Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш заяви, че е много доволен от проведената контрола срещу Динамо (Тбилиси) въпреки загубата с 0:2. Специалистът коментира и решението на ръководството да продаде на ЦСКА 1948 Бирсент Карагарен и Райън Бидунга.

“Много съм доволен. Можем да си направим реална преценка след тази проверка. Един отбор от средноевропейско ниво ни показа как трябва да се играе. Ще си извлечем нужните поуки. Говорих с доктора – нямаме сериозни травми. Трябва да има такива здрави единоборства. Ние в България, като се докоснем, падаме и лежим по един час.

Всеки един треньор би привлякъл по-добър футболист, ако такъв се появи. В края на лагера ще взема решение за играчите, които са на проби. Радвам се за тази контрола, но сме далече от това, което аз искам.

Какво ще кажа аз на феновете ни не е важно. Важното е това, което ще каже отборът на терена през втория полусезон. Относно изходящите трансфери – това явно е моята орисия. И в Берое имах подобна ситуация, когато бяха продадени най-добрите футболисти. Но това е решение на ръководството и аз се съобразявам с клубната политика.

8 КОМЕНТАРИ

  1. Толкова ли няма добри нападатели из Б и В групите та избра тази татуирана и на гъза Естонска шматка. И тоя Денислав Александров за какъв х.й ти е? Цифрите се чудеха на кого да го шитнат и ти го взе. Поне като си тръгнал да събираш кариоки, намери един сносен централен нападател от там та да има поне един, който да може да бележи.
    И не се прави на много умен и знаещ защото всички те знаят че си просто един неудачник. И като футболист си беше такъв и сега и като треньор.

  2. 2
    2

    Нали искаш да играеш без централен нападател…кога ще вкараме гол….смешник..много си повярва….това е Локомотив пловдив….неее Верея

  3. 4
    2

    Саше и като футболист беше гола вода и като треньор не ставаш

  4. 4
    2

    Орисията ти е час по скпро да си биеш шута

  5. ЗИМЪТ САМУ АРТЪКПЪРТЪЦИ!!! А ТИЯ УТ КУКЛИН, МЕРИЧЛЕРИ И ПОРДИМ КУГА??? НЯМА ДА НЪ БЪДИ!!! ПУФ ПАФ!😞😞😞

  6. 11

    Нали ти взеха други. Ама май от тях нищо не става.
    Аман от аматьорщина!!

Коментарите са затворени