Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) пусна в продажба специална фланелка, посветена на откриването на стадион “Христо Ботев”. От КПБП призоваха феновете на “канарчетата” да закупят тениската и да бъдат облечени с нея на първия двубой на “Колежа” срещу тима на Левски.

“След близо 10 годишна пауза мечтата ни да се завърнем на “Колежа” е съвсем близо. “Колежа” – мястото, където са изиграни някои от най-великите мачове в българския футбол! Символът, заради който всички ботевисти правихме и невъзможното, но не се отказахме от борбата! Стадионът, където бъдещите поколения футболисти ще радват с нови паметни победи пълните трибуни! Предстоящият двубой с Левски на 29 април от 20:00 часа ще се превърне в истински празник на ботевизма. Специално за събитието пускаме тениска на символичната цена от 20 лева. Нека всички бъдем облечени с нея и да изглеждаме феноменално – всички като един!”, призоваха от Клуба на привържениците на Ботев (Пловдив).

22 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    АЙЙ КАНАРЕЕ С ДРИСКОД 6 БАХУРА НАПРЕЕЕЕД

  2. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    3
    2

    БРАТЯ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ШЕКЕРЯ И АДЖАСАНА БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ЧИ СВЪРШИХА БАХУРИТИ И БАКЪРА!!! НАШЪТА ЦЕЛ Е ДА СИ ВЪРНИМ ХРАБРИТИ АНАДОЛСКИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА!!! ПУФ ПАФ!😉

    • 3
      4

      Като застанеш пред пуф паф ,нищо няма да остане от изродската ти муцуна,само дето ще изцапаш Локомотива с мазнотиите си!Да те попитам,можеш ли да бягаш бързо,А?

  3. 5
    6

    ОТ НАШИЯ ОТБОР ОСТАНА САМО ИМЕТО. ТЕЗИ ХОРА ( ЗИНГАРЕВИЧ И ИЗРУДА) ПОТЪПКАХА ВСИЧКИ ЦЕННОСТИ, ИЗГРАДЕНИ В ГОДИНИТЕ. НЕ МОГА ДА ПРИПОЗНАЯ ТОЗИ БАБЕРЕК ЗА НОСИТЕЛ НА ТЕЗИ ЦЕННОСТИ. КЪДЕ Е ТЕХНИКАТА, КЪДЕ Е ТАКТИКАТА, КЪДЕ Е ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА В ИГРАТА? КЪДЕ СА ВЪЗПИТАНИЕТО И МОРАЛА В ТЕЗИ РЪКОВОДИТЕЛИ И ТРЕНЬОРИ? КЪДЕ СА ВЪЗВИШЕНИТЕ ИДЕАЛИ? РАЗБИРАМ, ЧЕ БЕЗ ЧУЖДЕНЦИ НЕ МОЖЕ, НО ТЕ ТРЯБВА ДА СА ЯРКИ ТАЛАНТИ И ДАРОВАНИЯ. ТЕ ТРЯБВА С КЛАСИ ДА ПРЕВЪЗХОЖДАТ НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ. ТЕ ТРЯБВА ДА СА 2,3 ЧОВЕКА. А СЕГА КАКВО ИМАМЕ? МАСОВО НЕГРИ, АРАБИ, БОСНЕНЦИ И Т.Н. КОЙ МЛАД ФУТБОЛИСТ, КОЙТО ВИЖДА, ЧЕ НЯМА ДА ПРИПАРИ ДО МЪЖКИЯ ОТБОР ПРИ ТОЗИ ДИРЕКТОР И ПРИ ТОЗИ ТРЕНЬОР ЩЕ СИ ДАВА ЗДРАВЕТО И ТРУДА? КОЙ ХРИСТИЯНИН ЩЕ ПРОБИЕ ПРИ ТЕЗИ МЮСОЛМАНИ? ТА ТЕ ДОРИ ИКОНАТА СА ИЗХВЪРЛИЛИ ОТ СЪБЛЕКАЛНЯТА! ОЩЕ ПОВЕЧЕ, КОГАТО ВИЖДАТ, ЧЕ ВЪПРОСНИТЕ СА БЕЗДАРНИЦИ И ДИЛЕТАНТИ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ТЕ НАУЧАТ НА НИЩО, ЧЕ НИКОЙ СВЯСТЕН ФУТБОЛИСТ НЕ ИСКА ДА ДОЙДЕ В БОТЕВ?! ВИЖТЕ, ИМА ЛИ ДОБЪР ФУТБОЛИСТ ПРИВЛЕЧЕН ПРИ ИЗРУДА, КОЛКО ВРЕМЕ СЕ Е ЗАДЪРЖАЛ ПРИ НАС?! И ОБРАТНО, ВСИЧКИ ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ БЯХА ПРОДАДЕНИ И НАТИРЕНИ. КАТО ЗАПОЧНЕМ ОТ МЛАДИТЕ НИ НАДЕЖДИ, КОИТО ИГРАЯТ В ИНТЕР И ЦСКА И СТИГНЕМ ДО НАЦИОНАЛИТЕ НИ, КОИТО ИГРАЯТ В ЛУДОГОРЕЦ, ЧЕРНО МОРЕ И ЛЕВСКИ. ИЗХОДА Е САМО ЕДИН: БОЙКОТ, НИКАКВИ ФАНЕЛКИ, НИКАКВО ПОСЕЩЕНИЕ НА МАЧОВЕТЕ! ВЪН ИЗРУДА И ЦИНГАРЕВИЧ ОТ БОТЕВ! ВЪН УНИЩОЖИТЕЛИТЕ НА НАШИЯ ОТБОР!

