Фенклубът на Локомотив: Един Колодрум ни стига!

38
488
Фенклуб на Локомотив (Пловдив)

Фенклуб Локомотив Пловдив излезе с остра позиция по отношение на подготвяното за гласуване предложение за отпускане на пари на данъкоплатеца за строителството на стадион „Христо Ботев“. Съветниците почти сигурно утре (четвъртък) ще осигурят още 16 милиона обществен ресурс за комплекса на бул. „Източен“.

Предлагаме ви декларацията на черно-белите без редакторска намеса:

„Един колодрум ни стига! С интерес наблюдавахме събитията в последните предизборни седмици и действията на ПП „ГЕРБ”, но съзнателно изчакахме те да отминат, за да заявим своята позиция.
Всичко започна с една невинна пресконференция в хотела на един бивш кмет на Пловдив от същата партия. Последваха „спонтанни“ протести, които бяха уталожени с предложение за нови 22 милиона лева за един компрометиран проект. Нашата реакция беше неизбежна, внесоха се промени и на общинска сесия се гласува соломоновско решение за по 16,5 милиона лева и за двата отбора. И казусът със стадионите изглеждаше решен и всички трябваше да са доволни, но уви!
Отново по предложение на ПП „ГЕРБ“ бе създадена комисия, която трябваше да съблюдава за качеството на строителството. На практика видяхме една комична, нелепа проверка, която наподобяваше повече нискоразрядно продуктово позициониране, в която проверяващите, нямащи нищо общо със строителство, възхваляваха един некачествен строеж (твърдение на Борис Гиздаков – председател на Сдружение „ПФК Ботев Пловдив“), и „родиха“ ново предложение за нови милиони за усвояване, и нелепи напъни за банкови гаранции, записи на заповеди и анекси, които очакваме да бъдат предложени официално. Казано на разбираем език това е поредният опит за неправомерно вземане на дълг 9 месеца преди изтичане на мандата. Поредното обременяване на общинския бюджет.
Какви са фактите до момента:
– За стадион „Локомотив” бяха отпуснати 12 милиона, за да се изградят три нови трибуни и да се премахват две настоящи. Въпреки всички кризи и война, поръчката се изпълнява по план. Стадион Локомотив е спортният КОМПЛЕКС в града, който може да отговори на всички изисквания за категория 4 на УЕФА.
– За обекта на бул. „ИзтОчен” бяха отпуснати 25 милиона, при положение че след инвестираните от Цветан Василев 15 милиона лева вече бяха изградени две трибуни на етап „груб строеж“ и две на кота 0. Обектът на бул. „ИзтОчен” ще бъде една язва в града, защото няма необходимата инфраструктура, ще се налага затваряне на главни булеварди и ще се създава огромен дискомфорт за живущите в квартала. В близките години ще се появяват „спонтанно“ нови предложения за наливане на поредните милиони във фирми на подставени лица за изграждане на паркинг с „топла връзка”.
Отново и отново питаме: докога ще се фаворизира безъдънната яма на бул. “ИзтОчен” 10, печално наподобяваща строителството на колодрума, за сметка на всички важни инфраструктурни проекти в града, които очевидно остават на втори план?
Колко милиона трябва да потънат там, за да придобие обектът търговски вид и да може да приема поне мачове от ниво Ефбет лига?
Настояваме за незабавна, законосъобразна и адекватна реакция от кмет, общински съветници и комисията по контрол на строителството, за да се спре с този дирижиран цирк и източването на бюджета на община Пловдив! Ако няма такава, очаквайте нашата!
П.П. Постоянните заигравки с феновете на „другия” отбор, могат да ви помогнат само да спечелите областта, но не и ГРАД ПЛОВДИВ!
ПЛОВДИВ – ТОВА СМЕ НИЕ!“

 

SHARE

38 КОМЕНТАРА

 1. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

  ВИЛИКАНИТЕ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ СА СИ ВЕЛИКАНИ!!! ЗАСЛУЖАВЪТ!! А НА НАС СТУЛЮПИНСКИТИ КЛОАКОМУТИФЦИ, КАШОНА НИ СТИГЪ!!! ПУФ ПАФ!😉😃😂😂

 2. 2
  6

  Здравейте, и аз искам да попитам защо в момент, когато света налага санкции на Русия заради агресията и в Украйна, кмета Здравко Димитров и Община Пловдив, по заръката на една Тиква с кюлчета, наливат милиони в фирмата на руснак?

