Отборите на Арда (Кърджали) и Локомотив (Пловдив) се изправят един срещу друг в среща от 20-ия кръг на efbet Лига. Мачът започва в 17:30ч., а главен съдия на двубоя е Красен Георгиев.

Мачът обещава да бъде интересен заради амбициите на двата тима да участват в европейските клубни турнири. И Арда, и Локомотив вече афишираха подобни амбиции, които преминават през победи и задоволителни игри до края на сезона.

В предишния кръг Арда победи Септември (София) в столицата с 1:0, а единственото попадение бе дело на бившия футболист на Локомотив Преслав Боруков. Той беше точен от дузпа. Тимът пък е воден от бившия наставник на Локо и легенда на клуба Александър Тунчев.

Локомотив стартира неубедително втория дял на сезона с нулево равенство срещу Ботев (Враца) у дома. Резултатът не бе приет с усмивка от феновете, въпреки че след двубоя наставникът Александър Томаш заяви, че е доволен от представянето на своите футболисти.

В момента двата тима заемат съответно осма и пета позиция, като разликата между тях е пет точки. При успех за Арда битката за четвъртото място може да стане много ожесточена, като апетити към него проявяват още отборите на Славия, Левски и Черно море.

През последните дни в Арда поработиха сериозно по трансферния прозорец. Тимът се раздели с Лъчезар Котев, който пое към Химки, но пък привлечен бе бившият футболист на Левски и национал Станислав Иванов.

Локомотив продължава да изпитва трудности по окомплектоването на своя състав и все още спортно-техническият щаб търси футболисти, с които да се подсили.

Вероятни състави:

АРДА: Господинов, Лозев, Стоев, Сако, Желев, Юруков, Цонев, Тилев, Георгиев, Ковачев, Боруков

ЛОКО: Хоркаш, Трупе, Томашевич, Паскалев, Матеус, Витанов, Зебли, Илиев, Дион, Александров, Сорга

Начало: 17:30 часа

20 КОМЕНТАРИ

  1. КЪТ ШКИМБЕ У ДУВАР!!! СПУКАХЪ НА УТ БОЙ АВЕРИТЕ РЕЗАЦИ!!! НИКВА МИЛУСТ!!!ТВА Е ШТОТ СНОЩИ ИДИН НЕИНТИГРИРЪН РОМ СЕ ОПИТА ДА ГОВОРИ ПРОТИФ ЗДРАВАТА ЛОГИКА И МИСЪЛ НА ФЕКАЛ БУФЕРОФ!!!! КВОТУ КАЗВЪ ФЕКАЛА ТВА СТАВА!!! УТИВЪМИ КЪМ КОНДОФРЕЙ! ПАРОВОЗА Е ДУ КУМИНЯ Ф ГУФНАТЪ!!! ПУФ ПАФ!
    МУ ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

    • МНОГУ ЛОШУ КАТИСТРОФ НА ПАРОВОЗА Ф КЪРДЖААЛЪКА

  2. 2
    3

    Заслужена загуба.
    В момента Локомотив и Ботев са най-слабите отбори в А група.
    Има ли собственик? Има ли треньор?

    Бойкот? По-скоро ужасна селекция.
    Отбора пропада още от предишния полусезон, но вместо адекватни мерки, се направи тъкмо обратното…

  3. 3
    1

    Казвах…предупреждавах….очаквах разгрома…Петрович с метър покрива засадата спира и вдига ръка…нещастници…въпроси задавах с тия ли баберици ще опазите борука дето Томаш изгони…Цонев…тунгара и останалите….треньора хич да си не идва ако има срам и съвест…хоркаш с разбита уста да играе…защитата пълен леш…новите баберици изобщо не са за коментар…пенсионерите Петрович Илиев и Пирогов оставихте..другите подарихте и изгонихте,че и трима,четири от най талантливите юноши подарихте…безсрамници

  4. И н,дайте си го знаем….прекрасно представяне за Арда…нещастни футболисти,но други са тихи са виновни

  5. 3
    3

    Адам ли си Ева ли си или издържай отбора като хората или изчезни с Томаш,ти знаеш ли къде си попаднал?

  6. ШИБАЙ БУФЕРА,ШИБАЙ БУФЕРА, ШИБАЙ БУФЕРА, ШИБАЙ БУФЕРА, ШИБАЙ БУФЕРА….. ХАХАХАХА

  7. 3
    2

    Отбора умишлено не играе… според мен дори само заради откриването на Бесика не дадоха мача на Враца… да слаби сме след паузата което е ясно защо … не знам че футболистите могат една идея повече … всичко е умишлено и дано даде ефект

    • 4
      1

      Да бе, умишлено. Толкова си можем.

  8. 3
    3

    Томаш изчезни с 200 от Локомотив,по смешен треньор от теб няма

  9. КОФТИ АПАПИ!!! ЗА СИГА Е САМО 3:0, АМА ИМА ОШТИ 35 МИН.!!!! ТИА ША НИ СКЪСЪТ ГЬОТУВИТИ!!!…………..УШ НАШИ ОРА, КАРАБИНЕРИ?……….НЯМА СПАСЕНИЕ, ПАРОВОЗЪТ Е ДО КУМИНЯ Ф ГУФНАТА!!!! УТИВЪМИ Ф КОНДОФРЕЙ! ПУФ ПАФ!!!!

  10. Очаквах разгрома…писах преди седмица как ще се пази озлобения боруков който изгонихте..тунгара…Коконов…Ради Цонев и всички останали. С кой…за смях станахте пред цяла България…знаеме и кви ще ги къдриш след мача…да те няма треньор че…събирай си багажа

  11. 3
    2

    Томаш…специалисти и останалите…гаврите се с локото….но всичко се връща….по добре напуснете с добро след мача…срамите отбора и града…хванете някое селско отборче и си разправяйте лакурдиите

  12. 2
    2

    Сашо Томаш,Адам Сотков и цялата ви пасмина,ах клети педерастчета!Разкриха ви пред цяла България!
    Така ли ще я караме?Това дори и не се доближава до подобие на футбол!И да незабравите по един минет на Хоркаш да направите!

  13. 1
    2

    Томаш..стягай второто полувреме че си гола еода

  14. 4
    2

    Домакините от Арда стриктно да проверяват гостите че влизат без билети…

    • НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

      КУГА ША ИДВЪТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА? САМУ НАШТИ АНАДОЛСКИ ПРИАТИЛИ МОГЪТ ДА ИЗВАДЪТ ПАРОВОЗА УТ ГУФНЪТА!!😞😞😞… БЕС ТЯХ, СНЕ Ф КОНДОФРЕЙ!!😞😞

  15. 5
    5

    Индианци и Зико е в заверата. “Знам, че клуба иска да се върне за мача.с Левски”. Къв клуб кви 5лв. Изпързаляхте феновете яко с Плейна, Ачо и клуб 500. Какво стана със Колежа 100% ??? Ще ви накарат да играйте на франкенщайн да ви се смее цяла България.

Коментарите са затворени