Лудогорец представи официално последното си ново попълнение Тодор Неделев, който пристига от Ботев Пловдив. Българският национал позира с фланелка на “орлите“, като в Разград той ще играе с номер 88. Фланелката му бе връчена от техническия директор на Лудогорец Козмин Моци.

“Тук е моментът да благодаря на Лудогорец за прекрасното отношение и професионализма. Видях, че имат желание да ме привлекат. Тук съм да помогна на Лудогорец да станем шампиони и да изпитаме емоцията с големите мачове, в които тимът играе“, бяха първите думи на българския национал като футболист на Лудогорец.

“Искам да кажа нещо като човек, който може да оценява подкрепата. Поклон пред феновете на Ботев. Подкрепата им през тези години беше невероятна и всичко, което съм правил в Ботев, е било за тях“, каза той относно феновете на Ботев Пловдив.

Неделев коментира и разликата между Лудогорец и Ботев по отношение на него: “Имаше два клуба – единият ми показа, че няма нужда от мен, а другият ми показа, че ме иска в редиците си. Всеки футболист, който не е желан в един отбор, ще отиде в отбор, където е желан и уважаван. В личен план пожелавам здраве на всички, пожелавам си да имам големи успехи с Лудогорец. Всички знаят какво умея и ще се постарая да го показвам във всеки мач“.

“Аз просто вътрешно почувствах, че бях нежелан. При оставащ договор от 3 месеца, не може никой от клуба да не ме потърси и да очакват в последния момент да се съглася на нов договор. Аз излязох с гордо вдигната глава и им казах каква е ситуацията, като се надявам те да ми повярват, защото аз никога не бих ги излъгал“, призна Неделев.

“Не мога да кажа, мисля, че 3-4 пъти съм имал оферти от Лудогорец. Клубът не се отказа от мен въпреки тежкия инцидент. Те показаха подкрепата и уважението си към мен и аз го оценявам“, разкри Неделев за интереса на Лудогорец.

Той отказа да навлиза в подробности за казаното от Антон Зингаревич по негов адрес: “Не искам да навлизам в подробности. Г-н Зингаревич е казал неговата гледна точка, това е мнението му. Аз съм футболист на Лудогорец и се фокусирам върху Лудогорец и изявите му в първенството и в Европа“.

“Нормално е, след толкова години в един и същи отбор, но аз съм професионален футболист. В големите първенства се случват големи трансфери в последните дни. Сега съм фокусиран изцяло върху играта ми и представянето на Лудогорец“, каза Неделев.

Той отново коментира темата с феновете на Ботев Пд: “Пак казвам, че ще има фенове, които няма да са доволни и ще ме наричат предател. Аз излязох пред феновете и казах моята гледна точка, но всеки си има мнение и може да мисли каквото иска“.

“Ние от много години се познаваме, играем заедно с националния отбор. Те ме приобщават в обстановката. Отношението от футболисти и ръководство е прекрасно и мога само да им благодаря и мога да се радвам, че имам приятели в този отбор“, каза футболистът за присъствието на Кирил Десподов и Антон Недялков в разградския тим.

“Още тогава като футболист на Ботев съжалявах, че не можахме да им вземем точки, но ние ще направим всичко възможно до края да спечелим мачовете си и да станем шампиони“, каза плеймейкъра за мача с ЦСКА.

“Не мисля, че ще бъде трудно, защото отново ще съм в България и само ще съм сменил отбора. Трябва да се адаптирам по най-бързия начин и да давам всичко от себе си“, каза той за адаптацията си.

“Винаги съм имал желание да стана шампион на България. Мисля, че Лудогорец, който в последните 11 години е най-добрият отбор в България и има 11 титли. Това може само да ме мобилизира да спечелим титлата и да запиша името си със златни букви в историята на Лудогорец“, изрази целите си Неделев.

Той допълни още: “В личен план искам всяка година да бъдем шампиони и да играем европейски мачове. Надявам се още в неделя да покажа какво мога и да покажа на всички в Лудогорец, че не са сгрешили да ме привлекат. Вече не трябва мен да питате какво се случва в Ботев. Тези въпроси трябва да бъдат към шефовете и ръководителите на Ботев“.

“Всички знаят, че любимият ми номер е осми. В Лудогорец вече имат футболист с номер осми. Аз знам, че Вандерсон е играл с този номер и се надявам да го задмина по успехи с Лудогорец“, завърши Неделев, обяснявайки защо е взел №88, с който в Разград преди игра Вандерсон.