  • Ако и боклук като теб заспи, както е „заспал“ г-н Магнитски, живота просто е е по хубав!

 3. 7
  1

  Здравейте, Локомотивци! Ако, изобщо останахте такива?
  Каква е тази злоба, какъв е тоя неистов вой за нещо което нито разбират, нито им е по мозъка на прословутите черни потници, които останаха в наследство от Главния. Които изгониха „наборите“ от стадиона, изгониха и всички други, които биха дошли да гледат Локото! Уважаеми Локомотивци, но не от Кюстендил, до кога ще се водите по-акъла на разни „неаполитанци“, „спортклубци от 26 г“ и пр. До кога ще сменяте история и до кога ще мразите!
  Спрете ги тези олигофрени, бе! Питайте ги, знаят ли какво е 40 хиляди на стадион „Ботев“ и 60 хиляди на „9-ти септември“ и какво е дерби? Тоя бил, оня паднал и както се казваше навремето „Шест месеца едните вървят наперени по „Главната“. Стояхме един до друг на стадиона, нямаше „буферни зони“, нямаше празни сектори. После от стадиона до в къщи пеша – спорове, лакърдии, измислици. Вярно, България остана без хора, без младите си хора, но това означава ли, че само ненормалниците останаха тук.
  До преди десетина години, още се твърдеше, че при нас е истинското градско дерби, а не в София. Но, след като „Голямата къща“ затвори, „Колежа“ се бутна за ремонт, „Лаута“ се срути и там тръгна ремонт, какво дерби с 2-3 хиляди домакини и 200-300 гости? И сега, когато на всичко това се вижда края, една шепа малоумници се чудят как да пречат! И ще пречат, защото ако всички тръгнем пак на мач, тия отрепки, които създават напрежение, просто ще отидат в небитието!
  Ако, някой е с мен – Да му даде Господ здраве и хайде на мач!
  А, ако някоя отрепка се е познала, независимо от цвета на раието и – Да върви на майната си!

  • Само мога да потвърдя думите ти! На 48 години съм и наистина ходехме с Локомотивите(истинските, не сегашните) заедно на дербитата, сядахме един до друг. Когато Локото вкара, скачат Локомотивците, когато Ботев вкара – скачаме ние. Постоянно бъзици, лакърдии, никой не се обижда на другия… Хубави времена бяха, но сега и от двете страни има идиоти. Момчета, футбола е забавление, страст и нещо с което да разпуснеш в края на седмицата. Вземете пример от нас, Старите фенове. Пожелавам ви да седите заедно с приятелите си от другия отбор и да се наслаждавате на емоцията. Ще видите, че е по-добре без решетки, огради и разделяне. Стига с тази злоба, омраза и разделяне! Време е вече отново да гледаме любимите си отбори, седейки ЗАЕДНО!

 4. 3
  6

  Искам да попитам защо Общината е на колене пред един путинов милиардер и му подарява десетки милиони?
  Къде спят кълнящете се в Евроатлантизъм партии?
  Къде спи Европейския Съюз?
  Къде спи НАТО?

  Защо само феновете на един отбор се борят ГЕРОИСКИ срещу това?
  Поклон пред тези фенове!
  Срам за Община Пловдив и кмета Димитров!! ПОЗОР

 5. 1988 😂🤣😂😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠

 6. цигански цигани
  С парите за този „колодрум“ си построите джамията

 7. 7
  1

  ХАХААХАХХААХХААХХАХ ЖАЛКИ НИЩОЖЕСТВА ! ВИЕ КОИ БЯХТЕ ???
  ОТИВАЙТЕ В КЮСТЕНДИЛ ДА РЕВЕТЕ
  КОМПЛЕКСИРАНИ АМЕБИИИ
  ГЪЪЪЪЪЪРЧ МАМА ВИ ДЕЙБ ЖАЛКА

 8. ШАБАНА АПАПА ОТ АДЖАСАНА:).........с клоакомотиф ф серсету:)

  ЕВЪЛЛАРКАТА!!!