    • 2
      2

      СУС ВА ПЕЗЕВЕНК БЕС ЗИНГАТА И ИЗРУДИН СНИ УМРЯЛИ ВЕЧ ДА СА ЖИВЕ И ЗДРАВЕ И НОВИЯТ СТАДЙОН СНИ ШАМПЙОНЕ ДУГУДИНА

    • 1
      2

      Кмете ,във футболните среди на Пловдив има само едни цигани :ИЗГРЕВ БОЙС СТОЛИПИНОВО,предполагам ,че визираш именно тях!!

  4. НЕКА НА ТРИБУНИТЕ ДА БЪДЕМ КАТО ЕДИН ЮМРУК И ДА ПОКАЖЕМ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ КОЙ СМЕ 💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤ИЗБОРЪТ Е САМО ЕДИН 💛🖤❤️💛🖤💛

  5. 2
    5

    Тикво, видя ли как те врътнаха папагалите? Уж много, уж милиони… а загуби изборите в Пловдив….
    Лъжат, бе майна! Лъжат!!

    А кради още народна пара за тея селяндури!!

  6. 3
    6

    ЦВЯТ ПАТЕШКИ ДРИСЪК…НА КОЙ МУ ТРЯБВА ТОЯ БОКЛУК?

  7. 4
    8

    Тези селяни ще останат в историята на града ни като ПРОСЯЦИ И КРАДЦИНА НАРОДНИ ПАРИ

  8. 5
    1

    Супер. Пращам брат ми да ми вземе една и като се прибера лятото ще си я взема.

  9. 9
    4

    Шибан буфер, завистта е типична черта на мангал!!! Честито!!!

    • 5
      6

      За какво си мислиш че някой ти завижда, бе Андрей?! За фалиралото сайтче или за стутен7я стадион с козирка от найлон и ламарина тип СЕЛСКИ БАРОК??!!
      Леле колко мъка има в селата около Пловдив…

      • 1
        3

        И изгрев бойс Столипиново!

    • 2
      5

      Завист: 7:3,0:1,6:0!!!Това ли наричаш завист,бе кривоглаво изродче?!

      • 5
        3

        Манго, а двете петички и центъра… забрави ли ги… А четерите шайби на Пашата за 5:2…Май избирателно помниш…

        • 1
          2

          Пет е с едно по-малко от шест ,а с две по-малко от седем!Можеш ли да смяташ жълт олигофрен!

          • 1
            1

            Още нещо ,не повторимата гавра на финала :ПЕТАТА !

  10. 3
    7

    БРАТЯ КАНАРЙЕ БРАТЯ ДЖЕНДЪРЙЕ ДА СИ КУПИМ ПО 5-6 ТЕНИСКИ СЪС КАНАРСКИ ЕМБЛЕМИ САНО БОТЕВ АЙ КЪНАРЙЕЕ

Коментарите са затворени