В началото на мача имахме колебание, но през цялото първо полувреме контролирахме събитията. Преломният момент беше дузпата. Не обвинявам Митко, но доста дузпи се изтърваха. Този, който не бие, той не изпуска. През второто полувреме се опитах да успокоя футболистите и да им кажа, че всичко е в наши ръце, но агресията на Черно море ни пречупи.

Ние имаме цели и трябва да ги гоним. Смятам, че трябва да бъдем реалисти. Нашата цел е Европа. Но в тези мачове младите футболисти прегарят. Централните ни защитници са на 18 и 21 години. Виждате, че двама от футболистите, които привлякохме, все още са без картотеки. Не се оправдавам с това, но фактите са такива.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    3

    Две неща, първо този да се маха и второ Митко да спре с дузпите.

  2. Да,дори да приемем,че дузпата е решаващият,преломен момент в мача,то какви са обясненията на великият специалист за еднотипната и грешна игра на отбора вече не знам кой мач?
    Защо всяко статично положение срещу нас е потенциален гол,защо затваря двамата крайни защитници в остарели схеми с припокриване,като резултата от това са пет-десет метрови празни пространства в наказателното поле?Всеки път!Защо нямаме един читав халф,да не питам за халфова линия!?Защото отбора тръгна надолу след продажбата на Умарбаев,но никой от цялото СТР не счете за нужно да му се търси заместник!Какво ще стане,ако Митко,който изтърва дузпата се контузи?Дайте да не се залъгваме в момента е на трийсет и кусур години и е човека отбор,защото останалите са мале,мале!Това нормално ли е?Като си треньор и решаваш кой изпълнява,защо не нагърбиш Сорга със задачата?Все пак затова взема заплата!Ай сиктир закво ги пиша и аз тея простотии,просто вижте на Томаш визитката като треньор и да замълчим!Където мине-трева не никне,ама ще го потърпим още малко!

    • 3
      1

      Ако го търпим още губим и следващия сезон, треньор ни трябва сега,да има време да подготви отбора.

  3. 4
    1

    О’К Саше съгласен съм,че един футболист не трябва да бъде обвиняван за такъв пропуск,аз съм от старата генерация,и съм очевидец,какви величия са пропускали от бялата точка,но относно отношението към изпълненията трябва да си поговорите,ако мислиш за напред той да изпълнява дузпите.

    P.S. Ако това разбира се зависи от теб.

    А твойта единствена вина е,че още си в Локомотив.

  4. 2
    1

    Първо: Стига с тази “агресия”! В цял свят, във всички сфери на живота “агресията” е недопустима и дори наказуема, само във футбола стана норма на поведение, което се поощрява!?
    И Второ: Гледах и двете пропуснати дузпи – на Левски и на Локо. И какво? Има футболисти играли и над 50. Дори в днешния ден има майстори /+35/ с физика и форма, които им позволява да продължават да играят на най-високо ниво. Да не говорим за вратари. Но, има и граници, които самите футболисти трябва да осъзнават. Натрупания опит и знания, може да им позволяват да са 20-25 минугти на терена, да са в по-долни групи и около тях млади момчета да се учат на футбол, но да са “стожерите и отговорността”на един отбор? Няма как да стане!

    • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

      ДИМЕК, МИТРИТУ ГУЛЯМУКАФОФ Е ЗА ПЕНЦИА??😞😞

Коментарите са затворени