Президентът на Ботев Антон Зингаревич инспектира стадион “Христо Ботев” веднага след пристигането си в Пловдив. Руският бизнесмен с колегата си в управата на “жълто-черните” Александър Олскан бяха посрещнати на стадиона от Илиян Филипов. Тримата разгледаха стадиона и останаха впечатлени от свършеното досега.

Зингаревич остана очарован и от ВИП ложата на стадиона, която до 29 април трябва с още малко усилия да стане най-уютната и луксозна в България.

marica.bg

 

9 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    4

    Искам да попитам защо Общината е на колене пред един путинов милиардер и му подарява десетки милиони?
    Къде спят кълнящете се в Евроатлантизъм партии?
    Къде спи Европейския Съюз?
    Къде спи НАТО?

    Защо само феновете на един отбор се борят ГЕРОИСКИ срещу това?
    Поклон пред тези фенове!
    Срам за Община Пловдив и кмета Димитров!! ПОЗОР

  2. ТОЗИ ПЪТ ПЛОВДИВ ДЕРБИ СА ПОСТЪПИЛИ ПРАВИЛНО, КАТО НЕ СА ПРЕПЕЧАТАЛИ ИНТЕРВЮТО НА ЗИНГАРЕВИЧ, ЗАЩОТО ТО МОЖЕ ДА СЕ ОБОБЩИ С ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ: НЯМАМ КИНТИ И НЕ ЗНАМ ДО КОГА ЩЕ СЪМ В БОТЕВ! ТЪРСЯ НА КОГО ДА ОСТАВЯ ОТБОРА. ТЪРСЯ СПОНСОРИ И НОВ СОБСТВЕНИК. НАДЯВАМ СЕ НАИСТИНА ДА СЕ МАХНЕ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ ЧОВЕК, КОЙТО ДА ВЪЗРОДИ БОТЕВ, ЗАЛАГАЙКИ НА ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ И МЕСТНИ МОМЧЕТА. ТОВА МИНАВА ПРЕЗ АНГАЖИРАНЕ НА ЧУЖДЕСТРАННИ СПЕЦИАЛИСТИ В ШКОЛАТА. ВИДЯ СЕ, ЧЕ С ТЕЗИ, КОИТО СА В МОМЕНТА ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ НЕ МОЖЕМ ДА ИЗКАРАМЕ. ИНАЧЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА РАЗВИВАМЕ АФРИКАНСКИЯ ФУТБОЛ. НА КОЙТО МУ ХАРЕСВА, ДА СЛАГА МИНУСИ!

  3. А КЪДЕ Е МИШОКА, НЕГОВИЯ СЪВЕТНИК? КРИЕ СЕ. ХЕЙ, ЩЕ ИЗГНИЕШ НА ТЪМНО БЕЗРОДНИКО! БЕЗДАРНИК, ИЗЛЕЗ И ПОЕМИ ОТГОВОРНОСТ, КАТО СИ ПОДАДЕШ ОСТАВКАТА И СЕ ОМЕТЕШ!

  4. 1
    7

    Стоян канара си е признал пред приятели, че по грозен стадион не е виждал.

    • Стоян канара също така си е признал пред приятелите, че след 3-тата мастика стадиона вече му хващал окото , а след 5-тата бил направо във възторг и спонтанно запявал: “Оооо мой Бутвф ние за тебе га жа умрем??!”

      • На Стоян канара също така му хрумнало да провери как е акустиката на новия стадион…. За целта той застанал на централната трибуна и извикал
        – Оооо мой Бутвфъ,ние за тебе га жа умрем???
        ехото отвърнало
        – Щем , щем ….

        • Въх тъй като баща ми беши майка аз пях сърсету ми е лукумутив!

  5. 13
    1

    ДУХАЙТЕ МАНГАЛИ, ПУКАЙТЕ СЕ,КОЛЕЖА Е ГОТОВ….

Коментарите са затворени