Аргилашки не бил съгласен със статута си на резерва, Ханкич си тръгва като свободен агент

12
542

Ботев (Пловдив) е заплашен да остане без вратари след края на настоящия сезон. Договорите на Хидайет Ханкич и Георги Аргилашки изтичат през юни и засега няма индикации, че те ще бъдат удължавани.

В положението на двамата под рамката са още трима полеви играчи – капитанът Виктор Генев, Самуел Супрайен и Па Конате. Все пак в края на април се очаква клубът да започне операция по подписването на нови контракти. Засега преговори не са стартирани с никой.

Отделно от това има футболисти с които ще се водят разговори за намаляване на заплатите. Един от тях е Антоан Бароан, който обаче засега не е съгласен.

Според запознати Аргилашки не бил съгласен със статута си на резерва. Ханкич пък се очаква да си тръгне като свободен агент. Той вече имал варианти за чужбина, твърди „Тема спорт“. В момента трети страж е едва 15-годишният Смъркалев, който пази за дубъла във Втора лига.

SHARE

12 КОМЕНТАРА

 1. 1
  1

  НА ЦИНГАРЕВИЧ НЕ МУ ПУКА. МАЙМУНИ ПО ДЪРВЕТАТА В АФРИКА ИМА КОЛКОТО ИСКАШ!ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ БОТЕВ!

 2. Хора, които не са се събличали по физическо нека не коментират! От Лилчо насам, той е най-добрият под рамката!

 3. Аргилашки, защо не питаш експертите от „Б“ група на Дания? Те помирисаха благодарение на Ботев(или на Тошко) Европейски турнири и станаха капацитети !

 4. ни гу и страм га яди кифтетатъ убуу беши ай сектир 6та иба

 5. 6
  4

  Пичове локото умират от яд за нашият стадион!За това пишат врелини кипелини!Аргилашки е най слабият вратар на света забит с пирони на гол линията!

 6. 1
  2

  Па Конате изпуснахме да го продадем, сега си тръгва без пари! Руснака май ще ни превърне от основен отбор в сателит на някоя нова играчка и ще ни остави в калта. Или да инвестира сериозно или да се търси нов собственик.

 7. Статия за Ботев в „Тема спорт“ – мимолетна радост за редовия буфер.

 8. 1
  2

  Бляда в действие , почна да закрива.

 9. 4
  1

  Да гледат да не изпуснат Ханкич само. Рядко добър вратар. Аргилашки е на светлинни години от него….

 10. 2
  3

  Да ти еба майката ….ЛОКОТО не се разпада! ПЕДЕРАСТ

 11. 3
  5

  Селско-циганският катун се разпада!В Пловдив никой няма да тъгува!Напротив!

Comments are closed.