Впечатляващи съблекални показа отбор от “Б” Областна група – Център в Пловдив. Отборът на ФК “Брестовица” се завърна на своя стадион тази неделя след три години прекъсване.

Реновираните съблекални, които се доближават до ниво Втора лига, посрещнаха момчетата от тима. Баните са изцяло обновени – нови плочки, душове и бойлери. В самата част за преобличане вече има нови пейки, закачалки, дограма и ремонтирани като нови стени, става ясно от фейсбук страницата на клуба.

Най-впечатляващи са плазменият телевизор, безжичният интернет -Wi-Fi и видеонаблюдението. Като тези придобивки са чужди на тимове от Трета лига.

Важно е да се отчете, че стадионът на “Брестовица” не е част от спортните обекти, финансирани с евросредствата оставаха пусти, както беше модерно преди години.

“Винарите”, както е прозвището на местния отбор, записаха равенство 3:3 с “Тракиец” Калековец, като гостите изравниха в заключителните минути. Близо 300 души подкрепиха домакините.

Този сезон съставът на “Брестовица” започна т.н. подмладяване и респективно резултатите не са най-големият приоритет на отбора.

Предстои от клуба да предприемат действия и самата тревна настилка на стадиона.

 

Снимки: Футболен клуб “Брестовица”