Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) приема Беласица (Петрич) в среща от 20-ия кръг на Втора лига. Двубоят е в петък от 14:00ч. на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

В изминалия кръг двата тима допуснаха поражения. “Канарчетата” загубиха визитата си на Спортист, докато тимът от Петрич загуби от Крумовград в Симитли.

Въпреки поражението, Беласица продължава да е сред отборите, борещи се за място в Първа лига. От своя страна “жълто-черните” се доближиха само на точка от опасната зона.

Двубоят между Ботев и Беласица ще бъде със свободен вход за зрители и журналисти.

Здравословни проблеми съсипват Беласица (Петрич). Девет футболисти са извън строя. Става въпрос за болни и контузени. Допълнително защитника Атанас Карачоров е наказан. Всички те няма да играят утре в Пловдив срещу втория отбор на Ботев в срещата от 20-ия кръг на Втора лига.

„Положението е много тежко. Нямаме друг избор освен да допълним групата за мача с юноши. Преди двубоя с Крумовград имахме трима болни и един контузен. Стиснахме зъби и се представихме добре.

Загубата дойде след наши грешки, които са плод на младостта и липсата на опит. Тогава се надявах, че лошото е отминало и ще сме в оптимален състав за двубоя с Ботев II (Пловдив). Получи се точно обратното. Няма обаче да стоим и да оплакваме себе си. С 10, 11 или 12 състезатели, колкото сили имаме, излизаме утре и ще играем за победа в Пловдив. Очаквам нормално съдийство“, коментира пред Sportal.bg треньора на петричани Венцеслав Иванов.

2 КОМЕНТАРИ

  1. И така и онака е положението, дано не си прав все пак…

  2. 3
    1

    В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ИМАМЕ ВХОД СВОБОДЕН И НА ПЪРВИЯ ОТБОР. ПИША ГО ТОВА С ТЪГА, ЗА ТОВА НЕ ПОСТАВЯМ ВЪЗКЛИЦАТЕЛЕН ЗНАК. ТОВА, КОЕТО НИКОЙ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДО СЕГА НЕ МОЖА ДА НАПРАВИ, ГО СТОРИХА ВАЛЕНТИЧ И ЗИНГАРЕВИЧ. ДА ОБЕЗЛИЧИШ БОТЕВ, ДА ПРОГОНИШ ОГРОМНАТА МАСА ФЕНОВЕ ОТ МАЧОВЕТЕ НА ОТБОРА Е ВЪРХА НА БЕЗДАРИЕТО. ТЕЗИ ХОРА СА НА ПЪТ ДА ЗАПИШАТ НАЙ ЧЕРНАТА СТРАНИЦА В ИСТОРИЯТА НА БОТЕВ. ВЕЧЕ САМО ГОСПОД БОГ МОЖЕ ДА ГИ ВКАРА В ПРАВИЯ ПЪТ

Коментарите са затворени