„Готов съм да докажа с документи, снимков материал и на място, че няма завишени цени и големи пропуски в качеството при изграждането на стадион “Христо Ботев” в Пловдив”, това заяви строителят и собственик на фирма ПИМК Илиян Филипов в отговор на обвиненията на “жълто-челните” фенове.

По-рано те обявиха, че са готови да излязат на протест заради бавното и некачествено строителство на стадиона, както и от “смущаващо” високите цени на материалите. Запалянковците твърдят, че на много места по обекта в бетона има дървени греди и дори кен от бира. Виждали се оголени армировки и некачествено вибриран бетон, неправилно наредена зидария, калпави заварки на парапети, неправилен монтаж.

“Каня феновете да дойдат при мен и да им покажа всички документи с цените, за да се уверят, че няма завишаване. Някои от снимките, които показаха за некачествено строителство, са от преди две години, когато не бяхме влезли в обекта и са от предишния изпълнител. Където има пропуски, ги отстраняваме веднага”, коментира Илиян Филипов пред “24 часа”. По думите му естествено било да има течове по трибуните, след като все още не била монтирана козирката.

Строителят опроверга, че ще бъдат пуснати в действие само две трибуни на стадиона, както заяви днес представителят на “жълто-черните” привърженици Борис Гиздаков и предизвика смут сред тях.

“Работим за пускането едновременно на всички трибуни на стадиона. Нямам заповед да отворим само две. А и това е невъзможно, тъй като те се свързани със система за сигурност”, поясни още Филипов.

7 КОМЕНТАРИ

 1. ШИЗОФРЕНИЧНИТЕ КЮСТЕНДИЛЦИ ПАК СА ПЪРВИ В ТЕМИТЕ ЗА ПЛОВДИВ
  ТАКА ВИ ИСКАМ ИЗМЕТ ДОЛНА

 2. 5
  2

  Само претенции…
  Добре си е стадиончето … като за цигани…
  Е, малко арматурата е ръздясала, бетона се рони и е полуразрушен, зидарията е калпава, но за с крадени пари… толкова!

  Не водете децата си на този “стадион”!!!

 3. 5
  1

  Какво ще ви пази тази “козирка”?!!! Това може да е най-много простор за чаршафи! 😇😂😂😂 Боже! Вече само съжаление будите!

  • Хахаххаххаа чаршаф партитата са ваш патент манго хахаахахааха

 4. 6
  3

  Аре ве смешник срам нямаш ли Стига си лъгал и крал

Коментарите са затворени