Утре Борислав (Първомай) приема Асеновец (Асеновград). Срещата е от 29-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Домакините ще са без наказаните Илиян Янков и голмайстора Иван Аврамов. Завръща се обаче Борислав Хаджиев.

„Имаме добри футболисти. Здравословните проблем ни дръпнаха много назад. Проблемът ни е психологически. Не спираме да работим за да излезем от дупката в която се намираме. Задължени сме да се борим до последно. Асеновец е добър отбор. Много харесвам работата на треньора му Веселин Филипов. През годините поемаше отбори от нулата, изграждаше ги в екстремни условия и постигна добри резултати“, коментира пред Sportal.bg спортния директор на първомайци Димитър Янчев.

Аут от гостите заради контузии са вратаря Станимир Иванов, Мутлу Алиев, Мюмюн Исмаил и Васил Гуджев. От състава отпадат още наказаните Васил Богданов и голмайстора Тодор Тодоров.
„Основното до края на сезона е да обиграваме младите момчета. Да трупат опит и през новото първенство вече да разчитаме все повече на тях. Местата на отсъстващите ще попълним с юноши за предстоящия мач. Винаги играем за победа. Съперникът има качествени футболисти, но резултатите им не са добри“, коментира пред Sportal.bg треньора на асеновградчани Веселин Филипов.