Феновете на Ботев с послание до Общината и МВР: Бъдете разумни! Ние идваме!

3
145
Ботев - фенове

 

Фенклубът на „Ботев“ излезе с отворено писмо до заместник-кмета по „Обществен ред и сигурност“ Йордан Ставрев, както и до ОДМВР-Пловдив, Общинска охрана – Пловдив и до Военна полиция – Пловдив. В него „жълто-черните“ привърженици заявяват, че няма да уважат желанието на институциите протестът на феновете на приключи на площад „Централен“.

Запалянковците са категорични, че мирният им протест ще приключи пред сградата на общината на площад „Стефан Стамболов“. Както вече информирахме протестът-шествие започва на 1 февруари от 18,00 часа на площад „Съединение“.

До Йордан Ставрев – зам. кмет ОРС, ОД на МВР Пловдив, Сектор „Общинска полиция – Пловдив“, ОП „Общинска охрана“, Директора на ТДНС – Пловдив, Директора на „Военна полиция“ – Пловдив

Уважаеми господа,

В отговор на Ваше писмо относно разрешение за провеждане на Протестно шествие под надслов „100% Колежа“ и предложението от Ваша страна същото да приключи на площад „Централен“, бихме искали да заявим, че категорично сме ПРОТИВ възпрепятстване не провеждане на мирния протест, организиран от Сдружение КПБП, Сдружение ПФК Ботев, фондация Жълто и Черно, сдружение Бултрас Файт Клуб и обединени фракции Бултрас с крайна точка площад „Стефан Стамболов“ и изместването на същия на площад „Централен“!

Нашето недоволство е пряко насочено към управлението на общинска администрация на град Пловдив във връзка с изпълнение и контрол на ОП за строителството на стадион „Христо Ботев“ и считаме, че няма по-добро място за изразяване на недоволството ни от площад „Стефан Стамболов“, където още веднъж КАТЕГОРИЧНО ЗАЯВЯВАМЕ, че ще приключи мирният ни протест и шествие!

Всякакви опити за възпрепятстване от страна на споменатите по-горе органи ще приемем за явна провокация и желание за ескалация на напрежение от Ваша страна, за които ние няма как да носим отговорност!

Не приемаме като извинение от Ваша страна това, че в същия час ще има друго мероприятие на площад „Стефан Стамболов“ при положение, че същото е планирано за 12:00 ч. на обяд в същия ден.

Всяко потъпкване на желанието на суверена ще ни покаже, че облечени във власт, подкрепяте задкулисието, с което се бори жълто-черната общественост, като в допълнение стимулирате непрозрачност при изразходване на държавни и общински средства!

Бъдете разумни!

Ние идваме!

Само Ботев

 

3 КОМЕНТАРА

 1. Авее я си ебете майката селска цял живот на коматево

 2. 4
  1

  Ботев е символ на Пловдив.Стадионите са общински.Строежа и контрола е техен.

 3. 1
  1

  До оня ден – имаме отбор, нямаме стадион! Днес – ние протестираме, чорбаджията – продава играчите! Утре – имаме стадион, нямаме отбор!! Егати, майтапа!

Comments are closed.