Наставникът на Марица (Пловдив) Николай Димитров говори след поражението с 1:2 от Крумовград във Втора лига.

“Разочарован съм от резултата. Не е заслужено това, че паднахме. Две грешки направихме, едната при статично положение. Теренът е в много лошо състояние, това ни попречи да играем нашия футбол, иначе ритане, блъскане… На този терен трудно се получават нещата. По-младите момчетата получават шанс да свикват да играят без опитните. Ще кажа на момчетата грешките, не искам сега да ги казвам пред вас. Не е сериозно, че имаме 12 дни без мач, какво да ви кажа…”, заяви Ноко в Крумовград.

Наставникът на Крумовград Неманя Миланович обяви след домакинската победа с 2:1 над Марица, че целта пред тима продължава да е промоция за елита.

“Най-важното за нас бяха трите точки, независимо как ще ги постигнем. Контролирахме двубоя. След втория жълт картон на Джеферсон мачът стана много труден. От този момент натам за нас най-важното бе да се браним и да вземем победата. Головете паднаха в точния момент. Може би и късметът бе с нас за разлика от предишните двубои. Всеки един мач е труден, независимо срещу кого се изправяме. Имаме достатъчно време да се подготвим за Созопол. Сигурен съм, че играчите ми ще бъдат готови. В позиция сме за промоция и това ще търсим. Ще се борим до края на сезона”, обеща Миланович.

 

5 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Колко да е слаб, като всеки сезон си изпълнява целите? В другите отбори сменят по няколко треньора на сезон и постигат същите резултати. Не те знам защо и кого мразиш, но със сигурност нямаш общо с Марица. Вероятно си някой пренебрегнат компексар

    • 1
      1

      И какви цели? Да не изпаднат. Имаме състав за А група, а се борим за оцеляване. Несериозно. Знам, че нямаме средства за А група, но да има поне достойно представяне.

      • Малко ли е? Много си далеч от нещата. Но е нормално. Щом плюеш по Марица, не си маричанин. Кое му е недостойното? Състава на Крумовград чел ли си го? Някой видял ли си да ни надиграе сериозно? Младите се учат, стават все по добре, но още допускат грешки. Никой не трябва да им се сърди. Ноко и той е млад, и той има грешки. И какво от това? Лесно се плюе, ела направи нещо за отбора, вместо да си влагаш енергията в плюнки и клетви и то анонимно

  2. 2
    2

    Как веднъж не каза аз сбърках. Ти си слаб треньор и от теб нищо няма да стане. Жалко.

    • 2
      1

      А и лошия терен ти е най големия проблем. Послушник!

Коментарите са затворени