Ръководството на ПФК Локомотив заяви своята позиция относно високия процент мачове в делнични дни. Това се случи с открито писмо, което е адресирано до СТК към БФС. Ето какво гласи то:

Уважаеми  господа,

ПФК Локомотив (Пловдив) е един от отборите с най-голяма фенска маса в страната. „Черно-белите“ привърженици са винаги зад тима и горещо поддържат своите любимци във всеки официален двубой. Нашият клуб разчита изключително много на подкрепата на феновете си, които вече се радват и на най-новата трибуна в България – „Бесика“.

Към днешна дата 56% от официалните срещи на ПФК Локомотив са били в делнични дни, повечето от които в неудобен час. Този процент е най-висок в сравнение с всички професионални клубове в Първа лига! Тенденцията продължава и в предстоящите мачове с Черно море (17-ти април, понеделник),  Спартак (28-ми април, петък), Славия (2-ри май, вторник) и Левски (8-ми май, понеделник).

Ръководството на ПФК Локомотив е на мнение, че верните феновете на отбора  не заслужават такова отношение. Също така смятаме, че така отборът се поставя в неизгодно положение спрямо преките си конкуренти за европейските клубни турнири, които имат шанса да играят доста от срещите си през уикенда, и да се радват на по-голяма подкрепа по трибуните, съответно и на по-голям приход.

Надяваме се, че нашият апел ще бъде чут и ще настъпи промяна в предстоящите мачове на Локомотив! Футболът е игра за феновете!


С уважение,

Адам Сотков
Румен Руйчев

 

9 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Искам да знам – това декларация ли е? Щот ку не е, няма да фане дикиш.

  2. 4
    2

    Вие имате феновете колкото числото и септември. Няма какво да мрънкате. Вашите фенове заминаха за Германия. Столипиново е празно. Миризливи потници.

  3. 3
    2

    ЦИГАНСКИТЕ ЦИГАНИ ПАК РЕВАТ
    МАМА ВИ ДЕЙБА КЮСТЕНСТИЛСКИ ПАРАЗИТИ !
    СРАМ И ПОЗОР ЗА ГРАДА НИ

  4. 2
    3

    Идвайте на село. Ама не да ми палите къщата, а да ме молите да се върна

    • 1
      1

      Идваме Митко, но първо ще минем през гроба на съпругата ти, да и кажем, че много я обичаш и искаш час по скоро да идеш при нея.

  5. 1
    3

    Не е тайна, че за много български граждани Великден, не е празничен ден, въпреки че почиват. И все пак, ми идва в повече тази помашка арогантност! Толерантност, толерантност, колко да сме толерантни?
    17.04.2023 понеделник! Втори ден на Възкресението Христово – почивен ден!

    • А ний католишките Стрямски юрдаци Стоян канара каза, че жа на води на баня у рекътъ ва да сейба.

  6. 6
    4

    Ха ,ха,ха.2000 трудно събират.Претенции като гейбандата.И то като кандидати за медали.Каква форма на живот сте цигани.Само искате,но какво давате.Не стига че свирят за вас от monei +,варосаната система ви закриля,а сега и двубоите през седмицата.Сезирайте Хага мангали.Улични любимци,изкупвачи на чернобяла техника.

    • 4
      4

      Рано рано ЛАЙНА мляскаш.
      Черно бели ПИШКИ лапаш, и малки човечета.

Коментарите са затворени