Привържениците на Ботев (Пд) имат три основни искания, заради които организират масовия протест под надслов “100% Колежа”. Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, събитието е насрочено за 1 февруари от 18,00 часа на площад “Съединение”.

Ето какво по темата написаха организаторите от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив:

1. ПОПРАВКА на некачествено изпълнените СМР за сметка на изпълнителя.

2. Изпълнение на ЦЕЛИЯ ПОКРИВ върху четирите сектора с целево отпуснатите 12 млн. кредит.

3. Въвеждане в експлоатация на целия стадион с ЧЕТИРИТЕ СЕКТОРА на първи етап от строителството!

Исканията ни не изискват нови публични средства. Ако парите не стигат, Общината да даде обяснение къде са похарчени!

Отговорността за неизпълнение на тези естествени претенции на жълто-черните данъкоплатци и избиратели е изцяло на общинската власт!

16 КОМЕНТАРИ

  1. Awesome content. Thank you. See:
    https://xn--mgasb-6za.com

    МЕГА магазин https://xn--mgasb-6za.com – это огромный анонимный маркетплейс с огромным ассортиментом товаров и услуг в РФ. На площадке представлены сотни категорий, в которых можно найти предложения от тысяч продавцов. Главное подобрать подходящее, сравнить отзывы, количество продаж и другие особенности. После чего оформить заказ и максимально быстро получить его. Главное, что МЕГА гарантирует анонимность и безопасность каждому пользователю, и вы можете доверять проекту. Ссылка на МЕГА онион – https://xn--mgasb-6za.com . Это рабочее на данный момент зеркало МЕГА, которое можно использовать для покупок. Потому переходите на сайте и окунитесь в мир тысяч товаров и услуг. А при возникновении любых вопросов, администрация проекта поможет в их решении.

    зеркала мега:https://xn--mgasb-6za.com
    MEGA сайт даркнет | Ссылка на площадку МЕГА
    ссылка мега даркнет

  2. 5
    4

    Дребните анимационни герои,наследниците на планинските траки са много активни в темите за Ботев.Крадци на история и рожденна дата.

  3. 13
    5

    Ние от Видин, Враца, Плевен, Монтана………………..Русе, искаме да се върнат парите на държавата, отпуснати от нашите данъци на навлеците от Кюстендил!!!! Не сме против Пловдив, най-красивия град в България да построи един стадион за българските национали и за великия БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! НО!!! Навлеците от Велбъжд, да върнат държавните пари и пловдивчани да довършат бижуто на КОЛЕЖА!!!! Пришелците, обратно в Кюстендил или в Кондофрей!!! Не даваме нито стотинка на измислен отбор носещ името на парна машина, ПАРОВОЗ!!!!!!!!

    • 8
      13

      Обаче виж ся …както през последните 10години се случва … стадион нямате и няма да имате.. той се разпадаа преди да е построен … ще си играете на няколко километра от Пловдив защото в града сте на гости … също така на никой не му пука за вас . . Последните години носите срам и несгоди на града ни .. а феновете ви са грозни скапани наркомани цигани турци и помаци … при бат ви цецо се издържахте с крадени пари и сега ви се връща с лихвите… продължавайте да хленчите и да плачете като проститутки за някой лев .. а ние ще се ебаваме с вас и ще ви гледаме резила както е било винаги … ай наздраве и лек път до коматево

      • 2
        1

        Хвърляй боб и гадай.Отдавна задминахте северномакедонците.

    • 8
      13

      Олигофри, не си никакъв народ! Прост жълт олигофрен от село си! Миришеш отдалеч! Няма как безумните ти глупости и тъпотии да станат поне малко истина бе! Това с лъжата повторена хиляда пъти и ставала истина НЕ е вярно! Не става! Ние сме Отбора на Пловдив и смешното жалко клубче от Коматево, което е със собственик чужденец, ръководство от чужденци, треньори чужденци, играчи чужденци и гнусна сган от псевдофенове няма как да има нещо общо с Града ни! Само петните Пловдив с кретенските си претенции! Завинаги на село и няма да липсвате на никой!

  4. 8
    13

    Жълти алдали, не се правете на интересни! 3-та точка от исканията ви ПО СЪЩЕСТВО Е ИСКАНЕ НА НОВИ ПАРИ. Каквото ви е дадено дотук – стига! Ходете да просите от Абрамович. Сега, за да има равнопоставеност, е ред на Локомотив да бъдат дадени съответните средства. Досега вие сте взели два пъти повече от нас.

    • 5
      5

      Какви средства,да ви бъдат дадени,нали стадионът ви се строи.Пък и той е общински,не е ваш.Ботев не е взел тези пари,а са за стадиона,който също е общински.Нямате никакво право да искате, повече от това,което е определено за вашия стадион,който не е ваш.

      • 2
        7

        Ти може би си най-тъпия жълтур! Нищо не си разбрал!

    • 6
      1

      Чета тук от великите хулигани, беси неаполитани всякакви други измислени герои за някаква равнопоставеност….. Такова нещо няма и не съществува в живота господа хулигани(само като го изричам и ме е страх да не ме набият…)
      А дори да приемем че го има то би било възможно само ако сме равни А НИЕ НЕ Сме!!!!

  5. Ти му казваш: “Добър ден!”, той – българският държавник, от президент до селски кмет, ти кава: “Няма пари!”. В една Държава, в която безумието “строителство” и особено в един град като Пловдив, два пъти по-голямото безумие “жилищно строителство” е единствения начин за печалби, не чакай друго. Ако на хоризонта се появи една керемида, която струва, примерно 25 лева, в същия миг на Кмет, служители в кметството, архитект, проектант, строител, дюлгерин и прочие се привиждат още 225 лева, които трябва да се разпределят.

  6. 3
    5

    Добре и как да не изискват след като Филипов каза, че тези 12 милиона почти са свършили?

Коментарите са затворени