44 КОМЕНТАРИ

  1. Този който в Бундеслигата в Б отбора на Майнц ли не можа да се докаже, че искал да играе извън България?

  2. 1
    2

    Този го изкараха/изкарахте егаси и звездата…Е как пък никой по света не го е забелязал?!? При тоооолкова много мениджъри, наблюдатели, съветници. Никой, нулев интерес! Сега и с тази контузия в главата (дано на никой не се случва) хептен със страх ще играе и никога няма да си върне и малкото талант, който имаше. Уникална греда за Лудогорец, освен да им помогне срещу Ботев Враца и Септември, друг няма да има. Поне ще си оправи банковата сметка и живота. Това е голата истина

  3. 15
    4

    На фона на нискокачествените футболисти в България Тошко изглеждаше като майстор на коженото кълбо и естествено пир липсата на кумир той зае това място макар и да е твърде прехвален. Но така е – като няма риба и ракът е риба. Ако си припомним Ботев на Зико, на Чико то Неделев трудно би намерил място в основния състав. Спортист без хъс, страхлив и мързелив няма как да стане звезда независимо от това че е много талантлив. Успехът се постига с 1% талант и 99% труд, а при Тошко е обратното. Аз лично футболисти без хъс и сърце не харесвам. На Тошко някой трябва да му каже че ако не можеш да кажеш нещо по-умно от тишината то тогава не я нарушавай. Вътрешно чувствал че не бил желан – простотия до шия. Да си върви ! Човек тежи толкова колкото тежи думата му !

  4. 5
    3

    Вчера Стоян канара събра стрямските юрдаци и каза.Ей салкъми недни верно че сме прости селяци ама и много неблагодарни сме на Тошко ве кюнлий. Затова Локото на изплющяха с петата и 6-те бахура ва да вейба.

  5. 12
    3

    Имал желание да стане шампион ами тази година точно може и да не се получи.А за догодина божа работа а да даде господ пък Ботев да стане догодина тогава си еба мамата а Тодоре

  6. 6
    15

    Изумен съм,че има толкова простотия,злоба и завист сред феновете на Ботев.До вчера го възхвалявахте,нареждахте го сред легендите на Ботев,а сега вярвате на ръководството,а него сте готови да оплюете и разкъсате.Вярвате на това ръководство,което разби отбора като продаде и отдаде под наем всички от които можеше да вземе пари,изгони всички юноши на клуба и докара чужденци на килограм,които при първа възможност да вземе някакви пари също ще продаде,защото Ботев е бизнес за руснака,а не живот като за нас.Вярвате на Зингаревич и Валентич,а не на човека,който наричахте Тоти на Ботев,който години остана лоялен и отказа много изгодни за него оферти,защото обича Ботев и не искаше да го напусне,ДОКАТО ГО ИСКА КЛУБА.Никой не можеше да повярва,че може да има такъв момент,но това лицемерно ръководство му го показа.Показаму го с това,че не го потърси 3мес.преди да му изтече договора да му предложи нов,когато разбра,че има оферта за него му казва той да избере между 3 варианта,два от които са след като му изтече договора и тогава да говорят за нов евентуално,за да могат да му извиват ръцете за да се оттърват от него заради голямата заплата.Той до последно се е надявал да чуе,че имат нужда от него,че го искат в отбора,но категоричен ангажимент няма.За това и Моци каза,че по лесно са се договорили с ръководството,отколкото с Тодор,защото са бързали да го продадат,а той за пореден път можеше да откаже.При такива обстоятелства смятам,че Тодор е направил правилен избор,поне да подсигури бъдещето си.Боли ме за това което се случва с отбора на който съм фен повече от 40г. и не искам да съм лош пророк,но с това ръководство не ни чака нищо добро,в това много скоро ще се убедите.Виновни са те за всичко случващо се,а не Неделев.И не завиждайте на заплатата му в Лудогорец,защото той я заслужава и те са го оценили за разлика от любимият му клуб.Желая му от все сърце да се завърне някога да завърши кариерата си тук,в любимия си отбор.

    • 11
      4

      Престанете да обвинявате тези, които държат “Ботев” жив и да се глезите с продажниците! Решил, отишъл, прав му път и успех! Ама да го каже като мъж, а не като курва!

