Футболист на Родопа (Смолян) Горан Гръблев говори пред Sportal.bg, за да сподели своето възмущение от поведението на отбора и публиката в Асеновград по време на вчерашното гостуване на тима му срещу Асеновец, завършило при резултат 0:0, но с няколко червени картона. Той сподели и видео, от което ясно се вижда как съдийската бригада е била изпратена след последния съдийски сигнал.

„Искам да споделя на футболната общественост възмущението си от поведението на публиката в Асеновград. През цялото време бяхме обиждани, по нас летяха бутилки и предмети. Освен това бяхме провокирани, което е непристойно. По-лошото е, че там имаше деца на Асеновец. Това поведение е недопустимо и не приляга на клуб, който има претенции. На няколко пъти имаше нахлувания от страна на феновете на отбора домакин. Когато получихме дузпата, те дори изритаха топката с думите: „Тази дузпа няма да я биете“, като по-късно предадоха това отношение на футболистите с думите: „Убийте ги тези“ и „Няма да се приберат“.

„Аз самият бях изгонен от резервната скамейка, заради разправия с феновете. Това не е първи път, в който обстановката в Асеновград е такава“, завърши Гръблев.

На публикуваното видео се вижда поведението на местните фенове при прибирането на двата състава и съдиите след мача.

Очаква се решението на ЗС на БФС за наказание на асеновградчани. При предишните подобни изцепки наказанията бяха символични.

9 КОМЕНТАРИ

  1. Горане помак грозен и в Скутаре ли пишеш и предлагаш секс на майките на децата по истаграм и фейса както правеше в Спартак и после разправяше че си ги ебал на приятелите .

  2. Аз съм от Асеновград и мога да кажа ,че града ни се напълни с кърджалйски помаци и стана отвратителен за живот .Срам ме е от тези отрепки

  3. За съжаление зоналния съвет на Пловдив няма председател който да си тежи на местото.

  4. Това е на всеки мач на тия турци съдите ги е страх и всеки мач ги заплашват да им помагат там футбол не се играе чупят коли пукат гуми на коли и такова е положението всеки мач

  5. 1
    1

    Питайте го този футболист Горан защо е получил червен картон като е седял на скамейката

  6. 4
    5

    Пълни лъжи никои не е заплашвал фотболистите на Родопа този много лъже този само дразнеше публиката

  7. 12
    4

    Асеновград се намира само на 15 километра от Пловдив, но в този иначе хубав град, пълен с помашко население, еволюцията закъснява с около 1500 години. Чудесен град, но само да не живееш там ! Не съм изненадан от случката на стадиона.

    • 3
      9

      Господин адвокат, майка ти и баща ти са 1000% са дошли от някое родопско или полско село в големия град пълен с кърфжалийци смолянлий и хасковци и сега ти се залъгваш, че си от град затова винаги ще гледате Асеновград и ще изплащате панелите в Тракия и Изгрев хайде с здраве, че ви идва байряма и трябва да сте на колене

  8. 1
    7

    Горане, помак смешен дано с този клип помакиня та от Смолян не те остави защото фризьорката видя какъв Мъж си, жалкар смешен другия път в Асеновград ще те ебем на стадиона

Коментарите са затворени