Наставникът на Ботев Пловдив – Брубо Балтазар, раздели двубоя с Берое на две полувремена. Специалистът остана доволен от първата част, но не и от представянето на отбора си през второто полувреме. В крайна сметка Ботев се наложи с 1:0 и записа първа победа под ръководството на Балтазар.

„Видях две тотално различни полувремена. През първото полувреме доминирахме и контролирахме мача. Имахме шансове, които трябваше да реализираме. Трябваше да вкараме поне един гол. Беше притеснително, че при първия си корнер, Берое стигна до голово положение. Но реакцията ни, единоборствата и всичко, което направихме през първата част бе добро”, сподели Балтазар.

“На почивката казах на моите футболисти да внимават с това измамно чувство на сигурност. И за жалост не успяхме да го направим. Не започнахме втората част много добре. Очаквахме реакция от Берое. В първите минути на втората част нямахме контрол върху топката. Това доведе до разочарование при нас. Въпреки че не създадоха положения, притеснително е, че изгубихме контрол над мача по този начин. В крайна сметка трите точки и това, което направиха феновете за нас са най-важни. Обичаме да чувстваме подкрепата на феновете. Имаме много работа за вършене до края на сезона”, допълни още той.

18 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    1

    ПОРЕДНИЯТ ФУТБОЛИСТ И ТО ОТ ПИРИН Е ОТКАЗАЛ ДА ПРЕМИНЕ В БОТЕВ. ТАМ ДЕТО ЗАПЛАТИ НЕ ВЗЕМАТ, И ТЕ ОТКАЗВАТ НА ВЕЛИКИЯ МЕРИНДЖЕЙ ИЗРУДА. ДОРИ ПАРИТЕ НА ЗИНГИТО, НЕ МОГАТ ДА ГО НАКАРАТ ДА НАПРАВИ ТРАНСФЕР. НАЛАГА СЕ ИЗВОДА, ЧЕ ВСИЧКИ, КОИТО СА ЧУВАЛИ ЗА ИЗРУДА- ТРЕНЬОРИ, ФУТБОЛИСТИ И ДРУГИ, НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ИМАТ НИЩО ОБЩО С НЕГО. ЗИНГИТО, ДАЛИ СИ ЗАДАВА ВЪПРОСА ЗАЩО ТАКА СЕ СЛУЧВА. И КАК ДА СИ ГО ЗАДАДЕ, КАТО НЕ ИЗТРЕЗНЯВА. САМО ДА ИЗТРЕЗНЕЕ И ТАКА ЩЕ СЕ НАТРЯСКА ПАК?!!!! А НИЕ СЕ СМЕЕХМЕ НА КРУШО, ЧЕ ВСЕ ХОДЕЛ СЪС ЗАЧЕРВЕН НОС И УШИ?!!! НИЕ СИ МИСЛЕХМЕ, ЧЕ СЛЕД ХРИСТОЛА, НИЩО ПО ЛОШО НЕ МОЖЕ ДА НИ СЕ СЛУЧИ. А ТО СЕ ОКАЗА, ЧЕ ОТ ЛОШОТО ИМАЛО ПО ЛОШО. СЕГА НА КОЙ ДА СЕ МОЛИМ: НА ГОСПОД БОГ, ИЛИ НА САТАНАТА, ЧЕ ДА СЕ ОТТЪРВЕМ ОТ ТАЗИ ПРОКОБА?
    ПЛОВДИВ ДЕРБИ, НЕ МИ СПИРАЙТЕ ПОСТА, МОЛЯ!

  2. 1
    6

    Голем отбор… предстоят за поредна година умопомрачителни дербита . . Със септември Хебър Пирин и тнт.. великия ботев за поредна година не показа нищо .. освен писане на декларации…и естествено Локомотив доминира по посещаемост и заема третото место … а жълтите въшки нека си пишат .. видяхме вчера на база за 2500 места колко празни седалки имаше … в дербито на опашкарите

    • Видя се и колко празни места има в задния двор на селскостопанският.При среща срещу конкурент,на нова излишна трибуна,с 14 точки разика.Болни мингяни,мутанти от Кюстендил

  3. 8
    3

    Циганите са много активни в темите за Ботев.Комплекса тресе.

