Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) постигна победа над Левски (Карлово) с 2:1. Двубоят се игра на “Лаута”, а двата гола за успеха бяха дело на Кръстьо Банев.

Локомотив имаше възможност да открие в 14-ата минута, но Банев нацели гредата. Гостите можеха да се възползват от щастлив рикошет в 26-ата минута, играчът на карловци не съумя да нанесе изстрел. В 30-ата минута Кръстьо Банев бе изведен на добра позиция, напредна и прехвърли вратаря за 1:0. При този резултат завърши и първата част.

В началните минути на второто полувреме Локомотив реализира второ попадение. Отново Кръстьо Банев бе точен от малък ъгъл за 2:0. В 78-ата минута Левски (Карлово) стигна до дузпа. Зад топката застана Запрян Запрянов, който оформи крайното 2:1.

Следващата сряда Локомотив II гостува на Асеновец. Асеновградчани са наказани с лишаване от домакинство, като в следващите дни ще има яснота къде точно ще се проведе мача.

След края на срещата Христо Телкийски от щаба на Локо заяви пред Sportal.bg:

„Спечелихме мача, но не се представихме както трябва. Играхме слабо, под възможностите си. Неведнъж подчертавам, че основната задача на нашия отбор е да изгражда и развива футболисти. Резултатите от мачовете в първенството са от второстепенно значение. Ще вземем мерки, защото е абсурдно да допускаме посредствена игра“.

4 КОМЕНТАРИ

    • 1
      3

      Знаеш ли,за да се избавиш от идиотизма си ,а и останалите които искат да прочетат нещо свестно в този сайт,иди на линията между Прослав и Пловдив,застани срещу идващият влак и мъките ти ще свършат светкавично!Не се притеснявай ,там влакът се движи със 135 км/час!

      • ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂

        ЕВЪЛЛАРКАТА МЮМЮНЕ!!? МЛОГУ ПРУФИСИУНАЛИН, КЛОАКОМОТИФСКИ ОТГУВУР!!! ПУФ ПАФ!
        МУ ХААААААА ХААААААА

Коментарите са затворени