Треньорът на Ботев Пловдив – Бруно Балтазар не скри радостта си от победата над Черно море във Варна. Той определи двубоя като шахматна партия между него и Илиан Илиев и заяви, че вкараните голове в ключови моменти са решили изхода на срещата.

„Имахме много тежка седмица. Трудна и за ръководство, и за футболисти и за фенове. Знаехме, че трябва да се подготвим добре за среща с много тежък съперник. Винаги е много трудно да се играе тук, но знаехме как да се възползваме от слабите страни на Черно море. Имаше много емоции и сме щастливи, че спечелихме тези три точки. Вкарахме в ключови моменти от мача, ударихме две греди и това ни носеше увереност. Това беше като шахматен двубой между мен и Илиан Илиев. Искам да видя втория жълт картон, защото според мен е преувеличен. След като останахме с човек по-малко, трябваше доста да страдаме и се радвам, че спечелихме тази сладка победа”, обясни Балтазар.

“Тодор е най-добрият футболист, когото аз съм тренирал до момента. Като баща и човек разбирам избора му. Той имаше възможности да избира. С оглед на това, което му се случи през последните две години, разбирам неговото решение. Клубът му даде опции и той избра. Не можем да се борим с Лудогорец финансово. Важно е бъдещето. Тодор Неделев е едно от най-големите имена в българския футбол, но животът продължава“, откровен бе треньорът.

„Където и да отиваме, срещу когото и да играем, целта е една – да побеждаваме. Можем да погледнем малко по-смело към седмото място, защото феновете заслужават най-доброто – мачовете в Европа“, смята той.

22 КОМЕНТАРИ

  1. Първи прекрасен мач на Тошко Африкански за Делиормана, каква игра, каква скорост, чак не можах да си поема дъх.

  2. Уважаеми разбирачи, ако искате да коментирате Пеевски, идете до Община Пазарджик, собственик на ФК Хебър. Гледайте днешния мач с Левски, в който домакините не ритнаха нито един шут към вратата и не изпълниха нито един корнер. Питайте, “независимия” кмет, как се издържа футболен и волейболни отбори, подредете си пъзела и не дрънкайте глупости.

  3. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
    4
    1

    Гейбандата не се интересува от кучката на мафията.Релси и траверси се надигат само като видят жълто или Ботев-символа на Пловдив.Имате три теми за спечелена точка на лидера.Дребни комплексирани анимационни герои от етнически гета.Цигани от люлка до гроб.

  4. 1
    3

    Малоумието на оня олигофрен Стикс, е направо приятелска критика пред писанията на разни псевдо ботевисти.

    • 4
      1

      Това е Станислав Мърков от Тракия.Педофил пазач в училище с обратна сексуалност.Грозен плешив самотник.Има снимка във Фейсбук на Стражата тепето.

  5. 5
    10

    Така е кон на Г-6 и хоп 6-те бахура в дивия, затова бат Стоян канара е заложил на твърдо и сигурно…..питътъ до сливиците и в Амок.

    • 3
      3

      Ебания мангал Илиан Илиев, каза че е педеруга като тебе и поиска ебане в гъза. Платихме на баща ти да го ебе в гъза, както ебе тебе и Илиев ни продаде мача.
      Тъп си като гъз, дейба твойта мама циганска!

      • 1
        1

        Оти са косиш ва Стоене, жа вземе да дигнеш кръвно и да гушнеш букета ва салкъм недин стрямски.

    • 3
      1

      Циганска радост,циганско самочувствие,цигански измислици и драсканици.Комплекса на малцинствата.Петички,шестички,бахури.Наполето ебани аграри от Чалтиците на сюлейман лаутлу.

  6. 13
    4

    Мача с Левски на Колежа в началото на май . Неможе едно смешно сдружение да лишава клуба от публика Вие несте Ботевиската общественост.

  7. 7
    4

    СЪМНЯСВЪМ СЪ И ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ ДА КОПУВЪ МАЧУВИ???? ТУВА САМУ НИЙ ГУ МОЖИМ-КЛОАКОМОТИФФФФФ, ПУФ ПАФ!:)))) КОКУ,ТОТУ,ЛОКУ, МОКУ-КЕНЦ!:)))))))

  8. 7
    16

    Тоя е пълен клоун!!
    Драги, благодари на Шиши за купената победа и се скрий в мишата си дупка

    • 10
      2

      Ебания мангал Илиан Илиев, каза че е педеруга като тебе и поиска ебане в гъза. Платихме на баща ти да го ебе в гъза, както ебе тебе и Илиев ни продаде мача.
      Тъп си като гъз, дейба твойта мама циганска!

      • 1
        3

        Ти мърльо,като си евнух от финала когато Д-р Ожболт ви отряза пишлетата,други ще шибат!Шибат сериозно,една пета и шест огромни бахура в разпраните ви задници !

        • Педеруго, ходи си заший разпрания цигански гъз. Петите и бахурите ще ти влизат в циганския гъз всеки кръг.

  9. 5
    6

    Егати чорбарите и подпирането от съдиите

  10. 7
    13

    ЗИНГАРЕВИЧ РАЗВЪРЗА КЕСИЯТА. ТРОЛОВЕТЕ ПИШАТ И СЛАГАТ МИНУСИ И ПЛЮСОВЕ, КЪДЕТО СА ИМ КАЗАЛИ. ГЛАДНИ, КОЛКОТО ИСКАШ. ПОДЛОГИ СЪЩО.

    • 5
      6

      Не е Цингата. Общината даде парата на народа

  11. 7
    13

    Браво..егати подпирането на чорбарите…само локо

Коментарите са затворени