      • 3
        1

        А,ти не виждаш ли,че тия дето държат Ботев “жив” всъщност го държат в будна кома.. Какво да очакваме от такива които не си поставят реално никакви високи цели? Такива които само се оглеждат за евентуални купувачи и всъщност тласкат отбора към кланицата. Какво очакваш ти? Да ги аплодираме ли??! Да им съберем още някой лев за да ни унижават още повече и по-качествено?!

        • За толкова имат! За толкова дават! За будната кома, де! Та, ние сме така близо 30 години, т.е. след “брокерите”. С изключение на трите години при КТБ, две от които в долните групи.

  7. 12
    5

    Нищо лошо не се е случило Тошко освен с гола от центъра и една купа за която много други играчи допринесоха с нищо няма да го запомним .

    • 1
      4

      Като вземеш на предвид,че голове от центъра си вкарват и децата и аматьорските дивизии .. съвсем нищо не се е случило! Освен подарената купа от чичо домуз .. сега с трансфера му връщате ослугата

  8. 17
    2

    Брееее, много си чувствителен, когато беше в болнични, получаваше пълна заплата. Естествено че 20 хил . са по малко от 40
    хил. То се видя, как
    Генев, ти пожела успех в Разград.

  9. 9
    3

    Заплата 50 000 и 350000 на ръка затова е продаден за обидно малко

  10. 6
    4

    То и аз почувствах, че не игра нищо на финала с локото и при 6на0 се направи на болен!

  11. 10
    3

    Айде стига си хленчил продажник, не ти вярвам, само интриги създаваш!

  12. 3
    4

    Ако офертата беше от чужбина… А тя е от чужбина. Ботев в момента нищо не може да даде на Тошко. Така че успехи.

  13. 5
    11

    Айди Тоше… чакаме те да ни зашиеш и ти… и да се приготвяме за любимата Б група

  14. 16
    23

    ЧЕТА И НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ! ТОШКО Е НАЙ ДОБРИЯ ФУТБОЛИСТ НА БОТЕВ В ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ. ВЕРНО Е, ЧЕ МОЖЕШЕ ДА БЯГА МАЛКО ПОВЕЧЕ, НО ДАЛИ ТОГАВА ЩЕШЕ ДА ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ? ВЗЕМАЛ МНОГО ПАРИ? ЗАЩО НЕ СЕ ОГЛЕДАТЕ В ЧУЖБИНА КАКВИ ПАРИ СЕ ДАВАТ ЗА ТРАНСФЕР, КАКВИ ЗА ЗАПЛАТИ, ПРЕМИИ И Т.Н. ТОШКО СЕ НАДЯВАШЕ, ЧЕ БОТЕВ ЩЕ НАПРАВИ ОТБОР И ЩЕ СТАНЕ ШАМПИОН. СЛЕД ПОСЛЕДНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА ГОЛЕМИТЕ ДВАМА, КАКВО ТРЯБВАШЕ ДА ПРАВИ? НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ДОБРИТЕ ФУТБОЛИСТИ НАПУСКАТ ПОТЪВАЩИЯ ОТБОР. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО БОТЕВ, ЗАЙЦЕВ НЕ НАПУСНА ЛИ? АМИ БАКАЛОВ, ГЕЦАТА, ДЖЕВИЗОВ, БЕНКСА И МНОГО ДРУГИ КАКВО НАПРАВИХА? ДРУГО Е НАПРИМЕР МОЛИВА. ТОЙ НИЩО НЕ Е ДАЛ НА БОТЕВ, АМА СЕГА ЯДЕ БЕЛИЯ ХЛЯБ. ТОДОР НЕДЕЛЕВ Е ЕМБЛЕМА НА БОТЕВ, ТОЙ Е ЗАСЛУЖИЛ ВЕЧЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ЛЕГЕНДА. НО Е ЗАСЛУЖИЛ И ДА СТАНЕ ШАМПИОН, ДА ИГРАЕ В ЕВРОПА, ДА ПРЕМЕРИ СИЛИ ПО МЕЖДУНАРОДНИТЕ ТЕРЕНИ. БОТЕВ Е ТЕСЕН ЗА НЕГО. ТОЙ ДОРИ МНОГО ЗАКЪСНЯ! КАТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ: НИКОЙ ДА НЕ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ, А ДА МУ БЛАГОДАРИМ ЗА ХУБАВИТЕ МОМЕНТИ С КОИТО НИ Е ДАРИЛ! БЛАГОДАРЯ ТИ ТОШКО! НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИМ ПРЕКРАСНИТЕ ГОЛОВЕ, ПРЕКРАСНИТЕ ПАСОВЕ, ТВОЯТА ЧОВЕЧНОСТ И ДОБРОТА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ, УСПЕХИ И НАСЛЕДНИК!

