Локомотив (Пловдив) постигна днес първата си победа в предсезонната си подготовка, налагайки се с минималното 1:0 над Зоря (Луганск)
Малко след като измина четвърт час игра се получи разбъркване след корнер в наказателното поле на Зоря, а топката попадна в краката на Ерик Сорга, който стреля право в ръцете на вратаря.
В 19-ата минута Денислав Александров получи подаване и от движение нанесе изстрел, който профуча покрай левия страничен стълб. В 24-ата минута дойде най-чистото положение в мача, след като Бабакар Дион напредна по десния фланг и намери Димитър Илиев, който стреля веднага, но вратарят на Зоря успя да направи хубаво спасяване, избивайки топката в корнер.

Първото попадение в проверката падна в 44-ата минута, когато Бабакар Дион центрира от корнер към Милош Петрович, който с глава намери Димитър Илиев, а за опитния футболист остана най-лесното – да прати кълбото в мрежата от близка дистанция. В първите минути на втората част футболистите на Зоря контролираха топката, но не успяха да затруднят стража на “смърфовете”. В 59-ата минута Евандро проби по десния фланг и центрира към Ерик Сорга, но бранител на Зоря успя да изчисти. 



В 62-ата минута Александър Томаш смени целия състав на терена, като в игра остана само Динко Хоркаш, а малко по-късно и титулярният страж бе заменен.

В 69-ата минута Евандро направи фантастично подаване в наказателното поле към Ивайло Димитров, който от близка дистанция прати кълбото в гредата.

В 84-ата минута Назари Русин пропусна най-добрата възможност за своя тим. Атакуващият футболист получи топката в наказателното поле и от много добра позиция изпрати кълбото над целта. Това бе и последната интересна ситуация в проверката.

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) 1:0 ЗОРЯ (ЛУГАНСК)

1:0 Димитър Илиев (44)

Стартови състави:

Локомотив (Пловдив): 23. Динко Хоркаш, 99. Джовани Трупе, 4. Мартин Паскалев, 19. Милош Петрович, 34. Петър Витанов, 13. Матеус, 14. Димитър Илиев, 33. Георги Каракашев, 7. Бабакар Дион, 10. Денислав Александров, 9. Ерик Сорга

6 КОМЕНТАРИ

  1. МАШАЛЛАХ АПАПИ! ТЪКА ВЪ ИСКЪМ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!! ПУФ ПАФ!😉😃😂

  2. 2
    1

    Почнахми ги. Саде локу. И циганска баницъ ду гроп.

  3. 4
    5

    Много сме добри.

  4. 5
    8

    ЕВАЛЛАРКЪТА!!! ПУБЕДА ЗА СТОЛЮПИНСКИЯ ТИМ!!!

  5. 6
    11

    ОТВРАТИТЕЛНА селекция!! Който я е праеил – ВЪН!!
    Отбора е много по-слаб от предния полусезон.

    • 1
      2

      Ама поне на отпориха за купата с божествената пета и после на разшлякаха с 6-те бахура.

Коментарите са затворени