Ботев (Пловдив) се изправя срещу Ботев (Враца) в последната си проверка преди подновяването на шампионата. Мачът е в събота от 11:00ч. на централния терен на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

“Жълто-черните” стартират продажба на билети за контролата с врачани. Пропуските за всички сектори ще са на цена 5 лева.

Всички приходи от продадени билети ще бъдат дарени на Веселин Тосев и семейството му. Преди дни домът на легендата на Марица (Пловдив) се запали, като пораженията по апартамента са много сериозни.

Билетите за мача ще се продават в двата фен магазина на “канарчетата”, както и онлайн в системата на Eventim. В деня на мача пропуските ще са налични и на касата на клубната база.

Нека подадем ръка на бившия футболист на “жълто-сините”, пеизовават от клуба!

5 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    БРАВО ЗИНГАРЕВИЧ! ГЕНЕВ НЕ ГО ЛИ ИСКА НЯКОЙ? А ВАЛЕНТИЧ? ЗА КАКЪВ ЧЕП ТИ Е ТОЙ? ТАКИВА БОКЛУЦИ КАТО НЕГО, ИМА КОЛКОТО ИСКАШ В БЪЛГАРИЯ. С ЪС ЗАМИНАЛИТЕ ЗВЕЗДИ НИЩО НЕ НАПРАВИХТЕ, А ДАНО С ПО МЛАДИТЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ НЕЩО. БЕЗ ДОБЪР ТРЕНЬОР, ОБАЧЕ, НЯМА КАК ТОВА ДА СТАНЕ. ВАЛЕНТИЧ И БАЛТАЗАР СА НА НИВОТО НА ВИХЪР ВОЙСИЛ! ГОЛЯМ МЕРАК, ГОЛЯМО ЖЕЛАНИЕ НЕ СТИГАТ. ИСКА СЕ ОБРАЗОВАНИЕ, ОПИТ, ПОСТИГНАТИ УСПЕХИ ЗА САМОЧУСТВИЕ И Т.Н. ИСКА СЕ АВТОРИТЕТ ЗА УВАЖЕНИЕ И РЕСПЕКТ. ТРЯБВАШЕ ДА ВЗЕМЕШ ХЕРО ЗА ТРЕНЬОР. САМО ТОЙ МОЖЕ ДА ТИ ДОНЕСЕ ТОВА, КОЕТО ТЪРСИШ. ВСЯКА ГОДИНА ХЕРО НАМИРА СВОБОДНИ АГЕНТИ, КОИТО ИДВАТ ЗАРАДИ ИМЕТО МУ И РАЗВИТИЕТО, КОЕТО ИМ ДАВА. ПОСЛЕ ПРАВЯТ ТРАНСФЕРИ, А ПРЕДИ ТОВА СА ДАЛИ И НА ОТБОРА НУЖНОТО НИВО. ЗАРАДИ ЦЪРВУЛА ВАЛЕНТИЧ МОГАТ ДА ДОЙДАТ ЦЪРВУЛИ НА КОИТО ДА ПЛАЩАШ ДЕБЕЛО. НЕ СЛУЧАЙНО, СЛЕД РАЗГРАД, ТИ ДАВАШ НАЙ ГОЛЕМИ ПАРИ. ТАКА, ЧЕ ПОМИСЛИ. КАТО СЕ ОСВОБОДИ ХЕРО, ПОКАНИ ГО, А ВАЛЕНТИЧ В НЯКОЙ ДРУГ ТВОЙ ОТБОР ПРАТИ.

Коментарите са затворени