    • 10
      5

      Надявал се бил че ботев ще е шампион? Ти сериозно ли ?

    • 3
      3

      И твоята толерантност! Да си толкова над нещата,че да уважаваш дори враговете си. За пореден път се потвърждава правилото,че не може да си голям в която и да е област ако преди това не си голям като човек! В спорта и по специално във футбола примерите са /сър Боби Чарлтън,Франц Бекенбауер по нашите ширини Драган Джаич, Георги Аспарухов и разбира се още много подобни примери.

      • 1
        1

        Големия “човек” Гунди, който обеща на площада, че остава в Ботев, а на другия ден избяга, или този Гунди, който уби съотборника си Котков?

    • 3
      11

      Кавал, Кавал….. ти да не мислиш, че хората мислят като теб? Болшинството имат мозък, колкото на една мисирка, А за култура да не говорим. Ако им забраниш псувните и думичката майна, ще излезе само някаква нечленоразделна реч! Ей за това ти слагат минуси.

    • 5
      1

      Най-добрият футболист играл в Ботев в последните 10 години е Омар Косоко. Благодарение на него спечелихме Купата и се представихме добре е Европа. Него трябваше да задържат навремето. Неделев ще си остане просто един нереализиран талант- мързелив и неамбициозен. А сега се оказа и доста комерсиален

  15. 28
    3

    На всички е ясно, че Неделев избяга за пари.
    След като се появи числото 40 000 евро на месец сега “замазват” и ще изкарат, че там ще взима почти колкото и тук.
    Това няма как да е вярно. Няма как руснака да му дава такава заплата.
    Ако плачеш за “Ботев” защо се махаш?
    Кой те гони ?
    Феновете те обичат , не си резерва а играеш всеки мач и то без да се напъваш много – много.
    Имаш договор до лятото !
    Тогава играй до лятото!
    Ако не ти предложат нов договор (което няма как да стане) отивай където искаш !
    Защо се махаш сега ако не е за пари?
    Тази работа е уговорена предварително.
    Вижте кой му е мениджър…
    И това ще мине…
    Ще мине и рано или късно и стадиона ще стане .
    Ще има една първоначална еуфория и след това на мачовете ще ходят хора колкото и на базата…
    Защото няма футболисти за гледане!
    Докато от школата не започнат да излизат добри родни футболисти които да заиграят в мъжкия отбор голямата част от феновете няма да стъпят на стадиона…
    А на школата и ” разказаха играта” все наши хора!
    Баш “ботевисти” !
    Там е проблема.
    А не , че Неделев си е тръгнал…

    • 11
      2

      Браво, много вярно. Не трябва и да се забравя, че дори и школата да произведе някой талант не си мислете, че ще останат да играят в “Ботев” през най-добрите си години.
      Вижте как отговарят на въпросите каква им е мечтата,къде искат да играят ако имат възможност. Не трябва да се забравя, че България не е атрактивна футболна дестинация нито за футболисти с бъдеще, нито за треньори. Изключение донякъде прави само Лудогорец заради възможността
      да играе в шампионската лига. Поне за сега.

      • 6
        2

        Да така е. Футболът в българското първенство е на много ниско ниво и прилича повече на ръгби (пълно е с ръгачи) отколкото на истински футбол.
        И да младите футболисти не мислят така романтично както онези които пълнеха стадионите преди години, но защо пък да не се появят и качествени футболисти които да са предани на клуба и отново да изживеем онези прекрасни моменти от миналото когато на терена имаше множество футболисти от школата.
        Да в днешно време звучи направо като мечта …
        Но за да има шанс да се сбъдне тази мечта трябва школата да има план и визия ! Да има качествен ,енергичен и съвременен директор ( а не Пачев) и амбициозни треньори!
        Много таланти избягаха, защото тези неща ги няма…

    • Голям боклук си! Явно си мангал. Черно бял де.

