Зума към кмета: Мечтата на поколения локомотивци ще се сбъдне

6
187
Христо Бонев - Зума, снимка: "Код спорт"

Кметът Здравко Димитров направи поредната си инспекция на строителните дейности на двата стадиона – „Христо Ботев“ и „Локомотив“, за да провери лично докъде са стигнали фирмите-изпълнители и дали се спазват поетите на срещите с фенове ангажименти и срокове.

На стадион „Локомотив“ той бе посрещнат от отговорника за строежа от страна на Община Пловдив Костадин Язов и клубната легенда на черно-белите Христо Бонев.

Здравко Димитров разгледа строящата се трибуна Юг, която ще бъде за гостуващи фенове, а под нея ще бъдат разположени съблекалните, съдийските стаи и сервизните помещения. Той инспектира и започващия строеж на трибуна „Спортклуб“, където вече е налят бетонния фундамент, след което поговори с Христо Бонев.

„Искам да благодаря на управителя на фирмата-изпълнител Живко Желев, на Костадин Язов и на усилията на Община Пловдив, защото благодарение на всички вас и на усилията ви, нашият отбор в най-скоро време ще има модерен стадион и мечтата на поколения локомотивци – да имат истински черно-бял храм, ще се сбъдне“, обърна се прочувствено към кмета най-успешния футболист на Локомотив.

Спортал

6 КОМЕНТАРА

 1. 2
  2

  ДЗУМЕ, МЛОГУ ЛОШ КАТИСТРОФ Ф КЪРДЖААЛЪКА!!! ДИЛАЙНИРЪФМИ!😉😃😃😃

 2. 4
  1

  ВОЖДА НА КОМПЛЕКСАРИТЕ ПАК СЕ ИЗКАШЛЯ

 3. 4
  2

  Да…добре ще са мачовете на този стадион локо19 в трета лига…най добрият стадион ще е за трета….на там вървят нещата

 4. 8
  1

  Нали щеше да разказва за „далаверите на кмета и общинарите“относно стадионите?!

 5. НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
  5
  1

  КВА МИЧТА БЕ ДЗУМЕ??? МИЧТА БЕШИ КЪТ СЪ МЕСТИФМИ УТ ЛИНИИТИ НА ЛАЙНУТА, А ТВА СИГА Е ЗАРАД ВЕЛИКАНИТИ БОТЕВ ПЛОВДИВ И БОКУ ТИКВЪТА!!!! НЪЛ ЗА ТУЙ НОСИШ ЛИКЪТ МУ НА КУРЕМА СИ!😃😉

Comments are closed.