Феновете на Локомотив Пловдив също се събират, за да присъстват на общинската сесия на 9 февруари. В сградата на Общинския съвет на ул. “Авксентий Велешки” на същия ден ще присъстват и привържениците на Ботев.

“Черно-белите” фенове обявиха своя протест чрез официалната страница на организацията “Трибуна Бесика”, като използваха цитат на Васил Левски.

“Решили сме се вече – или с нас и народа, или ще ви пратим при черните души!“, Васил Левски! Това написаха от “Трибуна Бесика”, а освен това публикуваха и колаж с надпис: “Заедно за Пловдив. Равно финансиране или кръв. Общинска сесия, 09.02, 08,00 часа. Ул. “Авксентий Велешки” 20.

32 КОМЕНТАРИ

  1. ГНУСНИТЕ КЮСТЕНДИЛСКИ КАТУНАРИ ПАК ИСКАТ ДА НАМАЖАТ ФИЛИЯТА ПОКРАЙ ВЕЛИКИЯ ОТБОР . КАКТО ВИНАГИ !
    “РАВНО ФИНАНСИРАНЕ ” ?? МАМА ВИ ДЕЙБА ГНУСНИТЕ ИЗМЕКЯРИ ДЕЙБА . ПРОСЯЦИ ДОЛНИ . КОИ СТЕ ВИ Е БЕ МИНГЯ ???

  2. ПРЕМЕСТИЛ СИ СЕДАЛИЩЕТО ОТ КЮСТЕНДИЛ В ПЛОВДИВ:))))))))))

    КВО РАВНУ ФИНАНСИРЪНИ БЕ АПАПИ?? КОЙ НЪ БРУИ НАЗИ СТУЛЮПИНЦИ ЗА КИСТИНДИЛСКИ СЛИВИ???

    АКУ ЗИНГЪТА ДУВЪРШИ КОЛЕЖА…..

    АПАПИ, АМА ТУВА Е СМЪРТ ЗА НАШИА КАШОН НА ЛАЙНУТА?!!!😞😞😞 ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ШЕ СИ ИМА СВОЙ СТАДИОН, А НАШИА КЕНЕФ ША ГУ БАТАЛЯСЪТ!!!!…. МАКАР, ЧИ Ф КОНДОФРЕЙ СИ ИМЪМИ ПОЛЯНИ ДА РИТЪМИ И КАШОНА ША УСТАНИ ЗА МАРИЦА И СПАРТАК!😞😞😞😉.. А ТЕ НИ БЪРЗЪТ!!!

    • Разказаха ни играта! Спират двата стадиона, техния го довършва Зингаревич, а нашите главанаци изчезват щом няма аванта и……………отиваме в КОНДОФРЕЙ!!!

  3. Хахааххаххахха ТИЯ СА ПО НАГЛИ И ОТ МАКЕДОНЦИТЕ ХХАХААХАХАХАХАХХАХ
    АМЕБИ ЖАЛКИ

  4. 4
    2

    Няма място за сравнение, едните си играят на стадиона и се ширят и пак не го пълнят, а другите едвам си взимат билети, ограничени от пространство то знаем, че винаги когато имаш искаш още, още още…………хем искат демокрация, но искат и сладък комунизъм………..

    • За къде си взимаш едвам билети бе наркоман изтрещял? Ракиджийницата на село не знам имаше ли 3000 седалки … ??? И винаги на 50% празна … специално през уйкенда ще си пусна да телевизора да ви преброя и тримата

      • С тази огнена вода, и този замъглен поглед не можеш да броиш, не си хаби времето, ами отивай да си пълнете трибуните………..

  5. 7
    1

    Равенство за какво? Нали парите ви стигаха за джамията. Още ли искате? Мангали! За базата в Тракия ли и искате пари? За какво ревете паразити гнусни?

    • Слушай просяк спринтьор… ние не искаме само за нас… ако на вас ще бъде отпуснат и един лев… искаме един лев за Локомотив.. Марица Спартак.. също по левче за волейбола баскетбола и тнт… ако няма за всички най-добре да няма за никой… сега разбра ли жълт плазмодии алчен че ще живееш на село до старата ракиджийница

      • Ххахааха А БЕ МАМА ТИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА ! ТИ ЛИ НЕ ИСКАШ САМО ЗА ТЕБ ? УРОД ИЗДРИСКАН НА КИМЕРА . ЖАЛКИЯ ВИ ТЕАТЪР Е ПРОПИТ ОТ КОМПЛЕКСИ И ЕЛЕМЕНТАРНОСТ !!

  6. – Вие защо сте тук?

    – Ами видях, че има хора и реших да видя за какво става въпрос.