  16. 14
    6

    Тошко когото мисленето не ти е силната страна,помоли хората,да ти помогнат.Всички се борим за повечко пари и ти го заслужаваш.Но ти отдавна си изчерпан за Ботев,защото на никой не му е позволявано,като на теб да си прави каквото иска и когато иска и то сериозно подплстен.И сега да те видим в Разграт ще има ли биричка цигарки и да тренираш когато ти е кеф.У слушсй повече тесвеститс

  17. 14
    9

    аз му давам 2 месеца в Лудогорец. просто няма качества и никога не е имал. измислена звезда

  18. 13
    6

    Има моменти в живота, когато човек просто трябва замълчи. Умния човек! На глупака, точно в такива мигове му идва логореята!

  19. 19
    8

    Стига си се оправдавал , при смяната ти с Берое ти вървеше с наведена глава ,непосмя да поздравиш аплодиращите те фенове, понеже беше гузен. Тошко , явно не си дорасъл да бъдещ легенда на нашия велик клуб.Бъди жив и здрав ,но не лежи.

  20. 10
    15

    ТОШКО БЕЛОЗЕМСКИ КОЙТО СЕ СЛАВЕШЕ СЪС ЧУПКИТЕ ОТ КРЪСТА НАДОЛО КЮЧЕКЧИЙКАТА И КОЛЕДНОТО ЖЪЛТО ПАРТИ СЕ ОТКАЗА ЧЕ ЗАД ВСИЧКО ТОВА СТОИ ЕДИН ИСТИНСКИ ЧОВЕК ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ…. ПО ВРЕМЕТО НА КАРАИБРАХИМ КОГАТО ВСИЧКИ ВЪВ БОТЕВ ПЛУВАХА ВЪВ ОХОЛСТВО ТОШКО БЕШЕ ПРОДАДЕН ВЪВ МАЙНЦ ЗА МНОГО ПАРИ И ПРОЦЕНТ ОТ ТЕЗИ ПАРИ ТРЯБВАШЕ ДА ОТИДЕ ПРИ НЕГОВИЯ ОТКРИВАТЕЛ АНДРЕЙ ПАВЛОВ ЛЕКА МУ ПРЪСТ ВСИЧКИ ВЪВ БОТЕВ ВЪПРЕКИ ОХОЛСТВОТО СЕ НАПРАВИХА НА ЛУДИ ЗА ТОЗИ ПРОЦЕНТ ТОШКО ИЗКАРА ПАРИ ОТ ДЖОБА СИ И СИ ПЛАТИ ПОЛАГАЩИТЕ СЕ ПРОЦЕНТИ НА ОТКРИВАТЕЛЯ СИ И СЕГА ОТНОВО ПОКАЗА ЧЕ Е МЪЖ ПРЕМЪЛЧАВА ВЪПРОСИТЕ ЗА ЗИНГАРЕВЕЧ А ФЕНОВЕТЕ ДА ЧЕТЪТ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ ПРЕДИ ДА ГО СЪДЯТ БРАВО ТОШКО МОЖЕ ДА Е ВСИЧКО НО ИЗЛЕЗНА МЪЖКАР

    • 22
      9

      Премълчава въпросите за Зингаревич защото е насран.
      Защото трябва да обясни колко време изнудва руснака и ръководството за колосална за Ботев заплата.
      Не че е срамно да поискаш повече пари и да отидеш там където ще ти ги дадат.Срамното е да лъжеш и да се правиш на света вода ненапита когато не си.
      А лично аз смятам, че в дъното на алчността му е приятелката му.

      • 10
        5

        И бих допълнил мениджъра му Чворович, който в случая е силната връзка с Лудогорец.

