажимент към собственика на Ботев Антон Зингаревич да направя и невъзможното Ботев да се завърне на своя стадион колкото се може по- скоро.Вече дойде моментът в който може да кажем, че се завръщаме у дома.Антон Зингаревич е мой приятел и партньор. Той е вложил над 20 милиона лични средства в клуба и нямаше как да допусна Ботев да загуби такъв инвеститор.Категорично искам да заявя, че ще помагам с всичко на г-н Зингаревич, за да може Ботев да се завърне на мястото, което заслужава, а именно в челните позиции на класирането.Никога пред мен не е стояла и не стои целта да стана собственик на клуба. Винаги ще помагам на Ботев, защото съм ботевист и защото виждам какво прави Антон Зингаревич за клуба.
29.04.2023г. – ВСИЧКИ НА КОЛЕЖА!
С уважение,
Илиян Филипов

28 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    20 000 000? Това знаете ли какво означава? Нима се радваме на това ? От кога говоря, че този ще ни фалира !!! Нямало кой да дойде, нямало хора с пари и тем подобни глупости! Ами нека сега си пишем едни 20 000 000 заеми и да му мислим след 2-3 години! Само заради група фенове , които вече съм сигурен, че взимат пари от Зингаревич за да не се плюе по него , ще си ебем майката на отбора ! Честито братя канари!

  2. 6
    2

    Имаше един филм “Любимец 13”. И там другаря директор водеше целия завод под строй на стадиона…

    Само да те предупредя – ако заведете толкова статисти на Срутнежа задължително да им забраните да скачат защото Срутнежа ЩЕ СЕ СРУТИ

    • 3
      1

      Циганин челно в локомотива…. Няма да липсваш мангал вмирисан…

      • 2
        1

        А ти на кога си мислиш, че липсваш, Бонке?
        Защо по цял ден киснеш тук?

  3. 13
    3

    Пинко едно помаче с анцунгче препрало парички и той в играта…..жива да не бях.

  4. 8
    7

    Питам са как един всястен човек като Цветан Василев не са намери за тоя вилик отбор, а само схемаджий и крадци идват, ния феновете не сме балами и ще вземим бързи мерки тия боклуци да ги изчистим ВЪН РУСКАТА МАФИЯ ОТ БОТЕВ И ОТ ПЛОВДИВ

  5. ПОМАГАШ НА КРАДЕЦ ИЛИЯ ЩЕ ЧАКА ДА МУ ВЪРНИ ПАРИТИ ЗИНГАРЕВИЧ ЗАЩОТО СЕГА ИМАЛ ЗАТРУДНЕНИЕ А ПАРИТИ ОТ ФЕН МАГАЗИНА НА ЦЪНТЪРА КЪДЕ СА???????

  6. 7
    5

    Сега разбирам, че не беше правилно да ни построят Колежа с общински средства – така постоянно ще ни натякват че сме откраднали тези пари от народа. Това вгорчава радостта, която мислихме че ще имаме от този стадион.

    • А, бе, момче от къде в тоя народ милиони, бе? Това не ти е НРБ или соца, където всичко бе подчинено на иднната общонародна собственост.

      • 3
        1

        на теб май не ти е ясно какво е Общински бюджет.
        Разбирам, че си трол, но си твърде глупав за такъв.
        Срам си за великия Ботев и този, който те е назначил!!

  7. 8
    6

    Айде,Ботев си има нов собственик. Селянина с анцуга в Общината подписващ договор за 25 милиона лева. В България е така: като се каже няма и скоро става точно обратното. Примери-бол.

    • Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява Ботяф6
      7
      1

      Този не беше ли човек на Шиши?

      • Не! Проксито на Пеевски е Ачо Сълзата,а този е по-високо в йерархията на ДПС! Лично е прокси на Ахмед Доган!!!

        • Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява БотевЪ

          Бреййй… издигнал се е …

    • 2
      1

      Циганин преди два месеца ти казах нещо много важно… Единия стадион е с 4 трибуни септември ще бъде напълно покрит и готов… Другия е на груп строеж… До септември доно да има гостуващ сектор… Трибуна… А сега открий разликите циганин… И повярвай ми това което предстои ще те накара да се хвърлиш под локомотива… Едните не могат една трибуна да напълнят… 2800 места… Другите…. Другите срещу тях да бягате не можете да ги стигнете… 29.04.2023. 19000 души… Открий разликите ЦИГАНЧЕ….

      • Повярвай ми, Бонке – чадо мое, това което ти предстои е връщане ти в лудницата при Нешко

      • Имаше един филм “Любимец 13”. И там другаря директор водеше целия завод под строй на стадиона…

  8. 11
    1

    ЩОМ ТИ МУ ПОМАГАШ, А ТОЙ Е ДАЛ 20 МИЛ. БРАВО, НО НИЕ НЕ СМЕ БАЛЪЦИ! БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО И СБОГОМ!

  9. 4
    3

    АШКОЛСУМ БАЙ ИЛЯНЕ ТИ СИ НАЩАТА ГОРДУС ТИ И ЦИНГАРЕВИЧА СТЕ НАЩО БУДУЩНОСТ

  10. 6
    4

    Кучетата си лаят, керванът си върви… На Зингаревич му е през онази работа за мнението на феновете. Проблемът е че няма друг, който да си хвърля парите на вятъра!

Коментарите са затворени