Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, остана доволен от победата с 1:0 над Локомотив София в „железничарксото” дерби в efbet Лига. Той обаче предупреди футболистите си да не изпадат в еуфория.

„Какво нещо е футболът – от едната крайност в другата. Трябва да бъдем хладнокръвни и да не залитаме. Доволен съм, че момчетата играха, въпреки голямото бреме. Доволен съм, че реагираха, тази победа е за тях и за феновете. Сърцето е много важно и тези момчета играха със сърце. Доволен съм”, каза Томаш след мача .

“Проведохме мача, по начина, по който искахме. Двоумях се дали трябваше да заложа на агресия, себераздаване или на тактика, само с тичане и желание няма как да се получи. Доволен съм, че момчета днес взеха мача със себераздаване, амбиция, но и с футбол.

Каквото и да се случва, аз трябва да си върша работата, момчетата трябва да си вършат работа. Много е важно да не отидем в другата крайност. В България сме царе на тези неща. Всеки един треньор е зависим от резултатите. Какво значи комфорт”, каза още специалистът.

„Играем срещу лидера в класирането. Доста сложен мач, ще подходим по различен начин”, сподели Томаш относно предстоящия двубой с ЦСКА.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Неук циганин.Стига с тези мангалски грандомански излеяния.

  2. Здравата ръка на Крушарски си пролича!Жалко само,че баберека е над 70% в отбора воглаве с треньора!
    Имаме двама читави вратари,Тошко Павлов,Джовани,Митко Илиев и Трупе,между другото най-грамотния технически футболист,но трябва да свали около 10 килограма!Всичко останало е шкарто!
    Тази победа на мускули не ни трябваше.Не е полезна!Оставя Томаш начело,а това е бич за отбора!

  3. 4
    2

    Вие, сериозно ли броите тази пародия за футбол?
    Та, в тези два отбора са играли големи майстори, да изброявам ли?
    Бонев, Начко Михайлов, Гочо, Горанов, Садъков, Величков и ако продължа, няма да ми стигне нощта, а вие ще коментирате “инвалиди” които се плашат от топката, за да ми доказвате, че сте олигофрени!
    Утре ще е същото!

    • Когато тези гении играеха,в градината на Тримонциум (Бумбарника) шопската салата беше 70 стотинки!

      • 4
        1

        Густо майна Филибето
        На Тримона пу…ки фраш
        А по калдаръма гъч от жълти педе….аси.

  4. 2
    2

    Ще добре ако чорбата не ни отнесе 3:0 още първото полувреме .. да днес имаше няколко добри изпълнения но до там… доста зор видяхме в 3ти пореден мач ! И то с отбори под 8мото место … и защо футболист като Джовани не е титуляр всеки мач? Мислете върху защитата и изнасянето на топката че разчитаме на чист късмет … защитата поставена ли е под напрежение правят аматьорски грешки… Митко не е на 25години че да играе толкова назад.. тук играчите показаха хъс и злоба това донесе победата а не класата !

Коментарите са затворени