      • 7
        2

        ЗАЩО ДА Е НАСРАН БОЙ ВЪПРЕКИ КЮЧЕЦИТЕ В СТИЛ БОБИ МИ КАТО ЧОВЕК ТОШКО ИЗЛЕЗНА МНОГО ОТКРОВЕН И ИСТИНСКИ МЪЖКАР А КОЛКОТО ДО ПРЕМЪЛЧАНИТЕ ИСТИНИ КЪМ ЗИНГАРЕВЕЧ Е АБСОЛЮТНО ПРАВ АКО СИ ОТВОРИ УСТАТА ТОШКО ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ НЕЩА КОИТО НЕ СИ ПРЕДПОЛАГАЛ САМО ЩЕ ТИ ЗАГАТНА ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ МЕСЕЦА ФУТБОЛИСТИТЕ НЕ СА ПОЛУЧАВАЛИ ЗАПЛАТИ ФАКТ КОЙТО ЗИНГАРЕВЕЧ И НИКОЙ ОТ НЕГОВАТА КЛИКА НЕ НЕ СПОМЕНАВА ПО ТОЗИ ПОВОД ТОШКО МОЖЕШЕ ДА СИ ТРЪГНЕ ВЕДНАГА КАТО СВОБОДЕН АГЕНТ НЕ ГО НАПРАВИ ВЪВ ИМЕТО НА ФЕНОВЕТЕ И ОТБОРА НАПРОТИВ ЗАДАДЕ НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ ОТ СОРТА ЗАЩО ТАКА И ВЕДНАГА СТАНА ИЗЛИШЕН И ОЩЕ ВЪВ КЛУБНАТА КАСА ВЛЕЗНАХА НЯКАКВИ ПАРИ СЪС КОИТО ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА КЪМ ОСТАНАЛИТЕ МОМЧЕТА НО ДОРИ И ЧЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТОВА НЕ Е СИГУРЕН ИМЕННО ЗАТОВА КАЗВА ЗА БОТЕВ НЕ МЕ ПИТАЙТЕ ИМА СИ ХОРА КОИТО УПРАВЛЯВАТ КЛУБА ВЪПРОСИТЕ КЪМ ТЯХ ЗАТОВА ЧЕ ТОШКО ПРЕМЪЛЧАВА НЕЩАТА ОТ КУХНЯТА ГО ПРАВИ ИСТИНСКИ ПИЧ И МЪЖКО МОМЧЕ ВЕЧЕ СПОМЕНАХ ПО ГОРЕ ЧЕ ТОВА НЕ Е ПЪРВИЯ СЛУЧАЙ ОТ ЕРАТА БОТЕВ НА ТОШКО ИЗКАРА ПАРИ ОТ СЕБЕ СИ И ПЛАТИ ПОЛАГАЩИТЕ СЕ ПРОЦЕНТИ ОТ ТРАНСФЕРА ВЪВ МАЙНЦ НА ОТКРИВАТЕЛЯ СИ НЕ СЛУЧАЙНО НАПИСАХ ФЕНОВЕТЕ ДА ЧЕТАТ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ ПРЕДИ ДА ГО СЪДЯТ ВЪПРЕКИ КЮЧЕЦИТЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ ТОШКО ИМА ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ ЗА ДА ВЛИЗА ВЪВ ОБЯСНИТЕЛЕН РЕЖИМ СЪС ХОРА КОИТО ПРОСТО ОБЕЩАВАТ НО НИЩО НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ НЕ ОЧАКВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ПРИКАЗКИ ОТ ТОШКО БРАВО ТОШКО ОТНОВО МОЖЕ ДА Е ВСИЧКО НО ИЗЛЕЗНА МЪЖКАР

  21. 17
    9

    Браво Тодоре почуствал са нежелан по голяма глупост не можа ли да измислиш а извинявай на теб мисленето не ти е силната страна а че и вътрешно го чувствал дошло му свише а не го ли почуства като лежеше 14 месеца за 2г и ти плащаха не казвам че тия са цвете ама по такъв тъп начин да беше измислил един скандал с педераса виж тогава повече бих ти повярвал

  22. 27
    9

    Прав ти път, Неделев.
    Ти можеше да си легенда на Ботев.Сега си просто част от историята.
    Напоследък с теб в състава сякаш играехме с 10 човека. Аз лично като фен на Ботев от над 50 години, съм много радостен, че се махна.Защото те смятам за прехвален и надценен.Да чакам аз да си на кеф в един от десет мача да пуснеш добър пас…Баста! Стига!
    Даже ако зависеше от мен когато решиш да се върнеш (а това със сигурност ще стане защото в Лудогорец няма да се наложиш), аз лично никога не бих те приел обратно. Защото много повече пречеше на отбора отколкото му помагаше.
    Аз лично ще те запомня само с гола от центъра срещу Локото. Твърде малко за толкова много години бял хляб тук.

      • 2
        2

        Никога не съм мълчал.Мнението си съм го казвал винаги, но за съжаление в повечето случаи то не се харесва на масата.И започват едни обидни квалификации, на които не искам да отговарям.И изобщо няма за какво да ти се обяснявам-особено на анонимен буфер.

Коментарите са затворени