 9. 10

  Сезирайте Хага,злобни цигани.Мръсно завистливо племе.Крадци на история,царе на самонаричанията.Шайка гейбанда,оплаквачките на тяхната ракиджийницата.Ботев е символ на Пловдив,а не отбор на цигани,турци,арменци

  • 2
   2

   Леко да не сгънеш от злоба селски комплексар ! Ако се бяха дали на нас толкова милиони щяхте да ревете до небесата недоносчета прости

 10. 1
  8

  Граждански дълг на всеки е да се бори за ред и справедливост.
  Браво на пичовете от Локомотив!!

  • 8
   1

   мангали това са парите който общината гласува и за вас не са други 16 милиона ние си имаме инвеститор който ги дава сега и си ги взима в три бюджетни години а за вашите питайте крюшо как ще си ги взимате но нали сте мангали трябва да има декларация като не ги искате вашите върнете ги ставате вече смешни

   • 1
    3

    Мангал е майка ти ! Мангал си ти ! Всички които обиждат българи на мангали сте такива и за това нацията ни загива ! Селяни прости

  • 2
   1

   Кви пичове бе, те са Мангусти, вместо да се радват, злобеят…

   • Селяни с кални цървули надуват дудуши и балони
    1
    1

    Ти радваш ли се като те грабят, РОБЕ?!

 11. 9
  1

  Спете спокойно лаутари. Общината ще отпусне пари и за вас. С тях ще се построят четири минарета в четирите празни ъгъла между трибуните. Стадионът в парка ще заприлича на Света София в Истамбул.

 12. 12
  3

  Колко човека работят на Свлачището.В чалтиците на сюлейман лаутлу стадион на трябва да има.И за кого.Гей банда.

  • 2
   5

   Ай ся а нашия Пинко и бат Цецо-сома като перат парите на ДПС ний гяури ли да са наречем ва да гоейба.

 13. 15

  Дълбоката комплексарщина и завист отново натделя в кюмюрджиите и циганите.Падна вашия стадион , ако не помните ограничени същества.Защо тогава не попитахте кой го е строил и поради каква причина пада , кой е крал от материалите.Гледайте си кашона с навеси и дано някога напълните трибуна Джесика.

  • 12

   Постоянно гледат, какво става на стадион „Христо Ботев“ и по-малко се интересуват от техния, а да не говорим за базата, която им обещаха и общината отпусна терен! Но Зума и Узуна ги научиха да гледат другите, какво правят и да доносничат, да интригантстват и правят мръсотии! Денонощно ровят/даже и не спят/ да намерят нещо и да направят мръсно!

 14. 15

  ДУХАЙТЕ МАНГАЛИ, ПУКАЙТЕ СЕ,КОЛЕЖА Е ГОТОВ….

 15. 13
  1

  А, какво точно Ви трябва на Вас, господа от малцинствата? Сутрин нещо да Ви гони махмурлука? На обяд някоя бира, да минава по лесно сухия хляб? И вечер мастика, докато Айшето върти гюбека? Направете списъка! Нали, по него живее цялата държава? Да не се засегнете, че трябва и да работите и да внасяте в хазната! Да, в Пловдив е най-големия цигатски квартал в Европа и старите пловдивчани с умиление си спомнят за някогашната цигания, която бе в пъти по човечна от лакомата и днешна и наследница. Не им трябвало зала, не им трябвало стадион, нито улици, нито нищо! Трябва им само „Циганска е душата, циганско е сърцето…“ другото е ясно!

 16. 3
  12

  Браво на момчетата!! Истински патриоти и борци за справедливост!!
  Поклон!!

  • 7
   1

   „граждански дълг“ у селяни? А, за цигани да не говорим!

  • Подмий се преди да се поклониш. Ще намина да те мина!

 17. 12

  Мангалска му работа. На строеж играят, и пак недоволни.

 18. 13
  1

  Аман вече от вас бе миризливи неблагодарници. Ако не беше колежа щяхте да си играете на картофената нива. Пикасо те се малко малцинството

  • 3
   10

   В Коматево ли, бе бате!?

Comments are closed.