  4. 7
    1

    ВАЛЕНТИЧ СТРАДА ОТ ГРАНДОМАНИЯ. ТОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ФУТБОЛИСТ ОТ ВСЕКИ, КОЙТО ИМА МЕРАК, КАТО НЕГОВИЯ. ТОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ Е УСПЯЛ ВЪВ ФУТБОЛА, ЗАЩОТО СЕ Е НАМЕРИЛ ЕДИН ПИЯН РУСНАК, КОЙТО МУ Е ПОВЯРВАЛ. ТОВА КУПЕНО ТРЕТО МЯСТО, КОЕТО МУ Е ЕДИНСТВЕНИЯ УСПЕХ, МУ ДАВА САМОЧУСТВИЕТО, ЧЕ Е СТИГНАЛ ВЪРХОВЕТЕ НА ТРЕНЬОРСКАТА ПРОФЕСИЯ. О, ГЛУПАКО, В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ СЪДБАТА ЩЕ ТЕ ПОСТАВИ НА МЯСТОТО ТИ. А КОГАТО КОЛЕЖА СТАНЕ ГОТОВ И ОСТАНЕ ПРАЗЕН, ЗИНГАРЕВИЧ ЩЕ ИЗТРЕЗНЕЕ И ЩЕ СЕ ПЛЕСНЕ ПО ЧЕЛОТО. СТРАДАНИЕТО ЩЕ Е ПЪЛНО, НО НАЙ ВЕЧЕ ЗА НАС ОБИЧАЩИТЕ БОТЕВ. ТЕЗИ ДИЛЕТАНТИ ЩЕ СИ ЗАМИНАТ, А НИЕ ЩЕ ТРЯБВА ПАК ДА ПОЧВАМЕ ОТ НУЛАТА. ЗИНГАРЕВИЧ, ОПОМНИ СЕ И ДЕЙСТВАЙ, ДОКАТО НЕ ВДИГНЕМ ВСИЧКИ РЪЦЕ ОТ ТЕБ И НЕКАДЪРНИЯ ИЗРУД!

  5. 5
    7

    Ти момче си менте и недоносче! В Пловдив Бруно е един и той е с фамилия – Акрапович!

  6. 8
    2

    ДОБРЕ, ЧЕ БЕРОЕ БЯХА ЖИВИ УМРЕЛИ. ДОБРЕ, ЧЕ ОТНОВО КЪСМЕТЪТ НИ ПОКРИ. ТРУДНО ЩЕ СЕ СПАСИМ, АКО НЯМА ФАЛИРАЩИ ОТБОРИ. СПАРТАК ВН НАБИРАТ СКОРОСТ С ХЕРО. ХЕБЪР ПОКАЗАХА ЗЪБИ СРЕЩУ СЛАВИЯ, КОЕТО ГОВОРИ ЗА ПОТЕНЦИАЛ. САМО НИЕ С ТЕЗИ ЧЕРНИ ЮРДЕЦИ СМЕ ЗА МУСТАКА. БОЖЕ, БОЖЕ, КОЙ Е ОЧАКВАЛ, ЧЕ ЩЕ ДОЧАКАМЕ ТАКИВА ГОДИНИ?!

  7. 4
    2

    Стоян канара и неговите верни стрямски юрдаци свалят доверието от бат Вали.

  8. 12
    2

    Вчера го написах за едните, днес ще го кажа и за другите – много далеч от играта футбол! Чико, Петков, Попето, Янчовски, Зехтински, Жеков, Славков, Димитрови, и днес тия недоразумения?

  9. 10
    2

    Вале, Вале , аматьор си нямаш никакъв усет за можещи и неможещи футболисти.Обичаш некъдърниците и гониш можещите.

  10. 13
    6

    Каква битка бе…Добре че Копич ти остави някоя точка и почти сигурно няма да се изпадне…Иначе с наличните антифутболисти няма шанс за нищо друго освен борба за оставане в групата…

Коментарите са затворени