    – Ама, имате ли конкретна работа сега?

    – Да, на работа съм, ама казаха, че тука раздават безплатен обяд и аз дойдох…

  7. 5
    9

    РЕВИЗИЯ на кофража и ЗАТВОР за всички свързани с тази поредна корупционна схема за източване на пари. Почна с най-големия престъпник в историята на България – Цецо Василев и сега продължава с ОПГ ГЕРБ и някаква мутра на ниско ниво от терористична руZия. Ако имахме работеща прокуратура, този строеж отдавна щеше да е блокиран, а не да се наливат милиони обществени пари за едно безумие на самозабравила се мутра.

  8. 9
    5

    Равенство искали, по това ще ги познаете ГНИДИТЕ. Те само реват за равенство. Защото знаят къде им е мястото. Винаги се чувстват от малцинството! Все са неодоценени тези подчовеци. ЕТО ВИ СЕГА КАК ИЗБИ КАТО ВЪШКА НА ЧЕЛО, ВАШАТА СЪЩНОСТ! Равенство търси само този който иска да е до ВЕЛИКИТЕ!
    НА ТРЪСТИКАТА ОТИВАЙТЕ, В ЧИЧО ТОМОВАТА СИ КОЛИБА, АКО ЗНАЕТЕ ЗА КАКВО ВИ ПИША! И КОЙ Е ЧИЧО ВИ ТОМ, И ЧИЯ Е КОЛИБАТА!

    • 2
      9

      Равенство за всички папагал оскубан!!! Без излишни локуми!!!

      • Тиквата ви каза в прав текст…. Те са повече… Съответно по голям стадион… Повече пари… Ако не духай супата мангал… Единият стадион има 4 трибуни… Другия една трибуна… И тя вие голяма…

  9. 6
    3

    Тоя самотен селяк написал 20те коментара дали е спукал вена на челото според вас?

    • 5
      3

      това е собственика на това сайтче – Андрей Спасов. Човека е психопат

  10. 5
    1

    как да ви намекнем етично да се изнасяте от нашия хубав град, заминавайте за Индия, циганорчета долнопробни.

  11. МИШКИ ЧЕРНИ
    ЗА ВАС ТРЯБВА САМО ТРАЧЕНЕ.
    НА ВСЯКА МАНДА МИРУДИЯ ИСКАТЕ ДА СТЕ, АМА НЯМА КАК. ПЛЪХОВЕ СКАПАНИ.

    • 1
      2

      Абе селтак умирисан… вие ако бяхте стока нямаше 10 години да ви мотаят като разгонени вдовици!! Цяла България вижда че сте като ударник за сламка с всеки протест относно Кокошкарника… Покрай гнусната ви постройка която щеше да бъде бижу .. алтън .. и прочие толкова общинска пара замина под масата че става вече нагло.. ако на вас ви е удобно да ви лъжат че поредния кредит бъде удобен уж за селската ви колиба .. парата се яде между насши и ваши а стадион няма няма и да има .. щото уж някаква си непредвидена грешка в чертежа спира работата на строителя … тия измекяри ако искаха да ви вдигнат стадион щяха да го направят .. но вие в очите им сте неуморима курва която трябва да бъде бита и ебана профилактично на всеки час .. но това последното е наша работа!!!!!!

      • 2
        1

        Неуморима курва е майка ти. Така я знаят на Скобата: Айше Неуморимата. И добре, че е тя, инак кой щеше да носи цигари
        в затвора на баща ти?

  12. Краен резултат – няма да има повече общински пари за стадиони в Пловдив! Сега собствениците на двата клуба са на ход. Постигна се равно финансиране – по нула лева за всеки.

  13. 6
    7

    манговци тогава по равно финансиране и за марица и спартак и те са един фаитон хора като вас не може по равно а вие сте много по малко така че и това ви е много а с кръв може да плашите само циганетата от махалата и запомнете равно финансиране няма да има защото СТЕ МАЛКО

    • 1
      2

      А ти си по-неграмотен и прост и от “манговците”, които бълнуваш!

  14. 7
    2

    Ще пуснаме циганска кръв.Това потребителско племе е свиннало да живее на чужд гръб.Смърт за циганите

  15. 7
    3

    Смотани, по-смотани, най-смотани… ЛОКОМОТИВЕЦ! Завистливи паляци! Как си режете клона на който седите, Колежа пак ще стане, ама вашата котура – НЕ!

  16. тъпациииии
    ах, колко сте долни душички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ама от лилави венци какво да очакваш

  17. 10

    Мама ви циганска, като въшките сте! Пиете кръвта на белия човек.

Коментарите са затворени