Локомотив (Пловдив) стигна до победа срещу Септември с 2:1 в първи мач от 25-ия кръг в efbet Лига.

В 3-ата минута пред Локомотив се откри 100-процентов шанс да поведе в резултата. Бабакар Дион обаче не успя да преодолее Шейтанов на метър от вратата. Веднага след това Септември отговори с удар с глава на Мартин Петков, който излезе в аут. В 6-ата минута Матеус Да Силва си нагласи топката на левия крак и стреля силно. Топката обаче попадна в новостроящия се сектор зад вратата. В 20-ата минута домакините създадоха нова добра възможност, при която Дион подаде встрани към свободния Петър Витанов. Той от границата на наказателното поле стреля от движение. Ударът му беше париран с вещина от Шейтанов, а впоследствие Ерик Сорга шутира в страничната греда. Оказа се обаче, че нападателят е бил в положение на засада при изстрела на Витанов. Видимо футболистите на Локомотив бяха по-активни и опитваха по-настоятелно да достигнат то гола. Въпреки това Септември организира добра атака в 38-ата минута, при която Мартин Петков пусна подаване зад гърба на защитата към Мартин Ачков. Той с едно докосване центрира успоредно на голлинията, а Влатко Стояновски просто подложи крака си на пътя на топката. Динко Хоркаш внимаваше и нямаше никакви проблеми да улови топката в ръце. В крайна сметка по-настоятелните действия на домакините доведоха до успех в края на полувремето. В 43-ата минута Джовани подаде отлично в предни позиции и свари неподготвен Ачков. Зад гърба на защитника избяга Матеус Да Силва, който овладя и с прецизен завършващ удар като на нападател отбеляза във вратата на Шейтанов.

В 53-ата минута фалцов удар на Джовани, насочен към далечния ъгъл на вратата, беше париран в корнер от Димитър Шейтанов. Вратарят се намеси с добър плонж с една ръка. В 58-ата минута Локомотив удвои преднината си след контраатака, организирана като по учебник. Динко Хоркаш хвърли топката към Джовани, който с дрибъл преодоля спечели доста метри пред себе си. След това с финт преодоля двама футболисти на гостите, направи двойно подаване с Димитър Илиев и останал очи в очи с Шейтанов, насочи удара си в долния ляв ъгъл на вратата. В 65-ата минута Септември бе близо до това да намали изоставането си. Динко Хоркаш боксира топката в главата на Милош Петрович, а кълбото се върна към вратата. От няколко метра до голлинията Чешмеджиев стреля в аут. В 80-ата минута Септември намали изоставането си след груба грешка в защитата на домакините. При дълга топка Динко Хоркаш излезе на границата на наказателното поле, а Тодор Павлов не се разбра със своя колега. Двамата се блъскаха и позволиха на Валентин Йосков да вкара топката в опразнената врата.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Бесика полупразна. За какво ви са още трибуни, като всички лаутари се събрахте в една и имаше 1500 свободни места? Смяяяях!!

    • 2
      1

      Путьо виж ся … всички знаем че на Кънчева поляна която престои скоро да прекръстим ще се съберете веднъж на откриването.. и всеки път срещу нас вечния комплекс … видяхме ви 9 години на коматево общо и за деветте години нямате 5000 … дойдохте на екскурзия до София ебахме ви путката майна и от тогава сте под карантина … има си статистика по посещаемост ходи виж къде сте вие къде сме ние … нещо подобно като класирането в момента

  2. ШАБАНА АПАПА ОТ АДЖАСАНА:).........с клоакомотиф ф серсету:)
    4
    2

    МЛОГУ СЪМ ДУВОЛИН!!! РИТАФМИ, КЮСКАХМИ, БЛЪСКАФМИ НО ДОБУТАХМИ 3 ТОЧКИ!!!! НАЙ СЪМ ДУВОЛИН УТ ПЛАСМАСЪТА!!! ЗДРАВУ ДЪРЖИ СЪДИИТЕ!!! ИГРАЙМ СИ ВОЛИБОЛ В НАШТУ ПОЛЕ ПОСТУЯННУ!! КЕФ МИ ПРАЙ КАК ПУЛОЖЕНИЯ КОИТО СА МЛОГУ ПО ЧИСТИ ДУСПИ ОТ ТЕЗИ ДЕТУ ПРЕЗ МАЧ СВИРЯТ НА ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ, СЕ ПОДМИНАВЪТ ЕЙ ТАКА ЗА КЕФ!!! САМУ ТУВА Е ИГРАТЪ!!! ДРЪЖ СЪДИИТИ И ДА СЕ НАБЛЕГНЕ НА ПАДЪНИТУ В ЧУЗДУТУ НАКАЗАТИЛНУ ПУЛЕ!!! ТАМ ГУЛЯМУТУ КАФА МИТРИТО Е НЕНАДМИНЪТ, НО ДА СЕ ОБУЧАТ И ДРУГИ АПАПИ И ДА СЕ ПАДА ПО-ИНТИНЗИВНУ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!! ПУФ ПАФ!!!:))))))))))

    • 5
      5

      Понятие лайнут джамия има само в болните тикви на жълтата сган,но изгрев бойс джамия в Столипиново е действителност!

  3. 3
    2

    Защо няма интерес и коментари под тази статия?

    • 3
      6

      Защото този сайт е пред фалит.
      Никой вече не пише тук

      • 5
        4

        Мнозинството са мангалите на Челсито в Столипиново ,харманлийски и помашки преселници !

  4. 8
    4

    Честита победа машини. Бразилско шоу днес. Дано индианците скочат понеделник на цска 1948 да гоним трето място, дано не им се надупат да направят мръсно на Локо. Играйте един път мъжки селяндури, щото може и да изпаднете.

    • 5
      6

      Има истина една.Вие сте цигани от люлка до гроб.От 1936 до скоро

      • 7
        4

        Цигански фен клуб в Пловдив от четирите отбора имат само ботевЪ в Столипиново!

  5. 6
    7

    ЗА ТЕБЕ ПЕЯ И ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ СЪРЦЕТО ЩЕ СИ ДАМ О ЛОКО ПЛОВДИВ ТИ СИ ВСИЧКО И НЯМА АЗ ТЕ ПРЕДАМ ИГРАЙТЕ ЗА НАС ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС О ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

Коментарите са затворени