Дубълът на Ботев Пловдив завърши наравно 3:3 с гостуващия Спартак Плевен. Жълто-черните се оказаха изоставащи в резултата, след като гостите първи реализираха попадение.

Албо с първия си гол изравни за 1:1, но до края на първата част плевенчани отново поведоха. През второто полувреме Албо с нови два гола изведе пловдивчани напред, но канарчетата не успяха да удържат крехката си преднина и да вземат толкова важните 3 точки в борбата за оцеляване. В крайна сметка гостите отново се разписаха и двата тима си поделиха по една точка.

Жълто-черните останаха на последно място в класирането със скромния актив от 22 точки.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Почти всички футболисти които са във втория отбор са от школата на клуба.
    Това са футболисти които от години са изграждани в школата.
    Или по- точно “разграждани” в школата!
    Тези футболисти са в школата още преди в клуба да се появят Валентич , Коен и всички останали чужденци и те нямат вина за ниското им ниво.
    Бай Трифон е допуснал (разбира се той също “бърка в кацата с меда” ) обстановка в която родители с големи финансови възможности “бутат” своите деца които са с малки футболни възможности.
    Селекционери които водят деца на същия принцип.
    Мекушави треньори без амбиции които тренират и водят отбори на същия принцип.
    Разни застаряващи бивши играчи на клуба играещи ролята на директори , треньори и селекционери допринасят за ниското ниво на юношите и превръщат талантливи деца в посредствени футболисти .
    И феновете вместо да плюят да се огледат и прочистят редиците си, защото и сред тях има някои които заради това да “бутат” децата си са навредили много на школата и вследствие на това много време след като тези чужденци си тръгнат от клуба (защото рано или късно и това ще стане) качествени юноши няма и да има и стадиона ще си седи празен!
    И това не е първоаприлска лъжа а самата истина…

  2. 5
    2

    НЕ СТАВАТ, ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДА ГИ НАУЧИ! КЪДЕ Е СЪЗДАТЕЛЯ? КЪДЕ СА МУ ТРЕНЬОРИТЕ? КЪДЕ МУ Е ПРОГРАМАТА? КЪДЕ МУ Е МЕТОДИКАТА? КАКВО НАПРАВИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ? КУДЕ Е ТОЙ САМИЯ? КЪДЕ МУ Е ШАМПИОНСКИЯ ОТБОР? КЪДЕ СА ЕВРОТУРНИРИТЕ? МОЖЕ ЛИ ДА ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ? НА ТОЗИ ПРЕКРАСЕН СТАДИОН КАКВО ЩЕ ГЛЕДАМЕ? ПОБЕДИ, ИЛИ ЗАГУБИ? ТРИУМФИ, ИЛИ ФИАСКО? ПОЗНАЙТЕ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ! ДА, ПОЗНАХТЕ И ЗА ТОВА Е ВИНОВЕН САМО ТОЙ – МИШОКА – ИЗРУДин.

    • Иска ти се виновника да е един? И, той е един – “матряла”!

    • ВИНОВЕН Е ПРЕЗИДЕНТА, РУСКОТО РАЗГЛЕЗЕНО ДЕТЕНЦЕ КОЕТО СИ ИГРАЕ С НА ТАТИ ПАРИТЕ НА БИЗНЕС

  3. Траоре е футболист. Лъчо Балтанов е остарял футболист. Останалите за нищо не стават! Не стават и да гонят топката извън терена!

Коментарите са затворени